anakartım asus A7N8X-X AMD 2500 speaker creatıve T5400 her programda ön kolonlar çalışıyor.Diğer kolonlar çalışmıyor.Oyunlarda,filmlerde,winampta,media player 2 kolon çalışıyor.Ne yapmam gerekiyor.6 aydır uğraşıyorum olmuyor.Önceki topikleri inceledim,çözüm yollarını uyguladım ama hala çalışmıyor.Lütfen yardım!!!
şimdi 5.1 veya 4.1 ses sistemi kullanıyorsak bunun için doğru ayarları yapmamız lazım başlat menüsünden ayarlar denetim masası yapıp oradan ses efekti ve ses aygıtlarını çift tıkla karsına çıkan menüde alt tarafta hoparlör ayarları diye bişi vardır orada gelişmiş düğmesini tıkla ve karşına çıkacak menüde hoparlör ayarlarını kullanmakta olduun ses sistemine uygun konuma getir sorun çözülecektir. kolay gelsin
kardeş sağol ama bunu daha önce denedim olmuyor başka bi çozum yolu varmı bildiginiz
bi de güncel sürücüleri bi yükle bakalım
onu da yaptım suanda enguncel hali
anakartın 5.1 desteklimi?destekli ise kendi yazılımından 5.1 seçmen gerekir.ya da herhangi bir karışım teknolojisini destekliyosa bu özelliği açmak gerekir(cmss gibi)
quote:
Orjinalden alıntı: soulless
onu da yaptım suanda enguncel hali
ses kartının ayarlarını kontrol et 6 kanal seçeneğini seçersen hepsiden ses gelir bilmiyorum belki denemişsindir