Şimdi Ara

Cpu fan sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim asus m2mnpv-mx anakartım ve amd 3200 işlemcim var işlemciyi kutusundan çıkan fanıyla kullanıyorum fakat bilgisayar ilk acıldıgında hata mesajı veriyor cpu fanınız cok yavas diye biosta cpu fanının hızı 0 rpm gozukuyor bilgisayarı f1 e basarak acmak zorunda kalıyorum hata mesajı yuzunden bunu nasıl giderebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metal_storm -- 24 Şubat 2007; 14:53:28 >

• peki fan dönüyormu? muhtemelen fan artık miladını doldurmuş başka bir fanla deneme yapacaksın başka çaren yok yada yıne aynı pinli bir fanı işlemcı fanının oldugu yere takıp açıp sorunun fandanmı kaynaklandıgını bulabılırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: metal_storm

benim asus m2mnpv-mx anakartım ve amd 3200 işlemcim var işlemciyi kutusundan çıkan fanıyla kullanıyorum fakat bilgisayar ilk acıldıgında hata mesajı veriyor cpu fanınız cok yavas diye biosta cpu fanının hızı 0 rpm gozukuyor bilgisayarı f1 e basarak acmak zorunda kalıyorum hata mesajı yuzunden bunu nasıl giderebilirim

eğer fanın miyadı dolmamış ise bios dan Q-FAN CONTROL seceneğini enabled yapın bios fanı işlemci ısısına göre optimum seviyede dönderecektir..
    fanınızın kablolarında bir problem de olabilir ..bi kontrol edin..
  • Fan yeni uc hafta oldu aldıgım donuyor ve cok iyi calısıyor cpu ısısı stabil 28-33 derece arası fanla ilgili sorunum yok hata mesajı verdiğinden f1 e basarak acmak zorunda kalıyorum pcyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metal_storm -- 24 Şubat 2007; 15:22:40 >
  • o zmn awallabilla arkadasın soledıgın yap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSU Fan Sesi Çözümü
    8 yıl önce açıldı
    PSU Yüksek Fan Hızı Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.