Şimdi Ara

CPU ve GPU kullanımın bir anda düşüp yükselmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben oyun oynarken fps drop yiyorum bir kaç saniyeliğine baya kasıyor sonra düzeliyor. CSGO 60 fps limitine sınırlı normalde kasmadan donmadan oynarken bir anda aşırı düşüyor. Isınma problemi yok, ısınmayla ilgili bir problem yaşamıştım daha önce ona özellikle dikkat ettim. Bir arkadaşım rami dual-channel yaparsam sorunun ortadan kalkacağını söyledi ben tam anlamıyorum kendim yapamam o yüzden bilgisayarcıya götürmem gerekecek işe yarayacağından da emin olmak istiyorum boşa para vermemek için o konuda da yorum yapabilir misiniz? Sistem özeliklerim

İşlemci: Ryzen 3 3200u

Ekran Kartı: Radeon 530

Ram: 8 GB

Win 10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Watchomen14 -- 14 Eylül 2022; 19:59:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar merhaba ben oyun oynarken fps drop yiyorum bir kaç saniyeliğine baya kasıyor sonra düzeliyor. CSGO 60 fps limitine sınırlı normalde kasmadan donmadan oynarken bir anda aşırı düşüyor. Isınma problemi yok, ısınmayla ilgili bir problem yaşamıştım daha önce ona özellikle dikkat ettim. Bir arkadaşım rami dual-channel yaparsam sorunun ortadan kalkacağını söyledi ben tam anlamıyorum kendim yapamam o yüzden bilgisayarcıya götürmem gerekecek işe yarayacağından da emin olmak istiyorum boşa para vermemek için o konuda da yorum yapabilir misiniz? Sistem özeliklerim

İşlemci: Ryzen 3 3200u

Ekran Kartı: Radeon 530

Ram: 8 GB

Win 10

CPU ve GPU kullanımın bir anda düşüp yükselmesi

• işlemcin yetersiz.U kodlu yani ultrabook için oyun için değil.

• Laptopun markası ve modeli nedir? Bazı laptoplarda tek slot veya sınırlandırılmış RAM olayı oluyor. Marka modele göre yorum yapılır.

• Ama öyle olsaydı direkt kasma yapmaz mıydı? 60 FPS sabit oynarken yaşıyorum bunu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sreylare kullanıcısına yanıt
    HP 15 DB 1076 NT laptop

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cs go gibi oyunlarda 60 100 fps almak sıkıntı değildir ama aldığın o fps'yi koruyabilmek meseledir.60 fps'ye çıkıyorsun ama ani düşüşle burada ani'nin altını çizmet istiyorum belki 10 15 fps düşüyor birden işlemci yüzünden ama sana takılma olarak dönüyor mevzu.bu yüzden yüksek fps verebilen 3070 ve üzeri kartlara çok kuvvetli işlemciler takıyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.