Şimdi Ara

CREATIVE MUVO SPORT C100 HAKKINDA MERAK ETTİKLERİNİZ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
172
Cevap
0
Favori
23.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben countdown özelliğini kullanamadım sadece aşağıdaki resim çıkıyo ekrana o.ooo.oo diye altındada yıldız benzeri birşey. bahsettiğiniz otomatik alarm özelliğini göremedim nasıl kullanıyoruz bu countdownı?

tamam çözdüm kolaymış.. halbuki karıştırmaya didklemeye meraklıyım nasıl olmuşta bi menü tuşuna basmamışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneMoreCupofCoffee -- 2 Ekim 2006; 3:37:57 >
  • merhaba,

bende mp3 çalar almayı düşünüyorum creative rhomba diye bi model buldum 256 mb hafıza artmıyor ama radyodan mp3 olarak ses kayıt,usb den şarz gibi özellikleri var,

bu aleti tanıyormusunuz yada c100 ümü bunu mu tavsiye edersiniz?

mp3 playera çok para vermek şstemiyorum hergün pc yi açıom zati 256 mb hafızayı şarkıları sıkıldıkça değiştirip kullanırım
  • ya bn tavsiye ederim açıkcası arkadaşım kullanıo gayet memlun ama forumda biras bak bir çok arkdşa aletin eksisini artısını yazmış ona göre bişe düşün
    fazla para vermek istemiosan ve kaliteli olsun diosan cidden kaçınılmaz üstelik hafısazı baya bi artıo sd kartla
  • üstelik ben alırken 512 mb hafıZA KARTIDA HEDİYE KAMPANYASI VARDI. O ZAMAN 30 YTL SADECE HFIZA KARTI FİYATIYDI.. VALLA SÜPER Bİ ALET EKSİSİ KULAKLIKLARI. 100 YTL YE ALETİ ALDIM 30 HEDİYESİNİ DÜŞ 70 MİLYONA 256+512 MB RADYOLU ÜSTELİK CREATİVE ALAMAZSIN BAŞKA DA..
  • arkadaşlar mp3 playerimi sattım
    yine c100 almak istiyorum
    ama yenisinde radyo yokmuş
    okuduklarım kadarıyla radyo yükleniyomuş ama bunu her bilgisayardan yapabilir miyiz?
    bi de radyo yükleme olayını biraz anlatsanız?
    yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 24 Ekim 2006; 18:35:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

arkadaşlar mp3 playerimi sattım
    yine c100 almak istiyorum
    ama yenisinde radyo yokmuş
    okuduklarım kadarıyla radyo yükleniyomuş ama bunu her bilgisayardan yapabilir miyiz?
    bi de radyo yükleme olayını biraz anlatsanız?
    yardımcı olursanız sevinirim

Dostum aynı konu baslıgını biraz arastırırsan problemine cözüm bulacaksın....
  • Arkadaşlar bu alet için hepsi burda comda ses kayıtı var denmiş, ama bazı arkadaşlar ses kayıtı yok diyorlar. Aletin böyle bir fonksiyonu var mı? Ya da yokta o da radyo gibi sonradan mı yükleniyor? Yardımcı olabilirseniz sevinirim...
  • quote:

Arkadaşlar bu alet için hepsi burda comda ses kayıtı var denmiş, ama bazı arkadaşlar ses kayıtı yok diyorlar. Aletin böyle bir fonksiyonu var mı? Ya da yokta o da radyo gibi sonradan mı yükleniyor? Yardımcı olabilirseniz sevinirim...

öyle bir özelliği yok, zaten mikrofonuda yok.
  • peki bu alet için hangi marka hafıza kartı önerirsiniz
    yoksa her marka hafıza akrtı ile sorunsuz çalışıyor mu?
    bi de en fazla kaç mb'lık hafıza kartı takabiliriz?
  • arkadaşlar hangi marka hafıza kartı kullanmalıyım c100 için?(maksimum kaç mb olmalı?)
    bi de hangi marka olur?
    cevaplarınızı bekliyorum...
  • slm arkadaşlar.bende bu ürünü daha 2 gün önce aldım.daha önce creative fx120 kullanıyordum..öncelikle ses açısından bunun çok daha iyi olduğunu belirtmeliyim.

firmware den sürümü 1.01.1 e geri aldım ve radyo modu açıldı.bu gerçekten süper oldu. bir de hepsiburada dan 1GB Kingston Secure Digital(SD) kart siparişi verdim.

mp3 player almayı düşünenlere tavsiyem:

1. hepsiburada.com a girin
    2. Creative Muvo Sport c100 256 MB ( 85 YTL ) , 1GB Kingston SD Card ( 36 YTL ) ve Philips Kulaklık ( 15 YTL) siparişi verin. toplamda 135 YTL falan yapıyor.

siparişiniz en geç 3 gün içinde elinizde.. şunu da söyleyeyim. toplamda 256MB + 1024MB = 1280MB hafızalı bir mp3 player en az 180-200 YTL.ve bunun kalitesinde olması mümkün değil..

bu arada bir not.. boşuna iPOD um yok diye üzülmeyin. az da olsa kullanan biri olarak şunu söylüyorum. creative den fazlasını vermiyor.ama iPOD um olsun havam olur diyorsanız orası başka.

dikkat: mp3 playerininzin sağlıklı çalışması açısından

1. içini tıka basa son kb ina kadar doldurmayın.
    2. aynı dosyaları aylarca tutmayın.arada yenileyin.
    3. bazen diskinizi FAT dosya türünde biçimlendirerek format atın.
    4 ve soununcusu... sakın zorunda kalmadıkça sağ alttaki ikonu tıklayıp " donanımı güvenle kaldır" yapmadan mp3 ünüzü bilgisayarınızdan sökmeyin..çünkü creative fx120 mp3 player im bu yüzden bozuldu.

• Arkadaşlar aletin ses kalitesi gerçekten çok iyi. Farklı enstürmanların seslerini, hatta solo sesin arkasından gelen vokal sesleri bile rahatlıkla algılayabiliyorsunuz.
    Ancak hafıza kartında benim tavsiyem Sandiskin 1GB lık SD kartı. Kingshton dan çok daha hızlı ve verileri daha uzun süre bozulmadan muhafaza edebiliyor. Teknosalarda 110 ytl civarında olan bu kart hepsi burada com da şuanda 39 ytl. Başka marketlerde ise 60 ytl civarında.
    Kulaklık olarak ise sony i tavsiye ederim. Turbo dep bas özelliği ve daha yüksek ses çıkışı ile kesinlik philips kulaklardan daha iyi. Sony mağazalarında bu kulaklıklar 7 euro civarında. Ben geçen hafta 13 ytl ye aldım. Orjinal olduğuna eminseniz bu kulaklığı farklı mağazalardan daha ucuza almanız mümkün.
    Sonuç olarak ses çıkışında bir numara olan creative ile hafıza kartında bir numara olan sandisk sd kartı birleştirip birde sony kulaklık eklediğinizde ortaya harika bir ürün çıkıyor. Daha yüksek ücret ödeyerek alacağınız ıpod veya orjinal sony mp3 çalarların daha iyi ses kalitesi vermesi ise imkansız gibi. Çünki creative ses çıkışında zaten bir numara.....

• arkadaşlar bu ürünün diğer creative mp3 çalarlarla bi ses kalitesi farkı veya yükseklik alçaklağı varmı acaba? birde bende pq1 marka 512 var çalışırmı bu aletle malum pq1 çok yaygın kullanılıyo fiyatı dolayısıyla her marka mmc yi sorunsuz tanıyormu aletin fiyatı gerçekten çok uygun bana lazım olan ses kalitesi birde şarkılar arası geçişler çok hızlımı mesela ben arkadaşın ekransız muvosunu kullanmıştım baya hızlıydı aynı onun kadar varmı ben biraz sıkılganımda hızlı şarkı değiştiririm ekran nasıl şarkı isimleri çok uzun olduğunda göstermede zorlanma var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: geberit

arkadaşlar bu ürünün diğer creative mp3 çalarlarla bi ses kalitesi farkı veya yükseklik alçaklağı varmı acaba? birde bende pq1 marka 512 var çalışırmı bu aletle malum pq1 çok yaygın kullanılıyo fiyatı dolayısıyla her marka mmc yi sorunsuz tanıyormu aletin fiyatı gerçekten çok uygun bana lazım olan ses kalitesi birde şarkılar arası geçişler çok hızlımı mesela ben arkadaşın ekransız muvosunu kullanmıştım baya hızlıydı aynı onun kadar varmı ben biraz sıkılganımda hızlı şarkı değiştiririm ekran nasıl şarkı isimleri çok uzun olduğunda göstermede zorlanma var mı?

walla benim bildiğim 512 ye kadar olan bütün SD ve MMC leri çalıştırıo.ama 1024 te yalnızca SD kullanman lazım

• quote:

arkadaşlar bu ürünün diğer creative mp3 çalarlarla bi ses kalitesi farkı veya yükseklik alçaklağı varmı acaba? birde bende pq1 marka 512 var çalışırmı bu aletle malum pq1 çok yaygın kullanılıyo fiyatı dolayısıyla her marka mmc yi sorunsuz tanıyormu aletin fiyatı gerçekten çok uygun bana lazım olan ses kalitesi birde şarkılar arası geçişler çok hızlımı mesela ben arkadaşın ekransız muvosunu kullanmıştım baya hızlıydı aynı onun kadar varmı ben biraz sıkılganımda hızlı şarkı değiştiririm ekran nasıl şarkı isimleri çok uzun olduğunda göstermede zorlanma var mı?

Creative in diğer modellerini kullanmadım ancak kullandığım mp3 çalarlar arasında ses kalitesi en iyi olan bu. Eğer mp3 çalardan beklediğim kaliteli ses diyorsan bence beklemeden al, çünki ses kalitesi çok çok iyi.
    Alet orjinal haliyle -radyo yüklenmeden- çok hızlı. Ancak radyo yükleyince ve kapasitesinin üzerinde -512 üzeri- hafıza kartı ile kullanırken yalnızca ilk açılma esnasında bir-iki saniyelik gecikme yapıyor. Açıldıktan sonra ise herhangi bir duraklama veya yavaşlama söz konusu değil. Orjinal halindeki gibi çalışmaya devam ediyor. Hatta en zor komut olan -bütün şarkıları karışık çal- dediğiniz anda dahi, dahili hafıza ile hafıza kartı şarkıları arasında geçiş yaparken bir anlık duraklama söz konusu değil. Aynı şekilde şarkıları mauel olarak değiştirirken de herhangi bir yavaşlama yok. Başta da söylediğim gibi tek yavaşlama radyolu ve hafıza kartlı kullanırken ilk açılış anında yaşanıyor - bir-iki saniye kadar - .
    Şarkı ismi konusunda da yine herhangi bir sorun yok. Uzun şarkı isimleri ekrandan kayarak geçiyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: nevres

quote:

Creative in diğer modellerini kullanmadım ancak kullandığım mp3 çalarlar arasında ses kalitesi en iyi olan bu. Eğer mp3 çalardan beklediğim kaliteli ses diyorsan bence beklemeden al, çünki ses kalitesi çok çok iyi.
    Alet orjinal haliyle -radyo yüklenmeden- çok hızlı. Ancak radyo yükleyince ve kapasitesinin üzerinde -512 üzeri- hafıza kartı ile kullanırken yalnızca ilk açılma esnasında bir-iki saniyelik gecikme yapıyor. Açıldıktan sonra ise herhangi bir duraklama veya yavaşlama söz konusu değil. Orjinal halindeki gibi çalışmaya devam ediyor. Hatta en zor komut olan -bütün şarkıları karışık çal- dediğiniz anda dahi, dahili hafıza ile hafıza kartı şarkıları arasında geçiş yaparken bir anlık duraklama söz konusu değil. Aynı şekilde şarkıları mauel olarak değiştirirken de herhangi bir yavaşlama yok. Başta da söylediğim gibi tek yavaşlama radyolu ve hafıza kartlı kullanırken ilk açılış anında yaşanıyor - bir-iki saniye kadar - .
    Şarkı ismi konusunda da yine herhangi bir sorun yok. Uzun şarkı isimleri ekrandan kayarak geçiyor.

çok açıklayıcı olmuş nevres teşekkür ederim yalnız bugün ürünü gördüm teknosada baktım 109 miyon dedim hediyesi varmı mmc,sd falan baktı yok dedi almadım hediye olsa 109 ii fiyat yalnız alet büyük geldi gözüme ya taşırken sorun oluyomu.

• çok açıklayıcı olmuş nevres teşekkür ederim yalnız bugün ürünü gördüm teknosada baktım 109 miyon dedim hediyesi varmı mmc,sd falan baktı yok dedi almadım hediye olsa 109 ii fiyat yalnız alet büyük geldi gözüme ya taşırken sorun oluyomu.

Mp3 çaları ebatı için değil, ses kalitesi için almayı düşündüğümü anlayınca bu aleti almaya karar verdim. Aletin görünüş olarak biraz kaba olduğu doğru. Ancak ağırlık açısından oldukça hafif. Taşıma esnasında hissedilmiyor. Bu aletin yaklaşık 1,5 - 2 katı iriliğinde ve ağırlık açısından kat kat fazla olan cep telefonlarımızı günün her saati yanımızdan ayırmadığımızı düşündüğümüzde taşıma konusunda çok fazla sorun yaratmayacağı kanısına varabiliriz.
    Bir başka açıdan: aletin kaba görünmesinin sebebi olan dış yüzeydeki plastik kaplama aleti dış darbelerden,toz ve nemden koruyor...

• Hepsiburada comda bu alet ve sandisk 1 gb sd kart indirimde. İkisi bir arada 85+39=124 ytl yapıyor. Yada 85 e yalnızca mp3 çaları alırsın, üzerine en babasından bir sony kulaklık alırsın. Hediye gibi olur.
  • yani arkadaşlar ya "sandisk" ya da "kingston" marka kart kullanacaz...
    peki "sd" mi olacak yoksa "mmc"mi?
  • alet sd kullanıyorsa ikiside olur,mmc kullanıyorsa sadece mmc.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.