Şimdi Ara

Creative 5200 üm kafayı mı yedi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ses kendiliğinden kısılıyo kumandaya bastırınca geri düzeliyo ne yapıcam ben garantiye nere götürcem bunu yaparlar dimi?

• aynı sorun bende de wardı
  • Ne yaptın peki?
  • 1.5 ay önce filan o hali ile sattım nerdeyse bütün İNSPİRE serisinde war bu problem
  • Peki ne kadara satabilirim ne kadar verirler?
  • ilanım war bak arkadasım satıo bakarsın 50 ytl dedik ama bizimkinin kutusu kayıp kumanda seninki gibi + kolonların köşelerindeki kumaslar az biraz yırtık ondan o fiyatı sööledik (1 yıl daha garantisi war)
  • Garantiden yapmazlar mı? Servisi nerede Creative in İstte AVrupa yakasında bilen var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • walla ben bilmiorum o hali ile sattım işte
  • bak o sorunu cozmek cok basıt kumandayı cıkar bı tv tamırcısıne gotur kumandanın ıcıne sprey sıkıyolar ilk gunku gıbı hassas oluyo
  • yapma yaw hmm bu saatte acık tv tamircisi warmıdır ?
  • 4400 de de aynı sorun var haberiniz olsun inspireların dandiklii işte.. woofer dandik kumanda dandik .. dandik oğlu dandik
  • Tamam da yaptık bi hata şimdi olsa x530 alırım o zaman logitech ne onu bilmiodum
    quote:

Orjinalden alıntı: tibi

4400 de de aynı sorun var haberiniz olsun inspireların dandiklii işte.. woofer dandik kumanda dandik .. dandik oğlu dandik
  • creative kumandaları kendiliğinden kısılıp açılan arkadaşlar yapmanız gereken çok basit

bir yapı marketten contact cleaner alıp kumandanın tuşunun kenarından sıkın.Ve düğmeyi açıp kapayın.
    bu kadar ilk geldiği gün gibi çalışacaktır garanti ederim.
    öyle servislik iş değil yani.
  • Çok sağol aslında şimdi yapmayı kesti ama ben ilk fırsatta dediğini yapıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.