Bildirim
Crysis 1 Turkce degil
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Türkçe olması gerekiyor ama steamde yabancı kaynaklı olduğu için yabancı dilde olabilir. Ama Türkiye'den DVD olarak alsaydın Türkçe olurdu diye biliyorum. Bu arada
oyun korsan mı? -
Steam belli ki amerika ürünü satmış. Sende almış bulundun artık değiştiremezsin. Mecburen TR yama yükleyeceksin.
@Rabelisa: Yok Crysis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Rabelisa
Türkçe olması gerekiyor ama steamde yabancı kaynaklı olduğu için yabancı dilde olabilir. Ama Türkiye'den DVD olarak alsaydın Türkçe olurdu diye biliyorum. Bu arada
oyun korsan mı?
Hacım oyun orjinal dedimya steam dan satın aldım indirimle :D
ama türkçe değil neyse artık türkçe yama kurcaz :D -
quote:
oyun korsan mı?
Steam den orijinal aldım yazmış. İşin aslı orijinal aldım yazmasına da gerek yok çünkü steam den alınan her oyun orijinal dir. Bu sebeple Steam den oyun aldım yazan birine oyun korsan mı diye sorulması biraz enteresan olmuş. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Noctivagant
quote:
oyun korsan mı?
Steam den orijinal aldım yazmış. İşin aslı orijinal aldım yazmasına da gerek yok çünkü steam den alınan her oyun orijinal dir. Bu sebeple Steam den oyun aldım yazan birine oyun korsan mı diye sorulması biraz enteresan olmuş.
aynen neden korsanmı die soruo hiç okumuo galiba sade başlığa bakmış :D -
O işi geçecek Steam o zaman o kadar oyunum var Crysis bundılı alacaktım Türkçe dil seçeneği nasıl olmaz ya.
Crysis 2 içinde geçerli mi peki bu?
:))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaddar -- 16 Ekim 2013; 1:07:49 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X