Bildirim
CrySystem.dll
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
kardeş dll dosyasını pm olarak attım,bende çalışıyo,ama sorun bu olmayadabilir!!! -
hata verdiğine göre oyun orjinal değil galiba -
evet orijinal değil ama bu dosyada hata veriyor -
quote:
Orjinalden alıntı: QbLaY!!!
kardeş dll dosyasını pm olarak attım,bende çalışıyo,ama sorun bu olmayadabilir!!!
kardeş pm deki dosyada olmadı sorun ne olabilir acaba -
oyunu tekrar yüklemeyi deneyin,sorun dll hatası olduğunu göre elınızdekı dvd den kaynaklanıyo olmalı,sonuçta orjın olmayan bi oyun hata olması çok tabii !!! -
quote:
oyunu tekrar yüklemeyi deneyin,sorun dll hatası olduğunu göre elınızdekı dvd den kaynaklanıyo olmalı,sonuçta orjın olmayan bi oyun hata olması çok tabii !!!
kaldırıpmı yeniden yükleyeyim birde nası bir alakası olduğunu anlayamadım sizin verdiğiniz dll ile baytlarını bile karşılaştırdım aynıydı -
quote:
oyunu tekrar yüklemeyi deneyin,sorun dll hatası olduğunu göre elınızdekı dvd den kaynaklanıyo olmalı,sonuçta orjın olmayan bi oyun hata olması çok tabii !!!
dediğiniz gibi yaptım kaldırıp baştan yükledim ama aynı sorun devam ediyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeroksuzler -- 26 Eylül 2008; 20:32:28 > -
arkadaşlar sorunu şöyle çözdümki:
hata veren bölümün başlangıcındaki save dosyasını buldum o save dosyası hata vermeden yüklendi çünkü bölümün biraz sonralarındaki save dosyasıydı birinden soora bölümü tekrarla dedim oldu ve oyunu bitirdim güzel oyundu ama devamını isteruk -
BEndeki oyun orjinal aynı hatayı verdi nasıl yapabilirim bi fikri olan varmı okadar bölümü baştanmı oynıycam oratalarındaydım oyunun -
Arkadaşlar yokmu bir fükri olan veya bu sorunu çözebilen arkadaşın dediği gibi yaptıp gene devam ediyor aynı sorun oyunu baştan kurdum gene olmuyor lütfen çıldırıcam artık bakmadığım yer kalmadı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X