ee labda napıyonuz o zaman? kanka bizimkisi giriş dersi ama, ilerleyen dersler böyle değildir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EDB3A46F5 -- 20 Ekim 2024; 1:33:52 > |
CS Anlık durum (4. sayfa)
-
-
Zaten bunlar programlama veri yapıları giriş dersi olduğu için fiziksel bir ortam gerekmiyor evde yazıp gönderiyoruz sunucuda test ediyorlar.
Şu an ilk defa bir bölüm labına logic designda girdik, muhtemelen 3 4te seçmelilerde ya da projelerde kullanılıyordur.
Hele bir nvidia grafik labı var içindeki ekran kartları inanılmaz bir şey, ama image processingten soğudum. -
Değil, bunlarla cebelleşirken çok fazla şey öğreniyorsun. Derste yapmaya çalıştığım şeyi anlatsalar dinlemem muhtemelen, ama iş başa düşünce kendi başıma düşünüp öğrenmem gerekiyor
Düşünme şeklini de geliştiriyor, bu dersle uğraştığımdan beri problem çözme yeteneğim eskiye kıyasla daha iyi bir noktada, sabırlı olmayı öğretmesi de cabası
AI'ı öğrenmek için kullanmak mantıklı (bana hala tırt geliyor, verdiği cevaplar tatmin edici değil detaylı konularda), gelişmiş bir google işlevi görüyor şu anda
-
Allah'a şükür 20+ saatin sonunda belli bir nota ulaştım da artık içim biraz rahatlayabilir her ne kadar tam bitmese de
Unity bakmam lazımdı bakamadım ona üzülüyorum -
unity dersi mi var, ne yapıyorsunuz, oyun mu geliştiriyorsunuz?
-
Ders değil de proje diyelim, daha başındayız da iyi izlenim bırakmam lazım -
kulüp mevzuları mı? sal kanka şunları ya
-
Yok bu kulüp değil daha önemli.
Ama kulüp konusunda bu sene başka olacak deyip kendimi 3 senedir kulüp toplantılarında buluyorum o ayrı. -
-
Ben de lab dersinde problem çözüyorum kafam almıyor artık bıktım sabahtan beri derslerden. Böyle giderse boun işletmeye falan geçicem. -
E bölüm hatta sonraki 10 yıl da böyle geçecek. Yine de 1 yıl süre ver belki yöneleceğin alan yavaş yavaş belli olunca alışırsın -
Assignment son günü halen eksiğim var o yüzden yapmıyorum ne halin varsa gör dedim artık, zaten discrete çalışacam sorular çok açık ama cevabı aklıma gelmiyor, data stractures çalışacam garip garip şeyler, assignmentı da noktayı koydum ne yapacaz bilmiyorum çarşamba data stractures midterm var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 25 Ekim 2024; 21:3:4 > -
Tüm gün pointer ve linked list baktım sınav çarşamba ⏳ -
Veri yapılarında çok feci çakılacam gibi hissediyorum bu sorular ne yav -
Sizin bölümün en önemli derslerinden bi tanesi bence. Mülakatlardaki sorularda filan hakim olmak gerekiyor, iyi öğrenmeye çalış
-
Evet bu ve algoritmalar 4 yıllık sürecin en önemli parçası gibi duruyor, derste 1 şey gösteriyorlar sorularda ondan 50 tane türetiliyor bir de matrisler vs çok soyut olduğu için kafada takip etmek de zorlaşıyor ama bakalım inşallah hallederim. -
Halledersin zamanla oturur hepsi rahat ol.
-
aynen bizde de onu diyorlar 2. dönem görcez, herkes çok zor diyo. ara tatilde önceden çalışacağım yoksa sıkıntı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Leopard76
Tüm gün pointer ve linked list baktım sınav çarşamba ⏳😶🌫️😶🌫️😶🌫️
-
ingilizce ödevini yapmaktan programlama çalışamıyorum bu bilkent harbiden kanser okul.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X