slm arkadaslar elimde intel core 2 duo 2.80 ghz 2833 mhz e 7500 işlemci var temal pesde kasması üzerine termal macunu degiştirdim pc yi ilk actıktan sonra hiç kasmadı oyunda 15. dk dan sonra tekrar kasmaya basladı bnm sorunum cpu fanını az dönmesi bunu nasıl yükseltebilirim 1127 rmp de dönüor arkadastakı 2354 de dönüor işlemci 50 dereceyi geçince oyunda kasma meydana gelior şimdideden teşekkürler
lınkdekı programlarla fanlara mudahele edılıyor ..programı kullanmadım arama motorundanda program hakkında bılgı toplayabılrsınız .. ayrıca ıslmecınıze fanın tam olarak oturdugunada emın olun .. termal macunu degıstırdıkden sonra bu sorun olusmus anladıgım kadarıyla .. belkı fan tam oturmadıysa rpm ını arttırmanız bır ıse yaramayabılr ..
lınkdekı programlarla fanlara mudahele edılıyor ..programı kullanmadım arama motorundanda program hakkında bılgı toplayabılrsınız .. ayrıca ıslmecınıze fanın tam olarak oturdugunada emın olun .. termal macunu degıstırdıkden sonra bu sorun olusmus anladıgım kadarıyla .. belkı fan tam oturmadıysa rpm ını arttırmanız bır ıse yaramayabılr ..
yok oturmus önceden daha cok kasıdu ramın birinden suphelinp cıkardım kasma azaldı bu arada baktım oturmus fan :) bn programı indirdim nasl degiştircem fanın hızını :)