piyasada satılan c100 lerin çoğunun fm radyo özelliği yok gibi. mavibilgisayar ın web sitesinde de not düşmüşler. fm radyo özelliği firmware güncellemesinden sonra aktif hale gelecektir diye. creative in sitesinde en güncel firmware 1.01.01 in açıklamasında şöyle diyor.
Resolves the issue where audio tracks may not resume playback after you restart your player. This may occur when you switch to FM mode while playing audio tracks, and then restart your player.
ama ben anlayamadım...
piyasada satılan c100 lerin çoğunun fm radyo özelliği yok gibi. mavibilgisayar ın web sitesinde de not düşmüşler. fm radyo özelliği firmware güncellemesinden sonra aktif hale gelecektir diye. creative in sitesinde en güncel firmware 1.01.01 in açıklamasında şöyle diyor.
Resolves the issue where audio tracks may not resume playback after you restart your player. This may occur when you switch to FM mode while playing audio tracks, and then restart your player.
ama ben anlayamadım...
1-2 ay önce yanlış hatırlamıyosam tabi ,,,,, teknosa da yanında 256 mb hafıza kartı hediye veriyolardı tabi aylar geçtiği için kalmamıştır
arkadaşlar benim bi sorunum var.creative muvo c100 de menü tuşlarından aşağıda olanı çok zor gidiyor.sizce ne yapmalıyım
2 gün önce aldım.Boyutuna göre hafif ama işlevselliği düşük olan bir ürün. Benim asıl sorunum boyutu veya ağırlığı değil bütün play modlarını denememe rağmen sürekli tek bir klasörün içinde kalıyor ve o klasördeki şarkıları tekrarlayıp duruyor..diğer klasöre sadece menüden geçilebiliyor.şu anda alınabilecek en ucuz mp3 çalarlardan biri.256mb dahili hafızasına ek olarak 1gb SD kart kullanıyorum, herhangi bir sorun yok ama radyodan mp3 çalmaya geçerken hafif bir yavaşlama oluyor.Aktarım hızı muvo tx fm den ve diğer creative mp3 çalarlardan düşük..
quote:
Orjinalden alıntı: leii
2 gün önce aldım.Boyutuna göre hafif ama işlevselliği düşük olan bir ürün. Benim asıl sorunum boyutu veya ağırlığı değil bütün play modlarını denememe rağmen sürekli tek bir klasörün içinde kalıyor ve o klasördeki şarkıları tekrarlayıp duruyor..diğer klasöre sadece menüden geçilebiliyor.şu anda alınabilecek en ucuz mp3 çalarlardan biri.256mb dahili hafızasına ek olarak 1gb SD kart kullanıyorum, herhangi bir sorun yok ama radyodan mp3 çalmaya geçerken hafif bir yavaşlama oluyor.Aktarım hızı muvo tx fm den ve diğer creative mp3 çalarlardan düşük..
selam,
cihazı aldığında radyolu muydu yoksa sen versiyonu mu değiştirdin?
değiştirdiysen hangi versiyonu yükledin?
yaklaşık 1 ay önce bende aldım bu aletten bence herşeyi iyi tek eksi yanı kulaklık acaip derecede rahatsız ediyor...20 dakka dinledikten sonra kulaklarımda acaip bir ağrı yapıyor...Bunun dışında bendeki 1.02.02 versiyona sahip radyosu var..Şu anda teknosada 135 YTL satış fiyatı var bence fiyat/performans olarak oldukça iyi bir ürün...Ama kesinlikle bi kulaklık almak şart
arkadaşlar bende 2 aydır kullanıyorum ürünü açıkcası memnun değilim daha hemen yanları üstleri soyulmaya başladı çok çirkin gözüküyordu bende tamamen söktüm koyugri olan yerlerini.sporcular içinyapılmış bi ürünün dış kasası bu kadar mı kötü olur, seside fazla çıkmıyor mx200 kulaklıkla kullanınca iyi oldu sesi serviste bi oynama yapılamazmı sesini yükseltmek için,radyosuda idare eder derecede,kullanım süresi çok iyi,almak isteyen arkadaşlar bi daha düşünsün
web sitelerindeki 1.01.01 versiyonunu yükledim ve radyoya kavuştum.
quote:
Orjinalden alıntı: sdayangac
quote:
Orjinalden alıntı: leii
selam,
cihazı aldığında radyolu muydu yoksa sen versiyonu mu değiştirdin?
değiştirdiysen hangi versiyonu yükledin?
arkadaşım ben de philips GoGear 1gb mp3 player imi satıp bundan aldım bi tane. ama sesi çok düşük. son seste bile bişi duyamıyorum. philips te de vardı aynı olay. serviste yükseltme oayı nedir nasıl yapılır??
Arkadaşlar, bir arkadaşıma hediye olarak almayı düşünüyorum. Büyük bir problemi yok duyduğum kadarıyla, gene de son kez sorayım. Çocuğun elinde 2gün sonra kalmasını istemiyorum Önerir misiniz? Bu fiyata daha iyisini önerebilir misiniz ya da?
muvo c100 ün,www.tr.creative.com sitesinden indirilen firmware ile fm radio özelliği işlevsel hale geliyor.
burada mp3 çaları yeniden başlattığında müzik dosyalarının kaldığı yerden devam etmeme sorununu çözüyormuş. bu durum müzik dosyalarını çalarken fm moduna geçip, daha sonra mp3 çalarınızı yeniden başlattığınızda ortaya çıkabiliyormuş
merhaba arkadaşlar sonunda bugün bu aleti teknosa dan 119 ytl ye aldım. cihaz güzel ancak arkadaşlarında belirttiği gibi kulaklık çok rahatsız edici... üzerinde 1.01.03 yüklüydü dolayısıyla fm radyo yoktu bende 1.01.01 yi yükledim, fm radyoya kavuştum şu an içinde sorunsuz çalışıyor ancak merak ettiğim bir nokta var creative in sitesinde 1.01.02 yok. 1.01.01 ile 1.01.02 arasında çok fark var mı acaba arkadaşlar...
Ben bu aleti 1.5 sene önce almıştım... aleti alma tercihlerimden birisi darbelere ve suya dayanıklı olmasıydı.. ailemle kavga etmiştim ve çok sinirlenmiştim ( çok cabuk ve iyi sinirlenen bir insanım ) elimdeki mp3 çaları duvara öyle bir geçirdim ki beyzbolcuların top atışı gibi.. duvardan çat diyerek diğer odaya sıçradı. ben parçalarını arıcamı sanıyordum. İnanması güç ama vurmadan önceki parçayı çalacam diye uğraşıyordu hala. Sonradan Toshiba Gigabeat F20 alındı Toshiba kardeşe verilerek Creative'le devam edildi
ya arkadaşlar bu yazılımı nsl atıyosunuz bnde alıcam c100 alıcam radyo yok diyolar bazılarında heralde eski yazılımı atınca radyo geliyomuş yerine arkadaşlar eğer yapan arkadaşlar warsa yazılımı nsl attıklarını bana ve diğer bilmeyen arkadaşları bilgilendirirmsiniz baya ucuzlamış fiyatıen son 109 ytl die duydum ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
arkadaşlar creative sitesinden 1.01.01 yazılımını yükledim çalıştırdığında sistem aranıyor gibi sayfa çıkıyor acaba c100 mp3 playerı bilgisayara bağladığımızda 1.01.01 yazılımını otomatik olarak mı yükleniyo