Şimdi Ara

cs go'da oyun sistemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler bayanlar , cs go'da rank var sanırım ama bu rank her oyunla düşüyo yada yükseliyomu yani , istediğimiz gibi öylesine eğlenebileceğimiz 100 kez ölebileceğimiz birşeyler varmı ?

• 4-5 tane maç modu var..

rekabetçi modu ranklı sistemdir yani kazandıkça rütben felan artar.. oyun bitmeden çıkarsan ceza alırsın.takım arkadaşlarını vurmak felan var..
    basit eğlence modu var.. o da bildiğimiz online oynuyon istediğin zaman felan çıkabilirsin. takım arkadaşı vurmak felan yok..(normal 1.6 online gibi)..
    deathmatch modu felan var biliyorsundur öldüğünde hemen doguyon istediğin silahla felan

birkaç mod daha var ama birkere girdim tam bakmadım ama değişik bişey böyle bi map oluyor herkes aynı silahla başlıyor sonraki el yine herkes aynı silah farklı silah ama bu sefer felan böyle garip bişeydi tam bilmiyorm..

normal csgo connect yazarakta 1.6ddaki gibi istediğin serverede bağlabilirsin. (mod basit eğlence modu olur)
  • samtiger kullanıcısına yanıt
    Oh teşekkür ederim bende tam bunları duymak istiyodum çünkü kardeşimde varda ona ranked falan oynatamam asla . Ben 1.6 'ya alışmıştım ama go baya değişmiş alışabilecekmiyim bakalım awp'ye :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylmzlkr

Oh teşekkür ederim bende tam bunları duymak istiyodum çünkü kardeşimde varda ona ranked falan oynatamam asla . Ben 1.6 'ya alışmıştım ama go baya değişmiş alışabilecekmiyim bakalım awp'ye :))

1.6'ya göre baya zor baştan söyliyim
    Önümüzdeki maçlara bakacağız
  • quote:

Önümüzdeki maçlara bakacağız

en sevmediğim yanı 3-1 silahı yok.. (adını bilmiyorm )
    Teröristlerde var 3-1 ''MAC-10'' ama ct'lerdekini hatırlayamadım :DD
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs go hile arttı mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Teröristlerde var 3-1 ''MAC-10'' ama ct'lerdekini hatırlayamadım :DD

ismine baktımda şimdi bahsettiğim silah MP5 NAVY

o gösterdiğin silahla benim dediğim silahın kullanım şekli cok farklı ama yine uziler güzel csgoda
    go'da yokmu mp5 yav
  • quote:

go'da yokmu mp5 yav

yok malesef..
     cs go'da oyun sistemi
    bu arada mesela csgoda birde bişey var oyun sonu sana bazen silah düşer.. yani bu yeni silah felan değil sadece silah görünüş itemi düşer.. mesela kırmızı awp düştü diyelim onu kuşan dersen oyunlarda awp aldıgında silahın kırmızı olur.. (herhangi bir güç değişikliği yok sadece görünüş)

kutu felanda düşer.. anahtar satın alıp o kutuları açtırırsan güzel görünüşlü silahlar düşebilir..
    mesela buraya bak burda ak47 görünüşleri var:
    https://www.google.com.tr/search?q=best+ak+47+skins&espv=2&biw=1366&bih=643&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=KNNpVeWRC8exsAHqwoO4Cg&ved=0CAYQ_AUoAQ

bak mesela aşşağıdaki resimde bi tane adamın elindeki silahlar.. bunlar dediğim gibi sadece görünüş.. ben genelde bunları hiç takmam oyunuma bakarım.. internetten güzel görüşte satın alabilirsin vs. vs..
     cs go'da oyun sistemi

skin olaylarını hep sevmişimdir cs 1.6 da bile awp deagle skini falan atardım oyuna , sadecde kendim görürdüm ama buna değerdi

Şu anahtar olayı keşke oyundada çıksaydı . 1 tanesi 2.5 dolar ya çok pahalı . 7 TL oluyor sanırım ... Bakıyorum adamlar 50 tane kutu anahtar almışlar , youtube'da açıyorlar deliriyorlar falan :D bu kadar para nereden geliyor , nasıl karşılanıyor bu paralar allah aşkına .
    Dürbünü açınca o siyah çizgiyi kalınlaştıran bir konsol komutu var mı ?
  • bilmiyorm hocam hc bakmadım @hogcada

hocam genelde parayla anahtar satın alıyorlar ama bazen çok sağlam bi item düşüyor nadir gelenlerden.. oda bi 6-7 anahtar parası felan ediyor takas felanda yapıyorlar daha cok seyler var bunla ilgili.. @ylmzlkr
  • ben bilmiyorum ama bulanıklastırmayı kaldıran komut vardı sanırım .

Çok saçma ya ama çıkmasını isterdim yani tabiiki satmazdım kullanırdım
  • quote:

ben bilmiyorum ama bulanıklastırmayı kaldıran komut vardı sanırım .

Çok saçma ya ama çıkmasını isterdim yani tabiiki satmazdım kullanırdım

düşük rütbeyken basit itemler gelir. nadirler yüksek rütbelilere düşer bence
    Kasalarda öyle değildir diye tahmin ediyorum
  • quote:

Kasalarda öyle değildir diye tahmin ediyorum

kasa çeşitleri de var kasaların üzerine gelince neler çıkacağını söylüyor zaten.. yaklaış 10 tane silah ismi var en alttakiler nadir çıkanlar oluyor üsttekiler yaygın cıkanlar felan..

kutu kaliteside var tabii. kötü kutulardan hep basit itemler çıkar ama nadir kutular var onlardan efsanevi yazan itemler çıkar
    tamamdır anladım . Kasalar bişey değilde anahtarlar pahalı bakalım steam haricinde biyerde bulmak lazım ama kandırılma ihtimali falanda var işte ....
  • quote:

tamamdır anladım . Kasalar bişey değilde anahtarlar pahalı bakalım steam haricinde biyerde bulmak lazım ama kandırılma ihtimali falanda var işte ....

ben hiç uğraşmıyorm böyle şeylerle.. ayrıca mesela karsıda bi rakipta kırmızı awp var ve elindeyken öldü sonra sen yerden alınca onun kırmızı renkli awpsini kullanmış oluyorsun. ölünce gidiyor tabi... yani oyun ıcıdne full renkli oluyor zaten silahlar lla sen almana gerek yok :)
  • hogcada kullanıcısına yanıt
    Olsa çok güzel olur...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.