Şimdi Ara

cruze 2.0 diesel otm. hakkında ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • diesel araç bakıyorum ama illaki otomatik olmak zorunda(eşimde kullanacağı için), bugün 2012 üretimi 2.0 diesel chevrole cruze otomatik vitese 53 bin tl fiyat aldım hatta eşim öğretmen olduğu ve maaşını tebden aldığı için eğer krediyi teb den kullanırsak 50 bin tl civarı olabileceğini söyledi(emin değil martta böyle bir olay varmış -devlet memuru filo alımı vs anlattı ama çocuklardan fazla anlamadım- ) otomatik vitesli bu fiyata yakın önerebileceğiniz başka araç var mı?

• Honda Civic Elegance Eco* Otomatik Vites 1.6 Benzinli/LPG 56.575

Hem vergi hemde yakıttan büyük tasarruf edersiniz. Hemde daha kıvrak bir aracınız olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dishchy

diesel araç bakıyorum ama illaki otomatik olmak zorunda(eşimde kullanacağı için), bugün 2012 üretimi 2.0 diesel chevrole cruze otomatik vitese 53 bin tl fiyat aldım hatta eşim öğretmen olduğu ve maaşını tebden aldığı için eğer krediyi teb den kullanırsak 50 bin tl civarı olabileceğini söyledi(emin değil martta böyle bir olay varmış -devlet memuru filo alımı vs anlattı ama çocuklardan fazla anlamadım- ) otomatik vitesli bu fiyata yakın önerebileceğiniz başka araç var mı?

O araç doğru karar olmaz , hem vergiden zarar hemde yakıt olarak sizi üzer 7-8 litre yakar sehir içinde , 52 bin gibi beyaz bir jetta 1.2 tsi DSG vergi ve yakıt olarak cruze dizel olmasına rağmen daha mantıklı ve masrafsız olucaktır ayrıca ikinci elde vw her zaman değerini bulur...

dipnot: dsg patlar çatlar gibi laflara itibar etmeyiniz ...

• 2012 civic elegance 47k fiyat veriyor bayiler. Tabi cruz un performansının yanında çok sönük kalır.

Vergi olayını iyice düşünün derim. 2. elde de vergi yüzünden millet almıyor. arada 1000 tl vergi farkı var 1,6 ile ortalama.
  • 2.0 dizel otomatik cruze'un sehirici yakit verisi 8.7lt/100 km. Dizel icin biraz yuksek gibi ama motorun verecegi zevke deger mi, otomatik vites performansi cok köreltmezse deger. Bu durumda göze alinacak tek sey yüksek mtv.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun sıfırı 47.000 değil miydi
  • Kullanım genelde şehiriçi ama gittiğim yönde fazla ışık yok, şu an kullandığım nissannote 1.6 tekna ile (lpg li) 22 kuruş harcıyorum ortalama. Aracım 6 yaşında 64 bin km yapmışım. yıllık 10 bin yapıyorum, çocuklar küçüktü fazla kullanamadık aracı ama yapsam en fazla 15 bin yaparım..... cruze alsam 35 kuruş civarı yakacak... yarın honda,vw ve chevroletin anahtar teslim son rakamlarını alayım burada bir hesap çıkarıp o şekilde yazayım bari. Bu arada yanıtlar için çok teşekkür ederim....
  • Sahibinden'de çok fazla düşük kilometreli 2012 model dizel otm. cruze ilanı var... Alan satmış bu aracı neden acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Bunun sıfırı 47.000 değil miydi

Manuel LT NB 47.000TL, HB LT 46.200TL.

Arkadaş; Cruze NB 2.0 LT AT Dizel (163 PS) 53,720 TL fiyatı almış.
  • Honda Civic derim hocam ben. Lpg + Otomatik vites + Vergi avantaj + Daha iyi 2.el
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Bunun sıfırı 47.000 değil miydi

Manuel LT NB 47.000TL, HB LT 46.200TL.

Arkadaş; Cruze NB 2.0 LT AT Dizel (163 PS) 53,720 TL fiyatı almış.

Abi dizel manueli 47.000 idi. Kehanetim ortaya çıkıyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

itibar etmesin tabi,ama dünya kadar ülkede 10 yıl garanti verilen şanzımana bizde 2 sene garanti verildiğini de göz ardı etmesin mesela.
    dsg alanların garantisi bitince bir kerize kakalarım diye araba aldığını da dert etmesin.
    dsg patlayınca sağa çekip servise telefon açtığında durun biraz boşta beklesin o soğur denilmesini de dert etmesin.
    Dünya kadar ülkede mahkemelik olan şanzımana fazladan 8 bin lira para versin dert etmesin.
    Allah akıl fikir ihsan eylesin bu alamancılara söyleyecek başka sözüm yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

itibar etmesin tabi,ama dünya kadar ülkede 10 yıl garanti verilen şanzımana bizde 2 sene garanti verildiğini de göz ardı etmesin mesela.
    dsg alanların garantisi bitince bir kerize kakalarım diye araba aldığını da dert etmesin.
    dsg patlayınca sağa çekip servise telefon açtığında durun biraz boşta beklesin o soğur denilmesini de dert etmesin.
    Dünya kadar ülkede mahkemelik olan şanzımana fazladan 8 bin lira para versin dert etmesin.
    Allah akıl fikir ihsan eylesin bu alamancılara söyleyecek başka sözüm yok.

DSG almasında ne alsın hocam gönül ister hepimiz 7g-tronic alalım , 11-12 litre yaktıran honda otomatik mi alsın mesala yoksa opel mi alsın çok sorunsuz şanzımanı çünkü eski teknoloji yada toyota alsın mesala her vites geçişinde hoplatan cinsten , bende ve iki arkadaşımda dsg şanzımanlı araç var biz bir problem yaşamadık dediğiniz gibi bu şanzıman devamlı çatlayan patlayan bişey olsa doğuşa gittiğinizde size 3 ay sonraya gün vermezler ...İllaki dsg den başı ağrıyan problem yaşayan olmuştur ama vw rakiplerinin c sınıfı araçlarda kullanmadığı teknolojiyi yıllardır kullanıyor bunu gözardı etmeyin...

• Vergisi olmasa alınır bilinir ama vergi adamın canını sıkıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dishchy

diesel araç bakıyorum ama illaki otomatik olmak zorunda(eşimde kullanacağı için), bugün 2012 üretimi 2.0 diesel chevrole cruze otomatik vitese 53 bin tl fiyat aldım hatta eşim öğretmen olduğu ve maaşını tebden aldığı için eğer krediyi teb den kullanırsak 50 bin tl civarı olabileceğini söyledi(emin değil martta böyle bir olay varmış -devlet memuru filo alımı vs anlattı ama çocuklardan fazla anlamadım- ) otomatik vitesli bu fiyata yakın önerebileceğiniz başka araç var mı?

O araç doğru karar olmaz , hem vergiden zarar hemde yakıt olarak sizi üzer 7-8 litre yakar sehir içinde , 52 bin gibi beyaz bir jetta 1.2 tsi DSG vergi ve yakıt olarak cruze dizel olmasına rağmen daha mantıklı ve masrafsız olucaktır ayrıca ikinci elde vw her zaman değerini bulur...

Dsg patlar catlar
    Konuyu acan arkadasa tavsiyem:
    Vw grubuna bakalim ilk sirada passat ve jetta var ikisinin de sanzimani dsg eledik
    Gm grubu insignia astra cruze insignia nin 2.0 otomatigi var eledik astra ve cruze kaldi cruze un 1.6 otomatiginin fiyati cok uygun astra da 1.4 otomatik dusunulebilir tercih sizin
    Peugeot ve citroen i geciniz
    Fluence cvt yine bir tercih olabilir
    Civic cok cok sorunsuz rahat kaliteli bir araba lpg ile tercih edilebilir
    Corolla alacaginiza civic aliniz
    Kolay gelsin simdiden alacaginiz arac hayirli olsun

• 2.0 motorun yıllık MTV'sinin 2.295TL olduğunu biliyorsunsdur umarım.
  • 2.0 ın tek derdi yıllık vergisi olur. Ama ben senin yerinde olsam 1.6 dizel otomatik ne varsa ona bakarım.marka o kadar dert değil.satarken de üzmez seni.1.6 dizel motorlar gayet yeterli.ne vereceksin yılda 2.300 tl parayı. zaten yeni vergi sistemi ile iyice bir ..eçirecekler.1.0-1.6 arası alınmalı artık. bizim memleket böyle işte. düşük motorlu, ekonomik diye yırtınan ülke olduk. merso bile 1.6 E serisi getiriyor.sen düşün memleketi ..
    kolay gelsin
  • 2013 Yeni Fluence Joy 1.5 dCi EDC 110 bg 58.500 TL 2012 modellerini bayilerde daha uygun fiyatlara bulabilirsiniz. pazarlıksız fiyatı bu.

Yeni 308 Sportium - 1.6 e-HDi 112 hp Stop and Start - Auto6R - 55.480 peugeot gerçekten güzel araba. iç hacim olarak gerçekten çok kullanışlı ve sportium modeli ağzına cam tavanına kadar dolu. çok da az yakıt tüketiyor. 308 ülkemizde tercih edilen bir araç kasa değiştirecek diyorlar ama bu sebeple 51 52.000tl civarlarına ciddi pazarlıkla inmeniz işten bile değil. Düşünün derim.

Citroen C4 mcp 1.6hdi exclusive donanım (baya dolu masaj koltukları falan olması lazım) 58,500tl diyor. 6000tl indirim kampanyası var şu an.

hyundai i30 ise gerçekten güzel bir araba. bir arkadaşımda var ve çok memnun elite donanımlı 1.6 otm. dizel kullanıyor ve hiç sorun yaşamadı. 61.300 fiyat çekiyor site ama bayide pazarlık yapılabilir. 5 yıl garanti veriyor ve sorunsuz bir şanzıman kullanıyor. şehir içi 7 8lt yakmak mümkün. Aynı şey kia ceed için de geçerli onun da fiyatı

Tabi bir de favoriler var. Yeni Golf 1.2 TSI 105 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG Comfortline 54.200 TL ve
    Jetta 1.2 TSI 105 PS Tiptr. DSG Comfortline 54.100 TL ihtiyaçlarınızı çok güzel şekilde karşılar.

Eşim de kullanacak otm olması lazım demişsiniz ama şunu da bir gösterin bence KIA SPORTAGE 1.6 GSL 57.700 TL bir SUV bazen çok farklı şeyler yaptırabiliyor =D

• dsgli 1.6 dizel otm al , sen kaybet , esnaf kazansın türkiye kazansın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.