Amazon Almanya tarafından satılıyor ihtiyacı olan değerlendirebilir. Crucial P2 CT1000P2SSD8 1TB dahili SSD, 2400 MB/s'ye kadar (3D NAND, NVMe, PCIe, M.2) https://www.amazon.com.tr/Crucial-CT1000P2SSD8-dahili-2400-kadar/dp/B089DNM8LR/ref=sr_1_374?qid=1658438730&s=computers&sr=1-374&th=1&tag=technopattr-21 |
Crucial P2 1 TB m.2 SSD 1324 TL
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Güzel fiyat, paylaşım için teşekkürler fakat bu modelde DRAM yok ve DRAM olmayan SSD alınmasını tavsiye etmiyorum. İyi forumlar dilerim herkese.
-
Bu paraya dramli ssd bulmakta zor.
-
Artık yeni laptoplar 1 nvme 1 sata portu yerine 2 nvme slotlu geliyor. Ki bencede mantıklı olan buydu giriş seviyesi hariç laptopta artık mekanik disklere yer olmamalı.
2. disk olarak güzel bir seçim. Dram yok ama en azından TLC yongalı. Aslında 1. disk olarakta kullanılabilir bütçesi kısıtlı olanlar için. Cihazımda 2. nmve yuvası olsaydı ben alırdım.
-
Yaklaşık 2 senedir sorunsuz kullanıyorum. Tavsiye ederim.
-
DRAM olmaması alınmaz, işe yaramaz anlamında değil. Bence bu fiyata 1 TB SSD yok piyasada. İhtiyacı olan kaçırmasın bence.
-
SN570 ve Ultra 3D SATA SSD düşüyordu bu fiyata. Çok imkansız yok değil bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Güzel fiyat, paylaşım için teşekkürler fakat bu modelde DRAM yok ve DRAM olmayan SSD alınmasını tavsiye etmiyorum. İyi forumlar dilerim herkese. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X