Şimdi Ara

CREATIVE MUVO SPORT C100 HAKKINDA MERAK ETTİKLERİNİZ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
23.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende c100 alfım.yaklaşık 1 senedir sorunsuz kullanıyordum fakat geçitğimiz günlerde durup duruken çalışmamaya başladı.
    Açıkyorum ekrana önce "Creative " yazısı geliyor.Sonra bu giidyor ve "Muvo" geliyor ve bu şekile kalıyor.Dğier tuşlar hiçbir işe yaramıyor.Sanki yazılım sorunu gibi.
    PC ye bağlanınca ise bilgisayr sorunsuz görüyor.
    Bu ne olabilir fikri olan varmı ?
    birde bu aletin bakımını kim yapıyor, nasıl ulaşabilirim?Ben cevahirdeki EP den almıştım.
    Ayrıca şunuda söylemeliyim ki , bir mp3 playerin arka kapağını çıkarmak ne den bu kadar zor olmalı ?tasarımcısına duyurulur
    Tşk...
  • guclu arkadaşım bence yazılım sorunu var. aşağıdaki adımları izle.

Oncelikle su fm konusundan baslayalim, player in kesinlikle fm i mevcut. tr.creative.com sitesine girerek Destek>Dosya İndirin>MP3 Calarlar>Muvo>Muvo Sport C100 daha sonra 1.01.01 kodlu firmware i indirin. Sonra mp3 player i usbnize takin, programi calistirip Start a basin. İslem bittikten sonra programı kapatıp mp3 playerinizi usb baglantisini sonlandirin. Mp3 playerinizi actiginizda ilginc de olsa fm radio eklendigini goreceksiniz hemde 32 kanal hafizali.

pcden muvoya format çekecen zaten sana sorar formatlansınmı işaretleyıp ok de. tamam.arka kapağa gelince çok basek açılıyor yapman gereken arka kısımdakı düğmeye basıp dığer parmağınla dışa hafi sürüklemen. ince arka yuzey duğmenin olduğu kısım elinin içinde olacak ve kapağı yukarıya doğru itmen yeter. ama ne diyim BU ALET DAYANIKLI MI SORUSUNA ŞUPHEYLE BAKIYORUM ARTIK. KOLAY GELSİN...
  • Selamlar;

Forumdki yorumlara bakarak , aleti aldım . Gerçekten çok iyi bir makina. Dediğiniz gibi sitesinden Radyosunu yükledim. 1GB lık SD kartıda tamam.
    Ancak;
    Klasörler (Folder) içinde rastgele çalma yapıyor , tamam. Ama Tüm klasörler arasında rastgele çelmayı nasıl yaptırıcaz. Bazen aleti açtığımda ilk açılışta 322 track yazıyor ve karışık çalıyor. Ama bir klasöre girip çaldıktan sonra, tekara tüm klasörlerde karışık çalma yaptıramıyorum .
    Bu nasıl olacak;

bu play mode daki;

repeat track
    repeat all
    track once
    shuflee repeat
    shufle once
    nasıl işler yapıyorlar,

Türkçe karşılıklarını verip geçmeyin, ingilizce biliyorum. Ama bunlar karşılıkları gibi çalışmıyor sanki.
  • Aleti 74 ytl ye aldım ben de internetten, forumda ikinci elini 65 ytl ye satmaya kalkanlar var hem de kulaklıksız.. bakalım gelince neler hissedicem..
  • 74 ytlye hangi siteden aldın? Genelde 90 civarı fiyatla satılıyor internetteki sitelerde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ankdemir
    74 ytlye hangi siteden aldın? Genelde 90 civarı fiyatla satılıyor internetteki sitelerde.

1 GB HAFIZA KARTI DESTEKLİ ÖZEL VERSİYON !!! TOPLAMDA HAFIZA KARTI İLE BİRLİKTE 1.2 GB' A YAKIN KAPASİTE
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=302&productid=bd9075

Bu ne demek şimdi 1GB hafıza kartıyla mı veriyorlar yoksa ürün 1 GB hafızayı destekliyor mu demek istiyorlar? 1 GB hafıza karti ile veriyorlarsa havale ücreti 88 ytl. Çok uygun. Eğer 1 GB hafıza kartı ile veriyorlarsa kampanyayı kaçırmadan 70-90 demeden al bunu derim.

• quote:

Orjinalden alıntı: carenfly

Selamlar;

Forumdki yorumlara bakarak , aleti aldım . Gerçekten çok iyi bir makina. Dediğiniz gibi sitesinden Radyosunu yükledim. 1GB lık SD kartıda tamam.
    Ancak;
    Klasörler (Folder) içinde rastgele çalma yapıyor , tamam. Ama Tüm klasörler arasında rastgele çelmayı nasıl yaptırıcaz. Bazen aleti açtığımda ilk açılışta 322 track yazıyor ve karışık çalıyor. Ama bir klasöre girip çaldıktan sonra, tekara tüm klasörlerde karışık çalma yaptıramıyorum .
    Bu nasıl olacak;

bu play mode daki;

repeat track
    repeat all
    track once
    shuflee repeat
    shufle once
    nasıl işler yapıyorlar,

Türkçe karşılıklarını verip geçmeyin, ingilizce biliyorum. Ama bunlar karşılıkları gibi çalışmıyor sanki.

Tum sarkilari calmak icin `menu` ye girdikten sonra `Folder` klasoru seciliyken `play` tusuna basmalisin.

• quote:

Orjinalden alıntı: MiC_CheCK

quote:

Orjinalden alıntı: carenfly

Selamlar;

Ancak;
    Bu nasıl olacak;

bu play mode daki;

repeat track
    repeat all
    track once
    shuflee repeat
    shufle once
    nasıl işler yapıyorlar,

Tum sarkilari calmak icin `menu` ye girdikten sonra `Folder` klasoru seciliyken `play` tusuna basmalisin.

ohhh la laaa , teşekkürler. Şimdi çok güzel oldu işte.
    İyi ki almışım.
    Bir soru daha.
    Bu alet windows media player dosyalarını çalıyordu , ilk aldığımda.
    firmware i yükleyip radyoyu açtıktan sonra. wma ları çalmamaya başladı. çalmamayı bırak görmüyor bile.
    Di mi....

• slm arkadaşlar.c100 e microSD yi adaptör ile SD olarak taksak bir sorun olmaz dimi
  • arkadaşlar gedikgross fiyatını söylemiştim buyrun bakın.
    http://www.gedikgross.com/Product.aspx?_pId=2029614&_catId=1565
  • pekı bunun fıyatını ne kadar ??
  • CREATİVE MUVO SPORT C100 ve yanında KİNGSTON 512 MB SD MEMORY CARD 99 YTL'ye aldım.BİMEKS'TEN.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eagle37

arkadaşlar gedikgross fiyatını söylemiştim buyrun bakın.

verdiğin linkte hiç bişey gözükmüyor ama sitedeki fiyat 95 tl 74 değil
    http://www.gedikgross.com/Product.aspx?_pId=1003289&_catId=1565

• quote:

Orjinalden alıntı: butterflyT

1 GB HAFIZA KARTI DESTEKLİ ÖZEL VERSİYON !!! TOPLAMDA HAFIZA KARTI İLE BİRLİKTE 1.2 GB' A YAKIN KAPASİTE
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=302&productid=bd9075

Bu ne demek şimdi 1GB hafıza kartıyla mı veriyorlar yoksa ürün 1 GB hafızayı destekliyor mu demek istiyorlar? 1 GB hafıza karti ile veriyorlarsa havale ücreti 88 ytl. Çok uygun. Eğer 1 GB hafıza kartı ile veriyorlarsa kampanyayı kaçırmadan 70-90 demeden al bunu derim.

Sadece cihazın kendisi 90 ytl.

• c 100 ün radyosunun iyi çekmediğine dair yazılar okudum. Alan arkadaşların böyle bir sıkıntısı var mı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tribe

quote:

Orjinalden alıntı: eagle37

arkadaşlar gedikgross fiyatını söylemiştim buyrun bakın.

verdiğin linkte hiç bişey gözükmüyor ama sitedeki fiyat 95 tl 74 değil
    http://www.gedikgross.com/Product.aspx?_pId=1003289&_catId=1565

Ben aldım 78 ytl gibi bir fiyattan iki adet gedikgross tan.

• beyler bana acil bunun driveri lazım lütfen varsa verebilirmisiniz.
  • beyler hadi bi el atın acil laızm
  • abi çok çok çok acil lütfen yaa
  • bu aletin şuanda piyasada satılan modellerinede eski firmware ini yükleyince radyo aktif oluyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.