Şimdi Ara

CPU 100 Derece Doğrumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sistemimde CPU 100 mü gözüküyor yoksa ben yanlış mı biliyorum yardımcı olurmusunuz değerler normal mi ?https://store.donanimhaber.com/56/3a/75/563a75f11d998c3e0a93a92e2a0cac9c.png
    CPU 100 Derece Doğrumu

• Acil macun yenile fanı tam oturt yoksa 1 2 saate o işlemci kömür olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldığımdan beri böyle 5 gün önce aldım
  • asilzade0212 A kullanıcısına yanıt
    Hocam şu kasayı sök kontrol et dediklerimi yap ki sistemden olma 70 80 derece de değil 100 dereceden bahsediyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim rahat bi 4 5 gün böyle kullandım acaba birşey olmuşmudur şimdi vatanı aradım yarın götüreceğim
    Kardesim ya vatana götür onlar yardimci olup yapsinlar yada biliyorsan kendin sogutucunu cikar macununu guzece temizleyip tekrar damla seklinde macun sürüp soğutucunu güzelce takarmisin? Ama bilgisayari bu sekilde kullanma..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m.yusuf_01 kullanıcısına yanıt
    aklıma takılan ben 1 haftadır böyel kullanıyorum gerçek değerler değildir diye takmadım bunu ama bir sorayım dedim acaba birşey olmuşmudur sıvı soğutucuda var ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    1 hafta kullanımda 1 senelik degrade'e denk degrade olmuş olabilir de, olmaya da bilir. Bunu kimse bilemez. Ama 2.8GHz'de 100C anormalliğin dibine vurduğunun göstergesi. Kasanın diğer tarafına, anakartın arkasına gelecek kısmına elini koy bak, sıcaksa kullanma daha fazla. Özellikle oyunlarda vs. Termal macunu değiştir tekrar dene.

Sıvı soğutma var demişsin, pompası çalışıyor mu, hızı ne kadar vs. bir kontrol et. Sese dikkat et, tıkırtı gibi ses varsa pompa bozuk olur.
  • düzeldiği zaman bundan sonraki performanslarda kayıp yaşarmıyım sizce yada işlemci yanmış yada zarar görmüş ola bilirmi illa düzelir vatan ayarlar ama aklıma o takıldı
    Net bilgim yok kardeşim ama öğrendiğim kadari ile işlemciler oyle kolay kolay bozulmuyorlarmış kati bileşenler olduklari için, kasadaki en saglam bileşenmiş.. gunluk kac saat oyun oynadın? Bilgisayar kac saat acik kaldi?

Onemli olan senin icine sinmesi.. sogutucunu tekrar yerlestirdiklen sonra testler yaparsin oyunlardaki fps degerlerine bakarson islemciden tam verim alabiliyor musun diye sora içine siner diye düşünüyorum.

• Nornal değil cpu yuzde 29 kulkanimda 100 dereceyi bosver 70 i bile goremez hocam

• işlemci soğutucu tam oturmamış olabilir, yada macun kuruysa veya yetersizse gerekli iletim sağlanmamıştır

• Vatanda montaj yaptırdıysanız ve kasayı hiç ellemediyseniz gidip montajı yapan elemanın kafasına fırlatın kasayı.

Buna benzer bir şey başıma gelmişti uğraşmamak için montajı vatanda yaptırmıştım adam kasadaki ekran kartı sabitleyen yeri kırmış ekran kartını tam oturtamamış. Kasadaki bileşenleri söküp sadece kasayı götürüp fırlatmıştım al nasıl kırdıysan yenisi ver diye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.