Şimdi Ara

CS Anlık durum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
2
Favori
3.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. Sınıf çok aniden yüklendi, bir durum değerlendirmesi yapalım, varsa tavsiyelerinizi bekliyorum

Sınavlar yaklaşıyor, özellikle dersler ve lab assignmentları için çalışıyorum ama çok etkisizim. 3 saat pc başında durduktan sonra ne yaptım diye dönüp bakınca çok bir ilerleme kaydedemediğimi görüyorum, özellikle bazı şeylerde nasıl bir yol izlerim bilmiyorum

Assignment son tarihine 10 gün kaldı ve ben işin yarısında bile değilim. Aslında algoritma olarak zor değil de alışamadım ben nedense

Data Stracturesta özellikle sınava yönelik kaynakları silip süpürmem lazım, iyi ki üniversitelerin baya bir kaynağı var ama bizde bir şekilde en uç sorular sorulur.
    Leetcode çözecem diye heveslendim ama yapamıyorum çok zamanımı alıyor iyice verimsizleşiyorum, özellikle recursive.

Unity öğrenmem (daha doğrusu pratik yapmam) lazım hem de çok acil. Animasyonu ayrı backendi ayrı fizikleri ayrı olay ama ilk bakış için hoşuma gitti.

O kadar acil olmasa da mobil araçlarına biraz aşina olmam lazım, ama benden frontendçi çıkmaz o net.

Mülakatlarda öne çıkmanın yolu olarak gördüğüm design patternsları olabildiğince çok öğrenmek de gerek ama hangi ara yapacağım bilmiyorum.

İşin kötüsü üsttekilerin HİÇBİRİNİ oturdum 5 saat şuna çalıştım hazırım diyecek şekilde çalışamıyorum, yarım yamalak bir şey oluyor, neyi ne zaman yapacam bilmiyorum.

Yazın güya 3.sınıf alanlarından birine başlayacaktım iyi ki başlamamışım, her şeyin zamanı var. Ama şu an seç deseler full stack işlerinden ziyade bilgisayar mimarisinin ileri konuları, işletim sistemleri, belki de gömülü yazılım ya da network çok ilgi çekici duruyor, seçmek çok zor.

İyi ki yaptım dediğim şey kesinlikle ilk sınıfta ortalama kasmak, fakat alan seçiminde ya da bir iş yaparken biraz daha kararlı olmak lazım

Tabi ki bittim mahvoldum anlamında söylemiyorum bunları, o "kendini geliştirme" olayının aslında ne olduğunu dibine kadar öğrendim, öğreniyorum. Keşke zamanında bilip bilmeden tercihlerimi sorgulamak yerine bana da doğru düzgün anlatsalardı böyle şeyleri.

1 ay sonra dönüp bu konuya tekrar bakarım gerçekten ilerlemiş miyim diye, arada da güncellerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 28 Ekim 2024; 0:31:53 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ortalaması yüksek üst sınıflarla konuş kanka. ben de c için gittim yabancı video anlatımları dinledim ama zaman kaybıymış, doğru yöntem önemli, hocanın beklentisi ne sınavlar nasıl vs.

tamam adam akıllı öğrenmek önemli ama hem hocanın ve dersin beklentisini A alacak şekilde karşılayıp hem de süper öğrenilmiyor.

şu an derste anlatılanlardan fazlasını biliyorum, labdaki problemi öğrenmediğimiz yöntemle çözüyorum karı laf ediyor böyle yapma die. garip yaw

• Güzel başlık. Bölümüm aynı değil ama ben de yazmak istedim. Günlük gibi olsun en azından.

Her dönem başı her şey gözümde büyür, yapamayacağım duygusu ağır basar yine benzer bir dönemdeyim. Görece programım dersleri zor değil ama yoğun. (en azından benim gibi biraz tembel, rahatına düşkün bir adam için) Danışman hoca gazı ve arkadaş gazı ile gereksiz seçmeliler de aldım bence. Yunanca aldım abi durumun vahametini oradan hesap edin. εγώ είμαι ηλίθιος!

Umarım 2 ay sonra falan bu yazıyı okurken "ulan ne gereksiz muhabbet çekmişim" derim. Çünkü şu an en basit ders bile içinden çıkılmazmış gibi geliyor. Çalışmaya elim gitmiyor bu aralar pek ve çalıştığım proje de gereksiz yoğunlaşınca iyice motivasyonsuz oluyor insan saat 19-20de yurt odasına gelince. Bunun üzerine sanki bilinmeyen bir yolda yürüyor gibiyim.

Eski bölümümde az buçuk bütün bölümü tanıyor, tanınıyordum ve üst dönemden çok fazla tanıdığım vardı, şu an 0 (sıfır) arkadaş ile bölümüme devam ediyorum ve üst dönem tanıdığım da olmadığı için tamamen körlemesine gidiyor gibi hissediyorum. Fizik 3 gibi bir derste bile sorular nasıl olur? puanlama nasıl olur? gibi basicler hakkında fikrim 0.

Bakalım ne olacak...

• Aga durum çok farklı değil bende de, hafta içi akşam 9'a kadar okuldayım kütüphanede takılıyorum ders olmadığı saatlerde, özellikle bir ders çok fena zorluyor, ödevin deadline'ına 4 gün kaldı ben 3 gündür bir noktada takıldım, ödevin süresi de 1 hafta. Logic system desen labın sonunda patladım, son aşamayı yaptım ama yanlış bağlamışım herhalde devre kablolardan birini başka yere bağlayınca istenen outputu vermedi falan, bayağı sancılı bir döneme girdim sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de yazayım.

Ödevler daha başlamadı, başlamak üzere. Ödevler grup ödevi, bir tık avantaj.
    Bitirme projesi üzerine çalışmak istiyorum, daha tam başlamadı. Bu proje istediğim gibi giderse beni baya geliştirecek.

Derslere gidesim gelmiyor maalesef. Kendim çalışarak ilerlesem daha mı iyi olacak sorusu?

Topluluklara devam. Google eğitimine devam ediyorum, diğerlerinden de sevdiğim bir etkinlik olursa kaçırmam.

• cs'de şu an online'ım gel rekabetçi atak. premier de olur.

• Ben de makinede anlık durum yazayım 2. sınıf daha rahat çünkü derslerin hepsi teorik haftada 10-15 saat çalışıyorum tüm derslere gidiyorum şu an için bir eksiğim yok sınavlardan önce bir toparlama yapıcam sadece onun dışında full lol ve yemek herkese iyi çalışmalara bilgisayarcılara da bölümü bırakmalarını öneririm o meslek yapılmaz hayırlı günler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA V Anlık Takılmalar
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ekleme : Hiçbir topluluğa üye değilim okulda bir tane bile arkadaşım yok böyle olunca okul daha kolaylaşıyor size de öneririm topluluk falan ıvır zıvır girenler de elon musk havalarında takılıyor ortalamaları benimkinin yarısı çoğunun .d

• Bilgisayar mühendisliği candır gerisi heyecandır

• Kişi tanıma ve cvye bir şey ekleme açısından baya faydalandım kulüplerden ama onun dışında başkan olacam olayına girmek bana da aşırı gereksiz geliyor, uğraştığına değmez bence

• Hocam hangi üniydi sizin?

• nickolangelo kullanıcısına yanıt

Onu söyleyemiyoruz malesef

• Hocam forum burası yaw biz bizeyiz benim burada doğduğum hastaneyi bile bilen vardır. CS Anlık durum 

• Egon_Krenz E kullanıcısına yanıt
    İlk mesajda daha logic, discrete ve olasılık çalışmam gerektiğinden de bahsetmedim daha bunlara bakacam

Neyse ki diğerlerine göre daha rahat gidiyor onlar

• Bölüm oldu sana şampiyonlar ligi

• Leopard76 kullanıcısına yanıt

Discrete’te ne görüyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EDB3A46F5 -- 17 Ekim 2024; 13:53:51 >
  • CS Anlık durum

• Leopard76 kullanıcısına yanıt

aşağı yukarı aynı, bence baya basit.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.