Şimdi Ara

Cpu Isı Sorununa Eski Fanı İle Çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli kardeşler, amd 5200+ işlemcinin dengesiz ısısını düşüremiyorduk, kaliteli marka macun falan fayda etmedi. fan ile işlemci arasına bazı yeni fanlarda arada işlemci ebatında kat plaka olurdu, onun gibi bakır veya aliminyum plakayı iki tarafını az macunlayıp taktık, Bu plakanın kalınlığı aliminyum folyodan biraz kalın ve prüzsüz olamalı. Çözüme kavuştuk gibi. Hararet sorunu yaşayıp çözemeyenler denemesini tavsiye ederim. Bilgisayarda, herkesin hayırlı işler yapmasını dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan8791 -- 2 Aralık 2015; 10:17:25 >

• Kimse bir ileti yazmamış, konuyu yanlış yere açtım galiba. Admin kardeşim lütfen bu konuyu motor bölümüne taşımaya yardımcı olun.
  • Hocam Yaptığın şeyin resmini eklesene. Soğutucu plakaya macun mu sürdün ne yaptın tam anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zx6r kullanıcısına yanıt
    Resim sonra ekleyebilirim. bilfiğimiz yazı kagıdı kalınlığında işlemcinin üstüne ve cpu heatsinkle arasına gelecek ve iki arasına da az macun sürüp montajı tamamlıyoruz. Benzeyen resim yüklüyorum.
     Cpu Isı Sorununa Eski Fanı İle Çözüm
  • Erkan8791 E kullanıcısına yanıt
    Bendeki 5600+ altı zaten bakır olan işlemci soğutucusuyla kullanmama rağmen aşırı ısınıyordu.Kısa zaman önce emekliye ayırdık.Ondan önce de 2 ghz e çekmiştim zaten ısınmasın diye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.