Şimdi Ara

Creative WP-300 Kablosuz Bluetooth Kulaklık [APT-X]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
3.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Creative WP-300 Kablosuz Bluetooth Kulaklık

34nm neodymium üniteleri ve APT-X ses algoritması yazılımıyla kristal berraklığında müzik dinleme keyfine varın. Kabloların karmaşık, rahatsız edici ve kötü görünümünden kurtulun. 10 metre kullanım alanıyla çekim problemi yaşamadan rahatça kullanabilirsiniz. Sadece 1 saat şarj ile tam 8 saatlik kesintisiz kullanım sağlar.

Ürün sıfır ve vakumlu kutusundadır. İlk kullanan siz olacaksınız. Memnun kalmazsanız geri iade garantisini bizzat ben veriyorum. Videosu da mevcuttur izlemenizi tavsiye ederim. Ürün Türkiye'de çok bulunmuyor. Bu fiyata yurtdışında bile zor bulunuyor, kesinlikle parasının hakkını veren bir ürün. Lütfen incelemeleri okuyunuz, son yıllardaki en kaliteli bluetooth kulaklık !

Üstelik tüm Türkiye'ye ÜCRETSİZ KARGO !

Fiyat : 150 LİRA

Taksitle almak ve güvenli e ticaret isteyenler için : http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-creative-wp-300-kablosuz-bluetooth-kulaklik-apt-x-59148749/detay/

Fotoğraflar :

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarper26 -- 16 Eylül 2011; 20:54:55 >

• Mediamarktta 99 TL'ye satılan model değil mi bu? Yoksa o alt modeli miydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwightt

Mediamarktta 99 TL'ye satılan model değil mi bu? Yoksa o alt modeli miydi

Bilgim yok hocam internette görebildiğim en ucuz fiyat 240 lira civarında bu ürün için.

Hatta en ucuzu sanalmarketim.com da:

http://www.sanalmarketim.com/urun/a62b2d2291c89ca7a0de6152256b1986/CREATIVE-WP-300-Kablosuz-Stereo-Bluetooth-Kulaklik-

99 liraya zannetmiyorum olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarper26 -- 16 Eylül 2011; 22:01:29 >

•  Creative WP-300 Kablosuz Bluetooth Kulaklık [APT-X]

15-18 eylül arası geçerli olan fiyatlarmış.
  • Çok güzel fiyat gerçekten alabilen oradan alsın, ben daha indirim yapamam ki 99'a ben almıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwightt

15-18 eylül arası geçerli olan fiyatlarmış.

Hocam kaynak linki verebilir misiniz, hangi mağazalarda var stok ne kadar vb. bilgilere ihtiyacım var da çünkü gidip ürünü görmeyi beğenirsem de almayı düşünüyorum da. Başka net indirimler var mı acaba MM'da özellikle kulaklıkla ilgili?

• Kaynak link mmnin sitesi. Bütün mağazalarda olması lazım. Size en yakın olanına gidip bakmanızı öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MMM DE 99 TL ALDIM SES OLARAK COK SÜPER SON SESTE BOZULMA DAHİ OLMUYOR GİDİP ORADANDA ALA BİLİRSİNİZ UCUZA ARKADAŞIN FİYATIDA GAYET UCUZ...
  • up
  • MMM mgrs mu hacı :D bende alıcam niyeti bozdm da 99 sa hemen alıcam hatta
  • bu kulaklikla telefon gorusmesi yapabiliyor muyuz? mikrafonu mevcut mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: switel

bu kulaklikla telefon gorusmesi yapabiliyor muyuz? mikrafonu mevcut mu?

hayir hocam wp350 modeli ile gorusme yapilabiliyor.
  • hocam fiyatı güncelle istersen. Ekim ayında 99tl ye medai marketten satın almıştık

http://www.hepsiburada.com/Liste/creative-wp-350-bluetooth-kulaklik/productDetails.aspx?productId=bd101183&categoryId=520

şuanda bir üst modelin fiyatı budur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.