Bildirim
crysis 3 son ayarlarda oynayabilir miyim?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Mümkün değil . 1080pde high medium arası gidersin bikaç özelliği kısarak. -
Şu an Full+Full ayarda oynatacak kart çıkmadı daha (birkaç 3.000TL ve üzeri kart hariç)..Yabancı sitelerden yapılan testlere baktığım kadarıyla.
Aşağıda görüldüğü gibi GTX 680'e kadar oynanabilir durumda değil hemen hemen (Very High 4XAA)..
-
yok be kardeş burdada aşırı abartma bi grafik var bence,, benim gt 430 crysis 2 yi tüm herşey ultra olmak üzre hepsini açık halde jasmadan oynattı, ama crysis 3 için aynı şeyi diyemicem hatta orta bile değil min de oynattı -
imzamdaki sistem ile 35 fps lerdeyim ve fanlar isyanlarda kart sıcaklığı 70 derece işlemci yi söylemek istemiyorum düşünmesi bile kötü bu kadar da olmaz ki dili türkçe ama sistem hiç te türk dostu değil :D -
quote:
Orijinalden alıntı: lestet
imzamdaki sistem ile 35 fps lerdeyim ve fanlar isyanlarda kart sıcaklığı 70 derece işlemci yi söylemek istemiyorum düşünmesi bile kötü bu kadar da olmaz ki dili türkçe ama sistem hiç te türk dostu değil :D
Eee Cevat abimiz "bu oyun pc'lerinizi eritecek" demedi boşuna
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X