Şimdi Ara

CS Anlık durum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
2
Favori
3.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Chatgpt yapıştır kanka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kopyadan işlem göreyim dimi sonra

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt

Ne assignment’ı bu anlamadım ki, problemi çözüp kodlamasını mı yapıyorsun?

• Bize pdf atıyorlar şu şu şekilde bir sistem yazın vs 2 hafta süre veriyorlar
    Şimdiki assignment da görüntü işlemeye alakalı encrypt-decrypt etme gibi şeyler var. Sample falan da var ama test caseler farklı oluyor.
    Yapılır da işte çok dikkatsizlik yapıyorum kafama anca geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 20 Ekim 2024; 1:29:6 >

Chatgpt’den fikir al yine de. Ben derste bile kullanıyorum, mesela hoca bir kısmı anlattı, yarım yamalak anladım diyelim. Prompu veriyorum ders esnasında, güzelce anlatıyor, chatgpt’yi efektif bir biçimde kullanmak aşırı verimli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EDB3A46F5 -- 18 Ekim 2024; 21:22:28 >
  • Geçen sene kopyadan 0 alanları görünce o topa giremem bir türlü bitecek bu iş, bir de kendi hatalarının farkına varınca daha iyi oluyor. Koca dersin puanlaması sadece verilen 4 assignment üzerine

Yalnız bölümde başkasının 5 saatte yapabildiği şeyi sen 10 15 saatte yapınca o sıkıyor işte. Biraz da backgroundla ilgili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 18 Ekim 2024; 21:27:4 >
  • Oyun oynarken 5.saatte yorulan adamım 10 saattir Pcye bakıyorum 🤕

Beynimin enerjisi yetmiyor artık şunlara. Çok sıkıldım ve yoruldum.

çalıştığına da değmiyor 50-60k maaş için kendimizi paralıyoruz.

• Bölüm kolay değil bölümde ortalama kasmak projeye katılmak vs vs hiç kolay değil ama bunu yapanlar şu anda sağlam yerlerdeler

Ama şu anki motivasyonum tamamen erasmus stajı yapabilmek, 2.dönem başvurulara hazır olmak istiyorum.

• ikigai kullanıcısına yanıt
    Son paragraf benim içinse benim çevrem ve okulum bana youtubeda video izleyerek ulaşılamayacak tonla fırsat sunuyor ben de alıyorum, herkes bir şeylerin farkında ve sizin tabirinizle "iyi İngilizcesi olmayan akademisyenlerin ve asistanların olduğu, top tier olmayan bir okula gidiyorsanız, iyi eğitim almayacaksınız demektir. Bir an önce kabullenip yoluna bakmak lazım..." durumu falan da yok, sizin deneyiminiz böyleyse de herkesin aynı olacak diye bir şey yok, bırakalım da herkes hedefi ve motivasyonu neyse ona çalışsın, açtığım konu yine nerelere geldi.

• Assignmentta 16 17 saat geçti, halen %40'ı eksik ve derslere katılmak ve ufak tekrarlar dışında daha hiçbir sınava ya da projeye çalışamadım. Sakinim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 20 Ekim 2024; 1:11:6 >

normal aga, 16 17 saat az yine assignment zorsa

pazardan beri bir assignment ile uğraşıyorum, rahat 10+ saatimi aldı, tuvalette bile aklıma geliyo

• seviyoruz kardeşim ötesi yok bunun  

• Egon_Krenz E kullanıcısına yanıt

ne assignment ‘ı bu böyle. Bizde şu an için hiç ödev yok, teorik dersi sınıfta görüp, labda problem çözüp kod yazıyoruz sadece. 2. Dönem bunun devam dersi data structres and algorithms baya zormuş ama.

ben pek sevmiyorum ya, yine de yeteneklerime en uygun alanlardan biri.

• detay veremem de çok zor bir ders değil icabında, ama uğraştırıyor ciddili

efficiency, comments zart zurt önemli, programı tasarlarken çalışması yetmiyor ve ilginç problemler veriyorlar, onların çözümünü düşünmek vakit alıyor, üstüne debugging de olunca zaten vakit ayırmak farz oluyo

Şimdi de segmentation fault alıyorum AAAAA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 20 Ekim 2024; 1:23:55 >
    Kolay gelsin ya dediğin gibi bu bitmeden başka hiçbir işe bakamıyorum aklıma takılıyor.
    Cumaya kadar son gün hafta içi zaman bulamam o yüzden yarın hem bunda %80 yapıp üstüne unity bakmam lazım

İlginç bir şekilde data stractures labı 2 akts o yüzden 100 yapamadım diye moralim bozulmaz da şu hali yeterli değil

valla öyle, econ ödevi var hala bakmadım, 4 gün süresi var

yarın bunu bitirip o ödeve falan bakacağım olmadı, üst üste geliyorlar bir de  

şu cs dersi bu kadar uğraştırmasa hepsi hallolurdu gibi

Kanka bunları boşa öğreniyoruz gibi geliyor, AI yapacak ya bu mevzuları. Bölümden son sınıf bi eleman yurt dışına remote çalışıyor, bunu kod yazarken dikizledim çok fazla AI kullanıyor.

• Bizim lab da tam tersi okulda oturup kod yazmıyoruz full ev ödevi
    Zaten şunu okulda 3 4 saatte yapacak makine varsa burada boşa harcanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 20 Ekim 2024; 1:32:9 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.