Şimdi Ara

CPU FANI ÇOK HIZLI ÇALIŞIYOR VE ÇOK SES ÇIKARTIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
15.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR BENİM BİLGİSAYARIM DONANIM ÖZELLİKLERİ CORE DUO 2 2 GB RAM 250 GB HDD 512 MB EKRAN KARTIM XP SERVİCEPACK 3 KULLANIYORUM DAHA ÖNCEDEN

CPU FANINDAN ÇIT SES ÇIKMIYORDU ŞU SON 3 HAFTADIR BAŞIMI AĞRITINCAYA KADAR ÇOK SES ÇIKARTIYOR TERMAL MACUN SÜRDÜM FANA YAĞ DÖKTÜM BİOS UPDATE YAPTIM GEREKEN HERŞEYİ YAPTIM FAKAT BİR İŞLEM YAPINCA MOTOR GİBİ SES ÇIKARTIYOR FAN YA DİĞER TÜM PROGRAMLARI KALDIRDIM OFFİCE İLE ÇİZİM PROGRAMLARI HARİÇ.

ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN BU FANIN SESİNİ NASIL SUSTURACAĞIM CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

• İşlemci fanı olduğundan eminsen o sesi çıkaran, bence sistemsel bir problem kaynaklı değildir. İşlemci ısın kaç derece ortalama ve fan kaç devirle donmekte? Fan tam olarak düzgün şekilde monte edilmiş mi? Bence dikkatli bir şekilde daha kontrol et!
  • yapacağın her şeyi yapmışsın bence yenisini al
  • herşeyi kontrol ettim işlemci fanından ses geliyor bios update yaptıktan sonra olmaya başladı sanırım 3 hafta önce update yapmıştım
  • eğer bios güncellemesinden sonra olduysa büyük bi ihtimalle sende Q fan var ve şu anda ikinci kademede çalışıyor,biostan küçük bi değişiklikle sorununu çözebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demote -- 7 Ocak 2009; 0:25:48 >
  • bios güncellemden önce fanın sıcaklığa göre devri artacak şekilde çalışıyordur yani işlemci sogukken az devirde ısınınca yüksek devirde biosu güncelledikten sonra bir şekilde ayar degişmiştir ve fan her zaman en yüksek devirde dönmeye başlamıştır biosa gir orda cpu fanı ile ilgili bir seçenek var onu auto yap
  • quote:

Orjinalden alıntı: izzy67

MERHABA ARKADAŞLAR BENİM BİLGİSAYARIM DONANIM ÖZELLİKLERİ CORE DUO 2 2 GB RAM 250 GB HDD 512 MB EKRAN KARTIM XP SERVİCEPACK 3 KULLANIYORUM DAHA ÖNCEDEN

CPU FANINDAN ÇIT SES ÇIKMIYORDU ŞU SON 3 HAFTADIR BAŞIMI AĞRITINCAYA KADAR ÇOK SES ÇIKARTIYOR TERMAL MACUN SÜRDÜM FANA YAĞ DÖKTÜM BİOS UPDATE YAPTIM GEREKEN HERŞEYİ YAPTIM FAKAT BİR İŞLEM YAPINCA MOTOR GİBİ SES ÇIKARTIYOR FAN YA DİĞER TÜM PROGRAMLARI KALDIRDIM OFFİCE İLE ÇİZİM PROGRAMLARI HARİÇ.

ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN BU FANIN SESİNİ NASIL SUSTURACAĞIM CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

Fan'a yağ dökmek hataların en güzeli bence İnce yağ dökmüşsündür o da yalan olmuştur üçüncü dönüşte. Her yağ olmuyor o fanlara. Fanın nedir bilmiyorum ama stok fansa zaten çok isabet olmuş. Kurtar gariban makinayı o kendine hayrı olmayan dandik fandan. Vendetta 2 al kendine. O fiyata daha iyisi yok. OC bile yaparsın sorunsuz şekilde. Bana güven duacım olursun. Forumda vidyo incelemesi var izle hak vereceksin. ONDAN AL BİR TANE!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • speedfan controller adlı programı denedin mi ?
  • bios ayarlarınu yapmıştım zaten :S galiba yeni cpu fanı alacam Allah razı olsun hepinizden teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.