Şimdi Ara

CPU 8+8 güç beslemesi sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar. Sistem toplama arefesindeyim. Elimde Corsair CS750M PSU var. PSU nun CPU güç beslemesi 8 pin olarak verilmiş. Ben 12600k CPU ile birlikte kullanmak istiyorum. Dolayısıyla z690 gibi bir anakart düşünüyorum.Bu noktada şunu sormak istiyorum

Bu PSU da aşağıdaki görselden de anlaşılacağı üzere 8 pinlik bir çıkış daha alabileceğim anlamına mı geliyor. Araştırmama rağmen net bir cevaba ulaşamadım.Tecrübeli arkadaşların bilgisine ihtiyacım var. Bu çember içindeki yazı ne anlama geliyor.

PSU linkini de aşağıya bırakıyorum.

CPU 8+8 güç beslemesi sorunsalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mattheado -- 28 Nisan 2022; 23:51:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet, ekran kartı bağlamayacaksanız onun yerine bir 8 pin CPU güç kablosu daha bağlayabilirsin. Yalnız anakartınızda iki adet 8 pin giriş var diye ikisini de bağlamak zorunda değilsin. Tek 8 pin zaten sizin için yeterli olacaktır.

• DemirKipi kullanıcısına yanıt

Teşekkürler cevap verdiğiniz için. Slotun birini Ekran kartı diğerini CPU için kullanmayı düşünüyorum. Peki alt üst farkeder mi hangisine taktığımız. Bir de eminsiniz demi? Bileşenler pahalı yakmayalım.🤔

• Alttakine 4 4 cpu kablosunu takacaksin.
    Usttekine 6 2 vga kablosunu.
    Psuda hybrid single rail 12v var sanirim.

• sething kullanıcısına yanıt

Teşekkürler cevap için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.