Şimdi Ara

CS GO ANİ AİM KAYMASI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz ? son 2 haftadır csgo da çok kötü bir durum yasıyorum 2 haftadır arastırıyorum ancak bir çözüm bulamadım oyunu sildim tekrar yükledim ancak nafile sorun şu ki;

Csgo da sens'im 1.5 fare dpi'im 800 ancak! oyun oynarken 5-10 saniyede bir sanki sens'im 4'müş gibi saga sola kayıyor ve normal olarak oyunu oynayamıyorum oyunu sildim tekrar yükledim ( 2 kez ) ama hala sorun çözülmedi ve gerçekten sıkmaya basladı ne kadar arkadasım varsa hepsine sordum ancak onlardan da yardım alamadım acaba bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olur mu gerçekten artık bıktım lütfen Teşekkürler...

• Raw ı kapalıysa aç yada açıksa kapat.
    Razer mouse kullanıyorsan mouse un programında hareket takibi etkinleştirdiysen onu kapat.
    Bende bu şekilde olmuştu.
  • Shiftlenbik kullanıcısına yanıt
    Aga raw olayını deneyecegim ancak bu razer mouse nasıl oluyor bende gaming mouse var everst sm-700 bunda oyle bir ayar var mı ? ve hareket ayarını da nasıl nereden kapatacgımı soyler misin..
  • Razer in kendi programi razer mouse var ise diye soylemistim onu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklı bi mouse ile denedin mi hocam?
  • başka mouseyle oyna çözülür
  • everest mouse vardı en son duvara fırlattım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO Masaüstüne atma problemi
    9 yıl önce açıldı
    cs go sebepsiz oyunda atılma
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar sorunum çözül küçük başka bir sorun ortaya cıktı ama oda mousedan kaynaklanıyor everest almayın aldırtmayın yarın gidip bir logitech mouse alacagım sorunum ise rawdan kaynaklanıyor rawı actım sorun ortadan kalktı kapatınca ise sag tık yapınca asagıya bakma sorunu halloluyordu simdi o sorunum var yani acık olunca aim kayması sorunum kalktı ama sag tık yapınca asagıya bakma sorunu basladı farenizi degisin ve mouse programınız varsa silin ortadan kalkıyor Teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.