Şimdi Ara

CREATIVE MUVO SPORT C100 HAKKINDA MERAK ETTİKLERİNİZ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
23.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaslar topıc uzun zamandır hareketsız bıraz hareketlendırelım ben bu gun bu aletı hepsı burada.com a 35 ytl ye sıparıs verdım evet yalnıs duymadınız 35 ytl duyduk duymadık demeyın...
  • evet hareketlendirelim

ekranım gitttii.. versionda atılmıyo makinaya .. format dahi atılmıyo "unable to lock the drive" diyo.
    ekran daha öncede gitmişti ama ara kabloyu pc ye takınca tekrar hayata döndü. bu seferkinde ara kabloyu takınca 3 saniyeliğine geldi ve tekrar gitti ekran. bence servislik değil yazılım problemi gibi geliyo..

bi yardım edin arkadaşlar . allahtan menüyü ezberlemiştimde eq ayarlarına kadar gelebiliyorum :D
  • yoqmu ilgilenen kisme?
  • arkadaslar 2gblık sd kard destekliyor mu bu urun?
  • çok ilginçtir bu ekran gitme olayı bendede var data kablosu takıca düzeliyor sonra geri gidiyor çok ilginç versiyondan olduğunu sanmıyorum bence komple bir hata var bunlarda
  • yukarda bazı arkadaşlar yazmışlar ancak tekrar soruyorum bu alet 2 gb sd kart ile çalışıyormu acaba? kartı aldıktan sonra iade edememe gibi bir durumum var.eğer çalışıyorsa hangi marka kart kullandılarsa onu da yazarlarsa sevinirim...
  • walla ben 1gb micro sd ile kullandım sorun çıkartmadı. çalışma volatjları ile ilgili bişey olduğunu zannediyorum ama çalışır büyük bi ihtimalle.

gelelim ekran sorununa servise gönderdiğim cihaz 45 gün sonunda gelemedi.. tamir edememişler bende paramı iade aldım. artık bilemiyorum ama versiyondan kaynaklı gibime geliyor.. şimdi samsun yp-u3 aldım gayet memnunum arkadaşlar. tavsiyem olsun size. ses kalitesi ve yüksekliği muvoyu katlar. özellikleride öyle..
  • Arkadaşlar lütfen yardım edin bende muvo C100 mp3 Playeri donanım kaldırmadan cıkardım file system hatası verip kapanıyordu. Sonra burdaki linklerden ''MuVoC100_PCFW_LB_1_01_01''
    ve CDDB_PCApp_LB_2_40_02 isimli dosyaları indirdim yükleme yapıyordum bilmiyorum bişey sordu altta formatlama işareti vardı ona tıkladım hersey silinecek dedi onayladım biraz sonra hata veip kapandı. Birdaha da hiç acılmadı ve görmedi bilgisayara taktıgımda sadece donanım bulma sesi geliyor öyle kalıyor... önerilrinizi bekliyorum... Şimdiden tesekkürler
  • ARKADASLAR ALALH RIZASI İCİN SU MUVO C100 2_40_02 DRİVERİ NI GÖNDERİN BANA 1.1 VAR BENDE MENUSU KAYBOLDU CILDIRACAM ARKADAS LÜTFEN YARDIM
  • 4 yıldır muvo c100 kullanıcısıyım . Kesinlikle tavsiye edebileceğim bi mp3 çalar.
    taş gibi hiç bi sorunla karşılaşmadım.
    ama artık sıfır alamassınız. üretilmiyor bildiğim kadarıyla
  • yıllar oldu önce kulaklığın ucu gitti sonra çevresindeki gri lastikler soyuldu sonrada ekranı gitti arada uğruyor gerçi :D.. 2gb kartıyla mutlu mesut çalışıyor halen ama pek bi fonksiyonu kalmadı garibanın :D birazdan söküp siyaha boyayacam her tarafını garibim çok çilemi çekti benim :D

sizin cihazlar ne alemde varsa resimlerini koyun ve ne halde olduklarını yazın kullanan arkadaşların hepsinde gri lastik kopmuş durumda :D
  • Muvo c100 ın upgrade dosyasının vista için olanı var mı arkadaşlar araştırdım bulamadım..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.