Şimdi Ara

Cpu kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Amd Phenom II X6 1055t 2.8ghz
    4 GB Ram
    daha başka şeyler gerekiyorsa yazabilirim

arkadaşlar bu sorun 1-2 akşamdır oluyor. daha öncesinde yoktu. bilgisayar boştayken işlemciyi fazla kullanmıyor ama fareyi bile hareket ettirsem birden %5-%20 arası cpu kullanımı oluyor. firefox, chrome ve opera yı kullandım ama youtube da video açsam veya bazı web tabanlı oyunları açsam hemen %40-%70 arası cpu kullanımı oluyor. nod32 - ad-aware ve microsoft security essientals programlarını denedim ve hiç virüs çıkmadı... sorunum ne olabilir yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

• Görev Yöneticisinden hangi uygulamanın CPU yu o oranda kullandığını görebilirsiniz;

Cpu kullanımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alagan

Görev Yöneticisinden hangi uygulamanın CPU yu o oranda kullandığını görebilirsiniz;

Cpu kullanımı

+1
  • büyük ihtimal işlemlerden kaynaklanan bir durum.siz yinede disk birleştiriciyle birleştirin genel temizlik felan yapın.sonra başlangıç programlarına bakın orda bi sorun olabilir. ayrıca laptop felansa işlemci tozlanmış olabilir
  • peki windows tan kaynaklanan bir sorun olabilir mi? yani ben sistem geri yükleme yapıp bu sorun başlamadan önceki bir zamana döndürmek istiyorum acaba düzelir mi sorun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hks16 -- 24 Eylül 2011; 14:28:03 >
  • daha iyi bi antivirüs mesela kaspersky internet security deneyin trial yukleyıp guncelleştırın tam sıstem taraması yapın bence sorununuzu baya duzeltıcektır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdinç Çelik

quote:

Orijinalden alıntı: Alagan

Görev Yöneticisinden hangi uygulamanın CPU yu o oranda kullandığını görebilirsiniz;

Cpu kullanımı

+1

arkadasın dediğini yaptınmı yaptıysan söyle de ona göre cevap verelim sana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşırı Ram kullanımı
    11 yıl önce açıldı
    Steam CPU Kullanımı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • firefox açıkken görev yöneticisinde plugin container ve firefox en üstte oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hks16

firefox açıkken görev yöneticisinde plugin container ve firefox en üstte oluyor

bilgisayar boştayken bak bakalım orda işlemciyi zorlayan program hangisi hiç bişe açık olmadan bak
  • Öncelikle hernekadar klasik bir çözüm sunumu olsada temiz kurulum yapmanızı öneriyorum.
    Uğraşmak hem daha fazla emek hemde zamanınızı alacaktır. Format attıktan sonra sorun devam eder ise sorunu başka yerlerde arayabiliriz
  • bilgisayar boştayken kasan program yok en fazla 22.000 k ile explorer.exe var
  • Kurulan herhangibir program yada yanlış driver çok etkiliyor format attıktan sonra tek tek kurup durumu gözlemlerseniz neyin kasma yaptığını bulabilirsiniz.Ek olarak harddiskin kablolarına da bir bakın gevşeme fln var ise değiştirin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.