arkadaşlar şu cruch kampanyasında webden katılımda bir hilemi varya.kazananların hepsi cepten kullanıcı.varmı ilgilenen arkadaşlar.ayrıca birleşip şu sistemin saatini çözsek çok para kırarız gibime gelio hep beraber;)
Atnen 6-7 tane gönderdim webden bi mok çıkmadı. Arkaadşım bi kez vepten göndermiş 20 YTL'yi kapmış. Ben kampanyayı ondan öğrendim.
ya biz kafayı bozduk ama webten olmuyor ya ee ceptende 4knt çok.mutlak bi sistem saati olmalı iş onu çözmek
17:09 webden 10 ytl kazandım :):)
arkadaşlar bu olayı i-touch işine dönüştürebiliriz. hadi herkes el atsın. dh kazansın. işi çözdük mü gerisi kolay zaten.
Tebrikler 10 ytl kazandınız...Diye bir yazı cıktı.
1 dk sonrada zaten gerekli şifreler cep tel geliyor
Kampanyaya 10 kutu crunch harcayıp175 şifreyle 20 30 ytl ile dönen birisi olarak şunları söyleyebilirim ki boşuna heveslenmeyin adanalı kullancılar artık özel operatörmü kurdu naptıysa cep telefonundan bütün paraları götürüolar
şans eseri belki bi kaç kere 10 ytl kazanabilirsiniz ama çok para kazanabileceğinizi sanmıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Snaqe
Kampanyaya 10 kutu crunch harcayıp175 şifreyle 20 30 ytl ile dönen birisi olarak şunları söyleyebilirim ki boşuna heveslenmeyin adanalı kullancılar artık özel operatörmü kurdu naptıysa cep telefonundan bütün paraları götürüolar
şans eseri belki bi kaç kere 10 ytl kazanabilirsiniz ama çok para kazanabileceğinizi sanmıyorum
crunchların parasını cıkarabıldınmı barı
kazananlar nasıl kazandıklarını yazarlarsa herkes yararlanabilir... tabi paylaşmak isterlerse...
Geç kaldınız arkadaşlar ilk günler malı götüren götürdü. Mesela ben ve fearlessness :) 1 Saatte 200 YTL kazandık. Toplam kazanç 300'ü buldu 60-70 Crunch'a gitti.
Artık kazanamazsınız. Cep telefonununda yollayan kazanıyor hep. O durduğu zaman ben kazanıyorum ama o yolladığı sürece kazanılmıyor. Yine de denemek size kalmış.
arkadaşlar şimdi dalgasına gönderdim. çıktı bana da 10 ytl
şansa bak
quote:
Orjinalden alıntı: :::Banner:::
şansa bak
bu iş demek ki şanstan ibaret...
bu konu 150 sayfaya ulaşır
bknz: Engin.K
evet biz de ulaşsın istiyoruz. hepimiz kazanalım istiyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: erdemgc
evet biz de ulaşsın istiyoruz. hepimiz kazanalım istiyoruz
ikisi aynı anda olmaz arkadaşım konu 150 sayfa iken herkes kazanamaz,
iyi düşünüyorsunuz ama çok kişi kampanyadan haberdar olduğunda yollama süresi her seferinde dğeişecek ve kazanmak çok güçleşicek şu an zaten oldukça güç iyice güçleştirmeyelim