Şimdi Ara

CREATIVE MUVO SPORT C100 HAKKINDA MERAK ETTİKLERİNİZ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
23.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: CANovicH

abi çok çok çok acil lütfen yaa

http://tr.creative.com/support/downloads/download.asp?MainCategory=213&nRegionFK=&nCountryFK=&nLanguageFK=&sOSName=Windows+XP&region=2&Product_Name=MuVo+Sport+C100&Product_ID=10794&modelnumber=&driverlang=1033&OS=10&drivertype=4&x=31&y=17

quote:

bu aletin şuanda piyasada satılan modellerinede eski firmware ini yükleyince radyo aktif oluyor mu?

evet eski firmware ile radyo açılıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperXCrossfire -- 29 Ocak 2007; 17:16:03 >

• Merhaba arkadaşlar öncelikle forum süper olmuş ben bu aleti 1.5 senedir kullanıyorum çok sağlam alet bana dayandıya hiçbişi olmaz sadece o yandaki lastikler artık rahmetli oldu ben 512mb Kingstone sd ile kullanıyorum ama 1 gblık bi kart almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar model belirtebilirler mi bide 1gbda çok fazla kasılıyor mu ?
  • walla sagolun arkadaslar bugun teknosaya gıttım eskı mp3 um arızalanınca tamır ıcın ugrasmayayım dedım gıttım sabah bı tane alacam dıe baktım c100 fıyata baktım 110 ytl teknosada ındırım warmıs 79 YTL ye aldım cok guzel ses kalıtesı radyosunuda sızın sayenızde yukledım kulaklık kesiyor onuda degısmekte sorun yok Creative ustune mp3 de tanımam
  • merhabalar çok bilgilendirici bir başlık olmuş elinize sağlık
    ben de c100 almayı düşünüyorum fakat arkadaşımın dediğine göre içindeki şarkıları liste halinde göremiyormuşuz ya başta dizdiğimiz sıraya göre çalıyormuş ya da shuffle modda rast gele çalıyormuş istediğimiz şarkıyı seçemiyormuşuz. arkadaşımdaki c100 de 2.02.02 bios var ve radyolu.
    söylenenler doğrumu yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • çook teşşekkür ederim.. inşallah yakında alıcam bundan bitane!
  • quote:

Orjinalden alıntı: il_ham

merhabalar çok bilgilendirici bir başlık olmuş elinize sağlık
    ben de c100 almayı düşünüyorum fakat arkadaşımın dediğine göre içindeki şarkıları liste halinde göremiyormuşuz ya başta dizdiğimiz sıraya göre çalıyormuş ya da shuffle modda rast gele çalıyormuş istediğimiz şarkıyı seçemiyormuşuz. arkadaşımdaki c100 de 2.02.02 bios var ve radyolu.
    söylenenler doğrumu yardımcı olabilirseniz sevinirim.

klasörleri görebiliyosun şarkıları görüp seçemiyosun.yani çalarken ya yaptığın listedek sıraya göre ya da işte ileri tuşuna bastıkça rastgele şarkı seçiyo.ama sen şarkıları görerek seçemiyosun.zaten sanırım bu küçük creativelerin hiçbirinde yok dediğin şey.yani diğer büyük ekranlılarda var sanırım ama işte zen nanodur yok tx se dir falan onlarda yok sanırım...

• Bendede c100 var fakat yandaki yumusak plastıklerı soyuldu ınsan derısı gıbı. ayrıca tuşlar çok sert bilseydim almazdım bu mp3 caları. suandada pcye taktıgımda tanımıyor içini göremiyorum pcde. yetkili servisi adresi nedir bılenınız varmı arkadaslar?
  • slm arkadaşlar bu aletten bendede var hediye geldi:) 3 aydır kullanıyorum yalnız bu ses seviyesi sanki bana 25 te kısılmış sınırlandırlmış gibi geliyo nedersiniz bence bu aletten daha fazla ses çıkar varmı bildiğiniz böle bir yazlılm driver inşallah böle bişi vardırda aleti coştururuz bu arada orjinal kulaklığı çıkarttım bir tane sony kulaklık çaktım alet canavar oldu tavsiye ederim herkese saygılar
  • arkadaşlar ben mesela gidip alsam kesin olarak radyolu olarak kullanabilirmiyim hep aklımda şüphe kalıyor cvplarsanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: carillon613

arkadaşlar ben mesela gidip alsam kesin olarak radyolu olarak kullanabilirmiyim hep aklımda şüphe kalıyor cvplarsanız sevinirim.

evet arkadaşım aldıktan sonra küçük bi eklentiyle radyoyu yüklüyosun ondan sonra ver coşkuyu yani çekinmeden al radyolu kullanabilirsin saygılar...
  • 2gb sd destekliyor mu bu. deneyen var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: carillon613

arkadaşlar ben mesela gidip alsam kesin olarak radyolu olarak kullanabilirmiyim hep aklımda şüphe kalıyor cvplarsanız sevinirim.

Evet radyoyu kullanabiliyorsun.O konuda rahat ol.
  • 2 GB bilmem ama 1 gb süper çalışıyor.1256 mb bellek yeterde artar.. Ayrıca orjinal kulaklık ile yatarak dinlemek imkansız.
    Bu yüzden birtanede sony kulaklık çaktım. Alet dehşet bişi oldu.
  • bende 1gb kullanıyorum. sana yeterde artabilir ama bana yetmedigi icin 2gb destekliyor mu diye sordum. yabancı forumlarda okudugum kadarıyla 2gb ile kullanan varmıs. ama belli de olmaz bu isler.
  • Merhaba bende muvo c100 kullanıyorum fakat 3 hafta kadar önce ekran kayboldu.Sadece ekranda arka fondaki mavi ışık varda başkada hiç bir yazı yok.
    Şarkıların isimlerini menüyü felan göremiyorum.Yeni versiyon yükledim yinede işe yaramadı.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: selinbilge

Merhaba bende muvo c100 kullanıyorum fakat 3 hafta kadar önce ekran kayboldu.Sadece ekranda arka fondaki mavi ışık varda başkada hiç bir yazı yok.
    Şarkıların isimlerini menüyü felan göremiyorum.Yeni versiyon yükledim yinede işe yaramadı.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Şarkı çalmıyorsa yazılımda sorun vardır bidaha versiyon atsan iyi olur,şarkı çalıyorsa ekranda sorun vardır servislik gibi.Bidaha yazılım at bence.Son bi ihtimal pilden de olabilir.Duracell gibi güçlü pil kullan birde.
  • arkadaşlar,
    bu alet hepsiburadada kampanyalı olarak 54 YTL ye satılıyor.
    içinden spor kol bandı falan da çıkıyor.
    zen mp3 player ım olduğu halde spor yaparken kullanmak için aldım.
    kaçırmayın derim, çok güzel fiyat!
  • ARkadaşlar benim de C100 ümün ekranı gitti sadece mavi ışık var, yazılar yok ama çalıyor, garantisi devame diyor, ve bana hediye geldi, nereden alındığını da bilmiyorum ve öğrenemem, servisini bilen var mı lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn!!!???
  • ARKADAŞLAR BENİM MP3 ÇALAR DA MUVO C100 BENİMKİ BİRKAÇTANE MÜZİJK ÇALIYOR VE SONRA KAPANIYOR DAHA AÇILMIYOR
    NEDEN BANA Bİ YOLK GÖSTERİN NE OLUR GARANTİSİDE YOK SİVASTAYIM YAPTIRACAK BİR YERDE YOK
  • quote:

Orjinalden alıntı: solomonia

arkadaşlar selam. cihazı yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. lcd ekranı boyutu itibari ile bence fiyatıyla en iyiler arasında. kulaklık iyi ses veriyor fakat çok çabuk parçalanmaya başlıyor. ilk aldığınızda radyosuz hali ile 2gb lık kart ile de çalışıyor. fakat creative destek sitesinden bir önceki sürüm olan firmware ile radyoyu yüklediktan sonra 1gb lik kart ile bile çalışmıyor. ses konusu bana da kısıtlanmış gibi geldi. diğer kulaklıklarla denediğinizde orjinal kulaklığa nazaran daha iyi ses veriyor. ayrıca cihaz sürtünmelere karsı oldukca hassas. cebinizde anahatar veya herhangi bir maddeyle temasında kasasında ilginç çizilmeler oluşuyor. gp1000 serisi pil ile yaklaşık 15 saat dinleyebiliyorsunuz. ayrıca radyo modu yükleyen arkadaşlara tavsiyem yeni kulaklık alırken radyoyu kulaklık ile denemeleri (bildiğiniz üzere kulaklık kablosu anten vazifesi görmekte) çünkü ben şu ana kadar radyodan iyi bir sonuç alamadım. yetkili servisi soran arkadaşlarda olmuş multimedya elektronik cihazın yetkili servisi mekan olarak gaziosmanpaşa/istanbul bilginize. sormak istediğiniz başka konular olursa yardımcı olmaya çalışırım.

radyo ve 2gb kart birlikte çalışıyor bende.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.