Şimdi Ara

Creative S200 iyi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abi ses kalitesi olarak bende trekstor cebrax var acayip kaliteli ve yüksek ses veriyor acaba cebrax kadar iyi midir creative s200ün ses kalitesi sonra malzeme olarak nasıl kaliteli mi dış yüzeyi kulaklıkları falan nasıl ben creative s200'ü hem malzeme olarak kaliteli kullanışlı dayanıklılık ve ses kalitesi bakımından nasıldır diye soruyorum trekstor cebrax'la bir kıyaslama da yaparsak tercihiniz ne olurdu...

• bilmiyorum ama veri transfer hızı yavaş bu aletin bunu biliyorum.
  • arkadaşım 2 ürünü de dinlemedim ama s200 iyi bi çalardır ewt transfer hızı düşüktür ama sende cebrax warsa bnce seste uçurumlar bekleme tabiki creative seste iyidir trekstor larda öle

eğer cebraxtan daha iyi bi çalar arıyosan bnce s200'ü geç bunlara bi bak

iriver t10

muzio jm200

trekstor organix

mpio fy500

samsung tp-t6

iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghan87 -- 10 Mayıs 2007; 20:16:37 >
  • creative zen neeon 512 al ses kalitesi ipod bile daha iyi
  • Sana şöle sölim S200 ün cebraxla ses yüksekliği bakımından farkı yok ama sesin kalitesi,bassların netliği vb. açılardan S200,cebraxa fark atar.Ama gerçek şu ki S200 ün mal. kalitesi cebraxtan daha düşük ( şahsi görüşüm) Kulanışlıdır,kılıfla taşımazsan 1 haftada yüzü çiziklerle dolar.Bende 2 alet de war .S200 ü bi arkadaşa verdim,sen cebine koy,ertesi gün yüzü çizikten gözükmüyodu.6 aydır bi cebraxım var daha ekranının jelatini bile düşmedi,sürtmediği yer kalmadı,çizik,yok denecek kadar az !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 58_transporter_58 -- 10 Mayıs 2007; 22:15:29 >
  • ben s200 kullanıyorum anneme bi kılıf diktirdim canavar gibi. bi arkadaş neeon al demiş sakın elini bile sürme herkes ondan şikayet ediyo, donup kalıyomuş. bence s200 şu an alınabilecek güzel bi mp3çalardır. forumu biraz araştırırsan bayaa bi geniş bilgi bulabilirsin(yaklaşık 30sayfa). ha bi de radyosuz diye bekme firmware yüklüyosun radyosu canavar gibi çalışıyo. sana tavsiyem al, pişman olmazsın..
  • bencede s200 kullanıyorum gayet iyi ..Tavsiye edirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugaytugay

bi arkadaş neeon al demiş sakın elini bile sürme herkes ondan şikayet ediyo, donup kalıyomuş.

donup kalıyomu...ama bana kullanan herkes çok memnun olduğunu söledi...
  • evet neeonlarda böyle sorunlar var.s200 kolay çizilmesi ve yavaş veri aktarımı dışında iyi bir cihaz.bunlar benim için önemli değil diosan al bence .
  • Arkadaşlar yaw bu s200 ü bu kadar neden met ediyosunuz anlamıyorum.ben diyim hem pahalı hemde ondan iyi bi sürü mp3 çalar var.ses kaliteside abartıldığı kadar falanda değil..ben şimdiye kadar samsung yp-u2, sandisk m250 ve bi modeli daha vardı sandiskin, creative s200 , sonynin bi modeli ve bikaç mp3 palyeri daha dinlerme fırsatı buldum. s 200 ün hiç bi üstünlüğü olmadığı gibi , bi kaç tanesini ses çıkışı s200 den iyi.ayrıca creativenin malzeme kalitesi ve üzerinde gelen kulaklık çok kalitesiz. 2 ay demeden bizdekini pil yatağı kırıldı .ayrıca s200 yavaş bi alet.almadan önce bi dinleyin , öyle yazılanlara bakıpda almayın. valla şunu diyeyim samsungun yp-u2 si bile s200 den ses olarak daha güzel..isteyen test etsin .ben denedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.