Şimdi Ara

CREATIVE MUVO SPORT C100 HAKKINDA MERAK ETTİKLERİNİZ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
23.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya yukarıda arkdaş sony kulaklıktan bahsetmiş 7 euro ya? nasıldır alayım mı ondan bi tane? yoksa sennhiser mı neydi ona mı bakayım? tabi bütçe kısıtlı 15-20 yi geçmemeli.

birde bana hediye olarak "stormax" 512 mb sd kart verdiler sorunsuz kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneMoreCupofCoffee -- 9 Kasım 2006; 0:44:57 >
  • arkadaşlar şuan ankarada değilim. ama bulunduğum yerde teknosa, sony, nt ve gold bilgisayar var. bana bi kulaklık tavsiye eder misiniz? mx 500 olabilir mi? 20 milyon bütçe ayırdım. alet malum c100 sport. acil cevap yazarsanız sevinecem
  • Ben 10 gün önce Sony MDR-E755 model kulaklığı sony mağazasından 13 ytl ye aldım. Muhtemelen sony nin en ucuz kulaklığı. Ancak ses bütün sonyler gibi gayet iyi. Bu kulaklığın bir üst modeli turbo bas olan. Benim alış veriş yaptığım sony mağazasında mevcut değildi ancak şuanda Hızlı Sistem mağazalarında kdv hariç 6 euro-dahil 7 euro gibi yapıyor-.Bu turbo bas tipi kulaklığın birde muhafaza hazneli modeli var. Aleti kullanmadığınız zaman bir muhafaza kutusunun içine koyuyorsunuz. Bu aksesuarla aletin fiyatı 5-6 euro artıyor. Bence aldanıpta almayın, gereksiz bir aksesuar ve kulaklıklar aynı model. Turbo bas tipi kulaklıklar yanlış hatırlamıyorsam teknosa mağazalarında da 15 ytl civarındaydı. Sennisher marka kulaklıklardan hiç kullanmadım ancak bence Sony kulaklık normal üstü bir müzik severi fazlasıyla tatmin eder.
  • Ürün 512 mb bütün sd ve mmc kartları destekliyor. Ancak 1 gb ta bildiğim kadarıyla yalnızca sd kartlarla çalışıyor. 1 gb kart kullanacaksınız özellikle sandisk tavsiye ederim. Çünki sandiske oranla daha yavaş bir marka olan kingston aleti kapasite fazlası olan 1 gb ta biraz daha fazla kasıyor....
  • bugün aldım sony mağazasından. MDR-e828lp. twin turbo özelliği ve saklama kutusu olanından. 25 ytl idi çok geldi. 20 ytl ye indirdiler. baya iyi sesi ve basları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneMoreCupofCoffee -- 10 Kasım 2006; 19:25:23 >
  • ben bir elektronikçiden philips turbo-bass diye bi kulaklık aldım
    15 ytl idi 13 e aldım
    aynı kulaklık teknosa'da 18 ytl idi
    aslında sony alacaktım ama philips'in verdiği ses de baya iyiymiş
    kulaklık alacak arkadaşlara ucuz ve kaliteli bir öneri

edit:ürün kırmızı bir pakette satılıyor ve üstünde mp3-cd;bass filan yazıyor...
  • Merhaba,

yaklaşık 2 yıldır muvo C100'ü 1gb sd card la kullanıyorum. Hiç bir problemim yoktu fakat son zamanlarda cihaza bir şeyler oldu. Geçen gün yazıları tersten yazmaya başladı. Şimdi de bazen yazılar ortadan kayboluyor. Bana sanki yazılımında bir problem var gibi geldi.
    sorum şu şekilde:
    cihazın 256 gb lık kendi diski formatlanıp yazılımı tekrar yüklemek için ne yapmalıyım

acil cevap bekliyorum teşekkürler
  • garantisi bitince olur hep bu aksilikler nedense 2 yıl sonunda bilgisayara bağla sağ tuşla biçimlendir de. içi boşalır. yazılımı da sanırım silemiyorsun fakat update yöntemiyle güncellemiş olursun. tabi update yapınca radyo varsa o gidebilir. yukarıda ki cevaplarda yazan radyo linkini tekrar yükle umarım care olur.
  • arkadaşlar dün doğubank'tan 30 ytl'ye kingston 512 mb sd kart aldım
    alet kartı tanıdı ve sorunsuz çalışıyo
    sizce fiyat nasıl???
  • Bu C100 ün line-in girişi yok bildiğim kadarıyla.Hoparlöre bağlanamıyormu yani.Bide büyüklüğünü ve ağırlığını zen nano plus ile kıyaslarsanız nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engineercan -- 20 Kasım 2006; 18:31:17 >
  • şu anda hepsiburada'da 512 MB SD-Card'la beraber 102 YTL...

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=302&productid=bd9075

radyo da yeni firmware yükleyince açılıyor...

http://ccfiles.creative.com/manualdn/Drivers/PDE/8514/0x0E891C5F/MuVoC100_PCFW_LB_1_01_01.exe

• kulaklık çıkışından hopörlere bağlanır neden bağlanmasın ki.. line in girişi yok aletin o ses kaydı için gerekli. alette olan line out e oda olmasa zaten kulaklık veya hopötlör takılamaz
    quote:

Orjinalden alıntı: engineercan

Bu C100 ün line-in girişi yok bildiğim kadarıyla.Hoparlöre bağlanamıyormu yani.Bide büyüklüğünü ve ağırlığını zen nano plus ile kıyaslarsanız nasıl?
  • arkadaslar c100 icin kasa arıyorum yan tarafındaki yumusak tabaka soyuldu lutfen yarsım edin nerden bulabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: engineercan

Bu C100 ün line-in girişi yok bildiğim kadarıyla.Hoparlöre bağlanamıyormu yani.Bide büyüklüğünü ve ağırlığını zen nano plus ile kıyaslarsanız nasıl?

Arkadaşım C100'ü , Nano Plus ile karşılaştırman çok garip
  • Opsiyonel SD veya MMC hafıza kartları için bağlantı noktası , 512 MB'a kadar gibi bir ibare var ürün özelliklerinde.. bu yeni veya eski aletlerde mi farklılık gösteriyor yoksa yanlış bir bilgimi.. alan ve 1-2 gb kart kullanan arkadaşlar alım tarihleri ile yazabilirlermi..
  • arkadaşlar ben de bundan almayı düşünüyorum ama 3 sorum var
    1:bu alet çok mu büyük yani yanında boyun askısı veriyorlarmış ben de öyle kullanırım zaten boyuna astığınızda çok kaba(abes) duruyor mu
    2:bu aletin silikonları çürüyormuş soyuluyormuş bu hepsinde olur mu yani düzgün kullandığımızda böyle bir sorun olur mu
    3:ele oturmuyormuş tutması zor oluyormuş aşağı yön tuşu çok zor basıyormuş yani kısaca eli çok yoruyormuş
    sorularıma cvp verirseniz sevinirim kafa takılan sorunlar bunlar olmassa creativeS200(512) alcam ama gönlüm bundan yana
  • quote:

Orjinalden alıntı: X_C_A_G_L_A_R_X

arkadaşlar ben de bundan almayı düşünüyorum ama 3 sorum var
    1:bu alet çok mu büyük yani yanında boyun askısı veriyorlarmış ben de öyle kullanırım zaten boyuna astığınızda çok kaba(abes) duruyor mu
    2:bu aletin silikonları çürüyormuş soyuluyormuş bu hepsinde olur mu yani düzgün kullandığımızda böyle bir sorun olur mu
    3:ele oturmuyormuş tutması zor oluyormuş aşağı yön tuşu çok zor basıyormuş yani kısaca eli çok yoruyormuş
    sorularıma cvp verirseniz sevinirim kafa takılan sorunlar bunlar olmassa creativeS200(512) alcam ama gönlüm bundan yana

Ben yaklasık 2 aylık kullanıcı olarak sorularına cevap vereyim.

1) Aletin boyutları diğer Mp3 Player larla karşılaştırıldığında uzunluk olarak eşit ölçüde, genişlik olarak ise 1.5 katı büyüklükte benim ölçümlerimle(Mintonun ilk çıkan mp3 playerlarından birisiyle denemiştim) Görüntü olarak büyük gözüksede, c100 ün asimetrik çizgileri onu güzel bir görüntüye sokuyor diyebilirim.
    Boyun askısına gelince, bende mp3player hayallerimi kurarken hep boynumda talırken hayal etmiştim. Aslında cebimde telefon dahi taşımayı hiç sevmiyorum. C100 ü de bu hayalle almıştım fakat aldıktan sonra bir hayal kırıklığına uğradım. Evet boyun askısı vardı ama, o askıyı geçirebilecek bir yuva yoktu. Günlerce küçücük aletin en ufak yerine bile baktım ama boyun askısı yerini bulamadım. Sonradan arka kapağı çıkarttığımızda kulaklık girişinin hemen üstünde bulunan ve ne işe yaradığını bilmediğim bir yuva gördüm ve askıyı o yuvaya yerleştirip kürdan ve bant sayesinde oraya tutturdum. Şu an gayet mesut bir şekilde boynumda taşıyorum ve görüntü olarak çok güzel duruyor. Sporcu kimliğimi ön plana çıkartıyor diyebilirim :)

2)Evet aletin sol tarafındaki silikona benzer kısım zamanla soyulmaya başlıyor ama genelde bir zorlamaya maruz kaldığı zaman. Örneğin pazu bandına çok sık sokup çıkartırsan bu soyulmayı gözlemleyebilirsin fakat düzgün kullanımda sorun yaratacağını zannetmiyorum.

3)Şu ana kadar hiçbir şekilde elimin yorulması söz konusu olmadı. Zaten ürünü elinle fazla kullanmıyorsun heleki boyun askısı vs. olduğu zaman. Bunun yanında tuşlar biraz sert olmasına karşın gene rahatsız edici bir durum teşkil etmiyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: X_C_A_G_L_A_R_X

arkadaşlar ben de bundan almayı düşünüyorum ama 3 sorum var

1) boynuna asanı hiç görmedim ama büyük oldugu doğrudur...sen s200 alcam demişsin ondan baya büyüktür hiç şüphen olmasın...
    2) ben daha silikonu soyulmayan renk değiştirmeyen c100 görmedim yeterince açık oldu sanırım.ama neden sorun olsunki bu sende...yani işlevsel hiçbir özelliği olmayan rengin değişmesi seni niye rahatsız edecek?
    3) tutması zor diye birşey duymadım ki kendimde kullandım hiçölye bişey farketmedim yani sonuçta mp3 çalar ne kadar zor olabilirki tutması.hadi cep telefon olsa mesaj yazarken falan orun olabilir diycem ama bunda şarkı seçicen yani öyle çok fazla uğraşamazsın istersende ki ben elde tutması zor diye ilk kez senden suydum.ha tuşlar gerçekten sert o ayrı bişey ama insan alışır bi süre sonra.yani eğer 190 milyon olsa bu aleti alma derim.hatta eğer hafıza kartı yeri olmasa git s200 512 mb al derim çünkü 115 ytl civarı o alet.ama 90 ytl için gerçekten çok çok iyi bi alet c100...s200de hafıza kartı yeri yok unutma sakın zaten c100ün bence en önemli özelliği hafıza kartı yeri...

• quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

bugün aldım sony mağazasından. MDR-e828lp. twin turbo özelliği ve saklama kutusu olanından. 25 ytl idi çok geldi. 20 ytl ye indirdiler. baya iyi sesi ve basları.

Hocam o kulaklıktan 1-1,5 sene boyunca tx fm ile kullandım ve 2 gün önce bozuldu.O kadar memnundum ki.Sesi çok iyi veriyordu.Zaten kulaklık bana 1,5 sene dayandı ya daha ne olsun Bugün philips aldım birtane.15ytl verdim ama galiba biraz kazık yedik.Ses kalitesinden memnun kaldım ama yinede biraz kazık yedik yani.
    Şimdilerde abime mp3 player almayı düşünüyoruz.(Yada ben yenisini alcam o benimkini alcak)Fiyatlara baktım da pek uygun değil.Biz de zamanında çok paraya almıştık gerçi.C100 almayı düşünüyorum.Kulaklığının kötü olduğunu duydum, okudum.C100 + güzel bir kulaklık almayı düşünüyorum.İleride de 1gb sd kart.Tahminime göre ses kalitesi tx fm kadar olur.Ki yeterlidir.Sizce doğru seçim mi olur?

• selam arkadaşlar ben yeni üyeyim şu creative yazısını görüp üye olsum. geçen 3 hafta oınce teknosadan c100 marka muvo mp3 aldım .alet çok güzel ama geçen gun nedenini bilmediğimbir şekilde usb girişinde bir sorun oluşdu.pc ye usb ile bağladığımda pcler cihazı aldılamıyor kablosundan olduğunu düşündüm başka usb kablosunu da denedm onunlada çalışmadı. garantisine verdim ama şu gerçek garantiye verilen maldan hayır artık beklenmez.şole yere düşürsem su kaçsa neyse hiçbişi ortada yokkan bole bozulması hayli moralimi bozdu. bence alacaksanın başka bir ürün alın. ben çok pişmanım. ha sesine kullanımına goruntusune diyecek yok.hele benim gibi sony kulaklık alırsanız o zaman ses kalitesini daha iyi anlayacaksınız. genede alırken düşünün benimki hemen bozuldu şimdi kara kara düşünüyorum daha ilk taksidini bile odemedim....

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.