Bildirim
croslanmıs kablo ıle 2 pc bağlamak
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
ip adresleri ni verdiniz mi?Verdiyseniz ne verdiniz? -
iki makinayada elle ip vermeniz gerekiyo
oda şöyle oluyo.
xp de ag baglantılarıma sag tıkla özellikler de yerel ag baglantısına sag tıkla tekrar özellikler de internet iletisim kuralları tcp/ip ye cift tıkla
aşağıdaki ip adresini kullan de we farklı bi ip aralıgı wer mesela ip adresi kısmına 192.168.1.5 alt ağ maskesi kısmına 255.255.255.0 yaz diğerlerini sanrm yazmasanda olur diger makinadada aynı yerden ip kısmına 192.168.1.10 alt ağ maskesine 255.255.255.0 yapıp tamam de daha sonra ipsini 192.168.1.5 verdigin makinada baslat*calıstır*cmd yaz entere bas gelen siya ekranda ping 192.168.1.10 yaz entere bas eger cevap alıyosan diger makinadada tersini dene ondada cevap alırsan bu is tamamdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnypc -- 1 Mart 2009; 16:31:29 > -
Arkadaslar su sıstemı yaptım sorun cıkmadı.
Ag baglantısı olusturdum. Ag baglantısı ıcın dısket surucune takın dedı bende taktım. Sonra net steup dıye bısı olusturdu pc ye. Sonra bunu pc ye de kayıt edıp flash bellekle leptapa da tanıttım baglandı. Ama pc res attıgım da tekrar aynı sorun oldu ve baglanamadım -
laptopdaki ve masaüstündeki işletim sistemi nedir? -
biri xp daha dogrusu cevol5 servıce pach 3 Xp
leptop ise vista busınes 32 bit -
tamam bak vistadada aynı mantık sadece ip değiştirmek xpdeki kadar kolay değil bikac yerden girmen gerekiyo. yukardaki yazdklarımı yaparsan sorunsuz calısacaktır. takıldıgın byer warsa yukarda ona göre cözüm üretelim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X