Şimdi Ara

CREATIVE MUVO SPORT C100 HAKKINDA MERAK ETTİKLERİNİZ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
23.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ghan87

arkadaşlar creative sitesinden 1.01.01 yazılımını yükledim çalıştırdığında sistem aranıyor gibi sayfa çıkıyor acaba c100 mp3 playerı bilgisayara bağladığımızda 1.01.01 yazılımını otomatik olarak mı yükleniyo

Bunu bizde merak ediyoruz. Bilen arkadaşlar yardımlarını esirgemezler umarum
  • bn de sonunda dun aldım bu aletı alet super radyosuz bnmkıde ama mp3 playerda radyo kullanmadıım ıcın radyolu wersıyonu ındırmeye gerk gormedım.yaw aletın kulaklıı harbı ıırencmıs adamın beynını aarıtıo teknosada 16 yt lık sony kulaklıklardan alsam nasıl olur acaba dıe soracaktım bn creative sony ii calısırmı deneyen warsa yorumlarınızı beklıorum weya o fiyat aralıından bı kulaklık onerısı pls
  • yokmu nişi onerecek yaa yorum pls
  • arkadaşım tr.creative.com dan 1.01.01 kodlu firmware i indir. indirilen dosyayı tıklamadan önce aleti usb den bağla, sonra dosyayı çift tıkla. karşında bişeyler gelelcek start aa bas. işlem kendisi devam eder sonra bittiğinde aleti usb den çıkar aç. bak fm radio menülerde görünecektir. kolay gelsin
  • mortallight arkadaşım TEŞEKKÜR EDERİM bilgilerin için çok sağol demmekki firmware den sora radyoya kavuşabiliyoruz C100 DE bu alleteki kafama takılan soru buydu ama şimdide muvo c100 sport ile s200 arasında kaldım s200 de bass bost olduğunu bide şarkı sözlerini de göSTeREbiliyomuş ama alanların bi çoğu radyo özeliğinin olduğu sanarak almışlar ama radyo özelliği yokmuş bnde küçük bir araştırma yaptım creative in kendi sitesinde s200 ün özelliklerinde fm radyo war ama internet üzerinden mp3 satan türk sitelerine baktığımda s200 ün radyo özelliği yok ve creative sitesinde ki s200 için firmware lerine baktığımda sadece endonezya yı seçtiğimde firmware dosyası geliyo şimdi 2 arada kaldım firmware den sonra radyoya kavuşacaksam kesin s200 alıcam ama eğer yoksa c100
    SİZCE HANGİSİNİ ALMALIYIM LÜTFEN Bİ YARDIM
    HERKESE BİLGİLERİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR
  • S200 de iyi bir çözüm olabilir. Ama C100'ün darbelere suya dayanıklı olması çok iyi bir artı. Bunu gözardı etme. En azından düştüğünde kırılmaz, zarar gelmez.
  • merhabalar,
    ürünün 512 mb'a kadar sd kart desteklediği yazıyor. acaba bu ürünü SanDisk 1 GB sd kartla kullanan var mı?
    teşekkürler
  • valla bilmiyoruz 1GB destekliyor mu ama kullananlar var diye duyduk. Bence destekliyor ama galiba yavaşlatıyor aleti. O yüzden 512 yazmış olabilirler. Bende 512'ye kadar denedim.
  • arkadaşlar kulaklık için ne önerirsiniz?ucuz ama kaliteli bişi olsun
  • Ucuzdan kastın ne? belirli bir fiyat aralığı söylersen daha çok yardımcı olabiliriz
  • gerçi bu konu hakkında topic de açtım da nese burada da belirteyim.verebileceğim max. fiyat 15-20 ytl
  • quote:

Orjinalden alıntı: ghan87

mortallight arkadaşım TEŞEKKÜR EDERİM bilgilerin için çok sağol demmekki firmware den sora radyoya kavuşabiliyoruz C100 DE bu alleteki kafama takılan soru buydu ama şimdide muvo c100 sport ile s200 arasında kaldım s200 de bass bost olduğunu bide şarkı sözlerini de göSTeREbiliyomuş ama alanların bi çoğu radyo özeliğinin olduğu sanarak almışlar ama radyo özelliği yokmuş bnde küçük bir araştırma yaptım creative in kendi sitesinde s200 ün özelliklerinde fm radyo war ama internet üzerinden mp3 satan türk sitelerine baktığımda s200 ün radyo özelliği yok ve creative sitesinde ki s200 için firmware lerine baktığımda sadece endonezya yı seçtiğimde firmware dosyası geliyo şimdi 2 arada kaldım firmware den sonra radyoya kavuşacaksam kesin s200 alıcam ama eğer yoksa c100
    SİZCE HANGİSİNİ ALMALIYIM LÜTFEN Bİ YARDIM
    HERKESE BİLGİLERİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR

zannedersem s200 ün de radyosu var ama bandrol ve bazı fiyat artışlarından dolayı firmware ile kısıtlıyorlar, aynı c100 deki gibi. Ama azmin elinden hiçbirşey kurtulamaz arkadaşlar s200 ünde firmware olayı ile radyoyu aktif hale getirmişler :) s200 daha yeni bir alet fiyat farkı bence çok önemli olmaz ben c100 almasaydım onu alacaktım..

quote:

nenadkrstic12
    merhabalar,
    ürünün 512 mb'a kadar sd kart desteklediği yazıyor. acaba bu ürünü SanDisk 1 GB sd kartla kullanan var mı?
    teşekkürler

arkadaşımın 1 gb sd kartı vardı ödünç aldım ve denedim hatta tamamını doldurdum mp3 ile hiç bir problem yapmadı. kendi hafızasını a:\ kartı b:\ olarak görüyor (kullanırken) bilg. bağladınızda iki tane çıkarılabilir disk olarak algılanıyor. kullanırken hiç bir yavaşlamaya rastlamadım bir de karışık çalarken disk bölümleri arasında fark gözetmiyor yani sadece a ya da b sürücüsünden karışık çalmıyor, onları da karşık çalabiliyor ayrı ayrı da çalabiliyor. ben şimdilik memnunum kulaklığın birinden ses gelmemesi dışında.

• Sd kart sorusundaki cevaplar için teşekkürler. Ben fotoğraf makinesindeki 1 GB'lık kartı burada da kullanıp tasarruf etmek için düşünüyordum bu mp3 en çok. En iyisi tam karar verdikten sonra mağazada denemek olacak...
  • arkadaslar bu alet icin seskaydi ve radyodan kayit yapar diyor. ama ben emin olamadim radyolu kullana arkadaslar radyodan kayit fonksiyonu varmi mp3 yada wma olarak.

burdaki aciklamarda yaziyor kayir olayini
    http://www.yalcinlar.com.tr/product.asp?numRecordPosition=28&P_ID=1177&strPageHistory=cat&strKeywords=&SearchFor=&PT_ID=181
  • ben kullanıyorum hiçbir şekilde kayıt imkanı yok. galiba sallamışlar
  • 1gb lık hafıza kartıyla çalışabildiğini yazmışsınız ama 2gb lık hafıza kartıyla deneyen hiç yok sanırım. 2gb lıkla deneyen var mı acaba?
  • zannerdersen senin soruna kimse cevap veremeyecek belki p.tesi bir bilg. gidip deneme imkanım olursa ben bakacağım. ama ilk tahminim galiba tam olarak desteklemeyeceği. çünkü 1 gb bile süpriz oldu bizim için. bu arada 1 gb sd kart en ucuz nerde bulunur? kingston un fiyatlatı uygun 45 e geliyor ama mersindeki g o l d bilg. bayi farkı koyup bana 58 e bırakmıştı ben dedim noluyo yav...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortallight -- 12 Ağustos 2006; 20:55:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mortallight

zannerdersen senin soruna kimse cevap veremeyecek belki p.tesi bir bilg. gidip deneme imkanım olursa ben bakacağım. ama ilk tahminim galiba tam olarak desteklemeyeceği. çünkü 1 gb bile süpriz oldu bizim için. bu arada 1 gb sd kart en ucuz nerde bulunur? kingston un fiyatlatı uygun 45 e geliyor ama mersindeki g o l d bilg. bayi farkı koyup bana 58 e bırakmıştı ben dedim noluyo yav...

zaten ne zaman bu soruyu sorsam, forum kitleniyor
    şu an için teknolojiden uzak olduğum için senden gelecek haberleri bekliyorum.

• bu alet hakında genelde herkes ses seviyesi boyut falan felan gibi mevzulara takılmış. bence bu alet fiyat performans ilişkisi göz önünde bulundurulursa kaçırılmaz derim. eğer fazla para vermek istemiyorum istiyorsanız aynı zamanda kaliteli de olsun istiyorsanız almanız gereken ürün creative muvo c100 dür.

ha tabii dikkat etmeniz gereken bazı hususlar var. teknokolik de 180 ytl ye alıcı bulan(yolunacak tavuz bulan) bu ürün teknosa da 107 ytlye mavibilgisayarda ise 97 ytl ye alıcı buluyor. bu fiyat farkı nerden kaynaklanıyor bilmiyorum ama bence bu ürün ile ilgili sıradışı bir durum olduğu kesin. ama bence bu creative ürünü elinden çıkarmak için ucuzlattı ürünü böylelikle stoklarına ilk alanlar pahalı satmak zorunda kalıyor sonra alanlar ise ucuz satmak zorunda kalıyor.

ben bizzat kullandım çok iyi bi alet. sd mmc felan destekliyo yani alırsınız 1 gb kart olur 1.256 ve pişman olmazsınız keşke biraz daha kapasiteli bişe alsaydım diye. valla ben bu ürün kaçmaz derim. ha bazı arkadaşlar çok iyi aletlerle karşılaştırmaya kalkıyo nerdeyse ipot da ses daha kaliteli c100 de değil dicekler. ben sadece derim ki bu fiyat aralığında kaçırılmaması gereken bi ürün. yukarıda arkadaş sadece içinde bulunduğum klasörü çalıyor demiş root klasöre çıkılırda çalınırsa tüm klasörleri çalıyor. ses seviyesi de bence hiç yetersiz değil. yetersiz bulan alır bir sennheiser patlatır kulaklarını :)

• quote:

Orjinalden alıntı: xxxxcopy

ses seviyesi de bence hiç yetersiz değil. yetersiz bulan alır bir sennheiser patlatır kulaklarını :)

Ses seviyesi bulundugun ortama göre yetmiyebiliyor. Orijinal kulaklığı için konuşuyorum tabi bunu. İett otobüslerinde ne yaptıysam fayda etmedi, sanırım dış sesi kesecek bir kulaklıkla denemek lazım. Radyosu içinde hareket halindeyken, iyi çekmediğini de eklemek lazım. Yayın çok kuvvetli degilse, çızırtı rahatsız ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.