Şimdi Ara

CREATIVE MUVO SPORT C100 HAKKINDA MERAK ETTİKLERİNİZ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
172
Cevap
0
Favori
23.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CREATIVE MUVO SPORT C100 aldım. Güzel ama bir de mmc kart aldım. kartı görüyor aması Kartın dosya sistemi RAW Bu dosya sistemini nasıl fat dönüştürebileceğiz bu konuda bana yardımcı olmanızı istiyorum bu konuda yardımcı olan kişiye MP3ler bakımında süprizlerim olacak.................Lütfen
  • Daha önce hiç kart formatlamadım ama şunu bi dene istersen:
    aleti bilgisayara bağladıktan sonra 2 tane disk çıkması lazım.Bi tanesi cihazın kendi hafızası diğeri ise kartın.Kartın hafızasına sağ tıklayınca gelen menüde dosya sistemini değiştirebilirsin diye düşünüyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: archi19

CREATIVE MUVO SPORT C100 aldım. Güzel ama bir de mmc kart aldım. kartı görüyor aması Kartın dosya sistemi RAW Bu dosya sistemini nasıl fat dönüştürebileceğiz bu konuda bana yardımcı olmanızı istiyorum bu konuda yardımcı olan kişiye MP3ler bakımında süprizlerim olacak.................Lütfen
  • 2 ay önce aldm bi tane muvo c100 kulaklığı cok dandik onun dışında herhangi bir sorunu yok bu arada 2 gblk kartlada calışıo ama cok kasıo aleti kullanmaya değmez.....
  • arkadaşlar creative muvo sport c100 modelini bugün teknosadan aldım....kampanya yapmışlar yanında 512 mblık sd kart hediye ediliyor,fiyatı da 109 ytl,üstelik 12 taksit...

şimdi burdaki bilgilerden yararlanarak firmwire indirdim ve artık radyosu da var:)

herhangi bi problemle karşılaşmadım,sesi de yeterli bence...

laptopumu da mp3çalarımı da bu forumun yardımlarıyla aldım,teşekkürler...sorusu olan olursa mail atabilir,ya da burda sorabilir

hoşçakalın

edit: kısa bi kullanımdan sonra bi sorum olcak :) kulaklıktan gelen ses yeterli ama yüksek değil ,bilgisyara takınca kulaklık çok ii geliyor ses çok yüksek ama makinenin sesi kısılmış gibi sankii...bunun bi çözümü olmalı ama ne ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademyesilyurt -- 3 Eylül 2006; 18:33:26 >
  • acaba zen neeon kullanan ve bilgisi olan var mı acaba ben almak istiyorum fakat güvenemiyorum daha önce muvo txfm kullanıyodum creative in ses kalitesi tartışılmaz ama yine de bilgi verirseniz sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arban -- 4 Eylül 2006; 19:09:30 >
  • Arkadaşlar bende 3 gün önce hepsiburada dan satın aldım 2 tane sorum olacak:
    -İçine şarj edilebilir pil taksak bilgisayarın usb sinden pili şarj edebiliyomuyuz?
    -1gb lık kart almak istiyorum ama mmc mi sd mi karar veremedim hangisi daha iyi?(fotoğraf makinasındada kullanabilmem lazım)
    aşağıda bi kart var ultra-133x yazıyo c100 de kullanabilirmiyim yoksa düz 1gb lık kartlardanmı alayım?
    bi yardım lütfen

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=81994&productid=bd91514

• ilk sorunun cevabı hayır. içinde öle bir teknoloji yok.
    ikinci sorunun cevabı, bence sd tercih et. gerçi fotoraf makinaların cogunda hem sd hemde mmc giriş yeri bulunuyor. link ini verdigin ürünüde kullanabilirsin, ben düz 1gb lık kingston kullanıyorum. Hiçbir rahatsızlığı yok aletin.

quote:

Orjinalden alıntı: ozgur

Arkadaşlar bende 3 gün önce hepsiburada dan satın aldım 2 tane sorum olacak:
    -İçine şarj edilebilir pil taksak bilgisayarın usb sinden pili şarj edebiliyomuyuz?
    -1gb lık kart almak istiyorum ama mmc mi sd mi karar veremedim hangisi daha iyi?(fotoğraf makinasındada kullanabilmem lazım)
    aşağıda bi kart var ultra-133x yazıyo c100 de kullanabilirmiyim yoksa düz 1gb lık kartlardanmı alayım?
    bi yardım lütfen

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=81994&productid=bd91514

• ya arkadaşlar ben radyoyu yükleyemedim bi anlatımısınız detaylı?
  • arkadaşlar şöyle bi sorun var bende herkeste varmı bilmiyorum ama mp3 dinlerken ses seviyesi 21 sonra ses artmıyo sabit kalıyo.radyoda ise 25 ekadar çıkıyo.bu arada update edebiliyomuyuz ben sitesine girdim ama bişey bulamadım
  • arkadaşlar içinde idle shutdown diye bişey vardı orayı 2 dk'ya ayarladım şarkı çalıyodu bu sırada ama 2dk sonra kendiliğinden kapanmadı...
    böyle bi şansımız var mı? yani herangi bi şekilde kendi kendine kapanbmasını sağlayabiliyozmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yunemars

arkadaşlar içinde idle shutdown diye bişey vardı orayı 2 dk'ya ayarladım şarkı çalıyodu bu sırada ama 2dk sonra kendiliğinden kapanmadı...
    böyle bi şansımız var mı? yani herangi bi şekilde kendi kendine kapanbmasını sağlayabiliyozmu?

2 dk pasue da durursa kapanır
    bu arada burda bu konuyla ilgili yararlı yorum yapan arkadaşlara çok teşekkürler bedne firmware yi indirdim kurucam....
  • arkadaşlar firemware indirdim bilgisayarıma radyo özelliği eklemek için şu 01,01 fireware i. fakat alet aranıyor diyo sonra bağlı değil bulunamadı diyo neden böyle nasıl halledebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneMoreCupofCoffee -- 22 Eylül 2006; 18:11:57 >
  • radyoyu yükledim sorun internet cafedeki bilgisayarlarda driver.cab dosyasının olmamasıymış. versiyonu 1.02.03 ten 1.01.01 e düştü yani 2005 li bi versiyon oldu fakat hiç bi değişiklik olmadı olumsuz olarak. artık radyom var. çok ideal alet. eksisi nedir derseniz usb kablosu taşımak. bununda bi çaresi varmış. dönüştürücüler.. hani mouseları ps/2 fln yapan küççük aletler ya da çok kısa kablolu olabilirmiş. henüz bulamadım bulan var mı?
  • bu kart 1. gb yi rahat kaldırıyormuş kullanan arkadaşlar öyle demiş. inşallah 2 gb yi de kaldırırda mükemmel ileriye dönük bi alet olur. yükseltilebilir olması muhteşem hiç birşeyi olmasa bile ki çok iyi bir alet sırf fiyat/performans açısından alınabilir. ben çok memnunum şuan..
  • http://tr.creative.com/support/downloads/download.asp?MainCategory=213&nRegionFK=&nCountryFK=&nLanguageFK=&sOSName=Windows+XP&region=2&Product_Name=MuVo+Sport+C100&Product_ID=10794&modelnumber=&driverlang=1033&OS=10&drivertype=4&x=44&y=11

radyo yüklemek isteyenler linke tıklayın oradaki downloadı yapın sonra aleti takın ve o indiediğiniz küçük programa tıklayın. çıkan ekrana start deyin ve finiişşş artık radyonuz var..

• c100 kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim çok memnun kaldım kullanırken.
    tek eksiği kulaklıkları ve ses kayıt olmaması
    kulaklık olarak panasonic kullandım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

radyoyu yükledim sorun internet cafedeki bilgisayarlarda driver.cab dosyasının olmamasıymış. versiyonu 1.02.03 ten 1.01.01 e düştü yani 2005 li bi versiyon oldu fakat hiç bi değişiklik olmadı olumsuz olarak. artık radyom var. çok ideal alet. eksisi nedir derseniz usb kablosu taşımak. bununda bi çaresi varmış. dönüştürücüler.. hani mouseları ps/2 fln yapan küççük aletler ya da çok kısa kablolu olabilirmiş. henüz bulamadım bulan var mı?

• quote:

quote:

radyoyu yükledim sorun internet cafedeki bilgisayarlarda driver.cab dosyasının olmamasıymış. versiyonu 1.02.03 ten 1.01.01 e düştü yani 2005 li bi versiyon oldu fakat hiç bi değişiklik olmadı olumsuz olarak. artık radyom var. çok ideal alet. eksisi nedir derseniz usb kablosu taşımak. bununda bi çaresi varmış. dönüştürücüler.. hani mouseları ps/2 fln yapan küççük aletler ya da çok kısa kablolu olabilirmiş. henüz bulamadım bulan var mı?

eğer bulursan bana da haber ver...

• valla bi bulayım bulduğum yer müşteri akınına uğrayacak zaten
  • buyrun arkadaşlar zaten kendi açtığım topiktede gösterdim merak edenler buyrun izmir caddesinde mavi bilgisayardan 7800 e aldım çok kullanışlı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneMoreCupofCoffee -- 29 Eylül 2006; 21:41:20 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.