Şimdi Ara

CRF 250 L Motorumu evlilik dolayısı ile satıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 23 binde ki kazasız değişsensiz ekstaları olan motorumu satmak zorundayım. dosta gidecek motor derlerya aynen öyle motorum. ilgilenen olursa telden ulaşabilirler.
    0555 887 55 27

ilan

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-bakimli-biniciden-ve-titiz-kullanilmis-ekstrali-257682806/detay/

• İlana baktım. Açıklamaları okudum. Tam arayacaktım ki....
    Aramaktan vazgeçtim.
    Bilin bakalım neden
  • Usta, "çanta verilmeyecektir" yazmışsın ama resmini koymuşsun. Vermeyeceksen koymamalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre D

Usta, "çanta verilmeyecektir" yazmışsın ama resmini koymuşsun. Vermeyeceksen koymamalısın.

fotoları koyduğumda çantaya göre fiyat yazmıştım. sonradan fiyatta değişiklik yaptım ve çantayıda vermeyeceğimi işaretledim. illede istersen çantayı verebilirim yani takma o kadar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oandb

quote:

Orijinalden alıntı: Emre D

Usta, "çanta verilmeyecektir" yazmışsın ama resmini koymuşsun. Vermeyeceksen koymamalısın.

fotoları koyduğumda çantaya göre fiyat yazmıştım. sonradan fiyatta değişiklik yaptım ve çantayıda vermeyeceğimi işaretledim. illede istersen çantayı verebilirim yani takma o kadar :)

Peki. Trafik sigortası kaç lira çıktı diye sorabilir miyim? Bu sene veya geçen seneninki olabilir.
  • geçen sene 550 ye yaptırdım. ilk motorum bu benim üstüme o yüzden biraz yüksek çkmıştı. bu sene yine aynı civarda çıkar diye düşünüyorum zamlara rağmen.
  • Bence fiyat biraz fazla gibi sifiryla arasinda cok az fark var..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat konusu kişiden kişiye bakış açısına göre değişir. sıfırı 14800 anahtar teslim 15500 falan oluyo. bu motorda 2000 küsür tl ekstra var. ve ihtiyaç aksesuarlar. onlarıda ekleyince 17500 civarına geliyor sıfırı. yani baya bi fark var arada.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.