Şimdi Ara

Crysis ve Ölümden Dönüşüm...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istiyorum,

Bende en sonunda bugun, armada yakınındaki teknolojix mağazasında oyunu bulabildim:) Gördüğümde gözlerime inanamadım çünkü haftalardır bu oyunun peşinde bütün Ankara yı dolaşıyordum. Rafta duran 2 adet Crysis ten birini elime aldım ve mağazada bir iki tur attıktan sonra kasaya ödeme yapmak için ilerledim. Kasadaki bayan elimdeki oyunu görünce "Ah sizmi almıştınız onu? Off ya bende tam raftan kaldırıcaktım unutmuşum başka mağazaya gidecek o oyun!" dedi. Bende ona aynen " Valla bunu ben kimseye vermem kimsede benden alamaz!" diyerekten ve kadının "Beni öldürecekler valla " laflarını duyaraktan oyunu kaptım:)

Çok sevinçli bir halde mutlu mutlu arabama bindim ve kızılay istikametine doğru yola çıktım. Bilenler için söylüyorum, tam Hava Kuvvetlerinin önünde sonlanan ve Dsi civarında başlayan alt geçitten en sağ şeritten sakin sakin geçiyordum ki, kimliğini bilemediğim bir beyaz mercedesle yarışan Fiat Linea marka araç hızla arkadan arabamın sol arkasına çarptı. Araba o kadar hızlı geliyordu ki aynada görmemle çarpması bir oldu. Bu darbeyle birlikte sağ kaldırıma ve alt geçit duvarına çarpan arabam takla atarak ters bir şekilde sürüklenmeye başladı. O an o kadar hızlı olmasına rağmen o kadar bitmek bilmeyen bir şekilde yaşandı ki. İnsanın gerçekten ölecekmiyim, sonunda ne olacak sakatmı kalacağım gibilerinden kendisine bir çok soru sorabildiğine şahit oldum. En sonunda tavanı üzerinde sürüklenen arabam durdu ve anında arabadan cıkmam gerektiğini düşünerek kırık olan camdan hızlıca dışarı cıktım.

Allah ıma binlerce şükür olsun ki burnum bile kanamadan arabadan çıkabildim. Kendimi iyi hisseder hissetmez aklıma Crysis in arabada olduğu geldi ve milletin meraklı bakışları arasında kırık camdan tekrar girerek oyunu aldım. İnsanın o halde bile bunu düşünebilmesi çok ilginç:)

Sonuçta ölümden döndüm ve arabam pert bir halde servisin garajında yatıyor. Ama Allah ıma şükürler olsunki şu an bilgisayarıma Crysis i yüklüyorum ve birazdan oynamaya başlayacağım ve sanırım bu oyun her yönden hayatımın en unutulmaz oyunu olacak:)

Naçizane sizlerle paylaşmak istedim.Allah hepimizi kazadan beladan korusun arkadaşlar. Lütfen sorumlu araba kullanalım, insanların hayatları oyuncak değil lütfen bunu unutmayalım.
    Hepinize saygılar sunarım...

• kazada suçlu diğer taraf değil mi ucuz atlatmışsınız arabada ne kadar hasar var yada siz mi ödiyeceksiniz bbide oyun güzel mi:d
  • Sen bize lazımsın hocam dikkat et kendine..

Trafik canavarlarına
  • : ) gazeteye haber verseydin oyun aşkı arabadan önemli çıktı. vallahi geçmiş olsun : )
  • geçmiş olsun.verilmiş sadakan varmış.
  • araba ödenir de sağlam bi dayak atman lazımdı çarpan arabanın şoförüne oyunmu bu iş
  • Gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Büyük geçmiş olsun.
  • oha be kardeşim neymiş bu oyun! gülsekmi ağlasakmı işte reklamın gücü..
  • geçmiş olsun kardeş ,böyle lavuklar alıyolar altlarına arabaları kendilerini bi b.k sanıyolar

ya ölseydin kim verecekti hesabını

cinayete tesebbüsten ömür boyu hapse atmalı bunları ya da seriat misali ellerini kollarını kesmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xfx2600 -- 24 Kasım 2007; 23:43:16 >
  • geçmiş olsun hocam
  • bence kadın yaptırdı
  • geçmiş olsun
  • geçmiş olsun araba çok büyük maliyet çıkarıcak gibi değdimi şimdi 50ytl lik oyun için o kadar hasar vermeye.

bizim korsan dvd cide 8 tane crysis var hala almadım.

çünkü 256 ekran kartım yetmicek gibi gelio bana.
  • Crysis Aşkı
  • Arkadaşlar çok sağolun. Crysis i almadan önce adamla biraz ilgilendim:) ama insan canının derdinde olunca adamı dovmek ikinci planda kalıyor. Arabanın kaskosu sigortası vardı çok şükür. Suçlu 8/8 arkadan vuran araç. Allah canımızı korudu mal çok önemli değil...

Allah kimseye yaşatmasın...
  • araç neydi baya sağlammış heralde onca darbeye dayanmış
  • kasiyerin bedduası gibi geldi bana
  • O oyun lanetli. Eşşhedüü...
  • Valla araç çok sağlammış, araçtan indiğimde aracın önü darmadağın olmasına rağmen motor hala çalışıyordu. Düşününki serviste arabayı tekerlek üstüne indirdiklerinde takla atmış aracımın kapıları açılıp kapanabiliyordu merkezi kilit çalışıyordu.

Aracımın markası Opel Astra ( ydı ). Önce Allah korudu da sonrasın da araba sağlammış gerçekten.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.