Şimdi Ara

crunch kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şu cruch kampanyasında webden katılımda bir hilemi varya.kazananların hepsi cepten kullanıcı.varmı ilgilenen arkadaşlar.ayrıca birleşip şu sistemin saatini çözsek çok para kırarız gibime gelio hep beraber;)

• Atnen 6-7 tane gönderdim webden bi mok çıkmadı. Arkaadşım bi kez vepten göndermiş 20 YTL'yi kapmış. Ben kampanyayı ondan öğrendim.
  • ya biz kafayı bozduk ama webten olmuyor ya ee ceptende 4knt çok.mutlak bi sistem saati olmalı iş onu çözmek
  • 17:09 webden 10 ytl kazandım :):)
  • arkadaşlar bu olayı i-touch işine dönüştürebiliriz. hadi herkes el atsın. dh kazansın. işi çözdük mü gerisi kolay zaten.
  • Bende attım webden olmadı
  • ewet beyler cozen arkadaslardan tawsıyeyı beklıyoruz ???? bende beceremedım hep fos..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saatimi window saatine göre güncelledim

57 den 58e geçerken bastım

Tebrikler 10 ytl kazandınız...Diye bir yazı cıktı.

1 dk sonrada zaten gerekli şifreler cep tel geliyor
  • Kampanyaya 10 kutu crunch harcayıp175 şifreyle 20 30 ytl ile dönen birisi olarak şunları söyleyebilirim ki boşuna heveslenmeyin adanalı kullancılar artık özel operatörmü kurdu naptıysa cep telefonundan bütün paraları götürüolar

şans eseri belki bi kaç kere 10 ytl kazanabilirsiniz ama çok para kazanabileceğinizi sanmıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Snaqe

Kampanyaya 10 kutu crunch harcayıp175 şifreyle 20 30 ytl ile dönen birisi olarak şunları söyleyebilirim ki boşuna heveslenmeyin adanalı kullancılar artık özel operatörmü kurdu naptıysa cep telefonundan bütün paraları götürüolar

şans eseri belki bi kaç kere 10 ytl kazanabilirsiniz ama çok para kazanabileceğinizi sanmıyorum

crunchların parasını cıkarabıldınmı barı
  • kazananlar nasıl kazandıklarını yazarlarsa herkes yararlanabilir... tabi paylaşmak isterlerse...
  • link yok mu nasıl bir kampanya bu ya..
  • quote:

Orjinalden alıntı: jrlocker

link yok mu nasıl bir kampanya bu ya..

http://www.crunch.com.tr/
  • Geç kaldınız arkadaşlar ilk günler malı götüren götürdü. Mesela ben ve fearlessness :) 1 Saatte 200 YTL kazandık. Toplam kazanç 300'ü buldu 60-70 Crunch'a gitti.

Artık kazanamazsınız. Cep telefonununda yollayan kazanıyor hep. O durduğu zaman ben kazanıyorum ama o yolladığı sürece kazanılmıyor. Yine de denemek size kalmış.

crunch kampanyası

crunch kampanyası

• arkadaşlar şimdi dalgasına gönderdim. çıktı bana da 10 ytl
  • şansa bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

şansa bak

bu iş demek ki şanstan ibaret...
  • bu konu 150 sayfaya ulaşır

bknz: Engin.K
  • evet biz de ulaşsın istiyoruz. hepimiz kazanalım istiyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemgc

evet biz de ulaşsın istiyoruz. hepimiz kazanalım istiyoruz

ikisi aynı anda olmaz arkadaşım konu 150 sayfa iken herkes kazanamaz,

iyi düşünüyorsunuz ama çok kişi kampanyadan haberdar olduğunda yollama süresi her seferinde dğeişecek ve kazanmak çok güçleşicek şu an zaten oldukça güç iyice güçleştirmeyelim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.