Şimdi Ara

cpu hızı her baktığımda sürekli değişiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işlemci hızına her baktım da sürekli değişken sonuclar görüyorum. bi bakıyorum 598mhz bi bakıyorum 1,20ghz bi bakıyorum 2,30ghz. normalde pc 2,30ghz ama neden böyle bir değişkenlikler oluyor???

• İşlemci hızına hangi programla bakıyorsunuz ?

Speedstep açık ise işlemci hızı uygulamaya göre değişir.

Ekleme:

Speedstep nedir ?

Gelişmiş Intel SpeedStep teknolojisi sistemin dinamik olarak işlemci voltajı ve çekirdek frekansını ayarlayıp güç tüketimini ve ısı üretimini düşüren bir sistemdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem -- 8 Aralık 2009; 1:26:53 >
  • bilgisayarım/özellikler den bakıyorum. işlemcim amd.bunun bana bir zararı var mıdır? acer aspire 6530 g kullanıcısıyım
  • lost_soul_17

Hayır yok..Rahat olabilirsiniz.

Sistem işlemciyi gerekli olduğu kadar kullanıyor.Bir sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: lost_soul_17

bilgisayarım/özellikler den bakıyorum. işlemcim amd.bunun bana bir zararı var mıdır? acer aspire 6530 g kullanıcısıyım

AMD ise

Cool'n quite:

AMD işlemciler tarafından desteklenen Cool'n'Quiet (Serin ve Sessiz) özelliği, işlemci voltajının ve fan hızının dinamik olarak yönetilmesine imkan tanıyan bir mobil işlemci teknolojisi.

Normal
  • cvplarınız için teşekkürler. birde şu sorunum var.bilgisayarımın ekranı 16.9 inc widescreen ben ekran çözünürlüğümü ayarlıyorum fakat reset attığımda kendiliğinden 1024x768'e geri dönüyor... acaba bunun nedeni nedir bu sorunu nasıl çözebilirim simdiden cok tsk. ederim. herşey için saolun...
  • ++++++++ yardım lütfen
  • ekran kartının sürücüsünü tam olarak yüklememiş olabilirsiniz..veya görüntü aygıtı olarak ikincil monitör seçiliyse birincil monitörü seçin.. masaüstü görüntü seçeneklerinden..
  • bi deniyelim olmaz ise belirtirim teşekkür ederim cevap için
  • baktım fakat birincil monitör seçili her reset atmamda pc kendini eski çözünürlüğüne tekrar alıyor.. ne olur yardımcı olun??? aygıt yöneticimden bakıyorum ekran kartı da yüklü gözüküyor....
  • ekran kartının yüklediğin driverin programının ayarlarında olması lazım
  • ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar güncel bir sürücü ile deneyin...
  • slm arkadslar bende hp pavilion dv 6000 var işlemci hızı 775mhz iile 2.21 aarsında sürekli değişiyor aldıgım arrkdas 2.12 amd torion 64 x2 işlemci taktm dedi... ama işlemci hızı süreklideğişiyor bende terrredddüte düşüyorum yardımcıolursanız sevinirim...
  • slm arkadslar bende hp pavilion dv 6000 var işlemci hızı 775mhz iile 2.21 aarsında sürekli değişiyor aldıgım arrkdas 2.12 amd torion 64 x2 işlemci taktm dedi... ama işlemci hızı süreklideğişiyor bende terrredddüte düşüyorum yardımcıolursanız sevinirim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.