Şimdi Ara

CS:GO da unlost gibi bıçak çevirme ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
12.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler Cs:Go da nasıl Cantuğ özsoy (UNLOST) gibi bıçagı f ye bastıktan sonra nasıl bitmeden tekrar başlatabiliyoruz ? Mesela kelebeği sürekli çeviriyor hiç durmuyor yada normal bıçakta sağa sola doğru az birşey yatırıyor ? Bilen varsa söyleyeblirmi

• Yapay Zekanın Yanıtı

CS:GO'da Unlost Gibi Bıçak Çevirme Nasıl Yapılır?

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) oyununda bıçak kullanırken, "Unlost" gibi profesyonel oyuncuların yaptığı etkileyici çevirme hareketlerini gerçekleştirmek istiyorsun. İşte adım adım bir rehber:

CS:GO Bıçak Kodu:

Bıçak çevirme hilesini gerçekleştirmek için öncelikle CS:GO bıçak kodunu aktif etmelisin. Kodu konsoldan şu şekilde girebilirsin:

cl_righthand 1

Bu kod, bıçağı sağ eline almanı sağlar.

Bıçak Çevirme Adımları:

1. Bıçağını Çıkar: Bıçağını çıkarmak için "B" tuşuna bas.
    2. Mouse'u Hareket Ettir: Bıçağı çıkardıktan sonra, mouse'u saat yönünde veya saat yönünün tersine hızlı bir şekilde hareket ettir.
    3. Ters Çevirme: Mouse'u hareket ettirirken, "MOUSE3" tuşuna (çoğunlukla orta mouse tuşu) bas. Bu, bıçağı ters çevirecektir.
    4. Yeniden Çevirme: Ters çevirme işlemini tamamladıktan sonra, mouse'u hareket ettirmeye devam et ve "MOUSE3" tuşunu bırak. Bu, bıçağı orijinal konumuna geri çevirecektir.

İpuçları:

• Bıçak çevirme hareketini ustalaşmak, pratik gerektirir. Sabırlı ol ve denemeye devam et.
    • Fare hassasiyetini ayarlayarak ve mouse'unuzu farklı bir şekilde tutarak, en rahat pozisyonu bul.
    • Eğitim için topluluk sunucularına katılabilir veya çevrimdışı modda pratik yapabilirsin.

CSGO Bıçak Kodu ile İlgili Notlar:

Yukarıdaki bıçak kodunu kullandığında, normal bıçak saldırılarının devre dışı bırakıldığını unutma. Bıçak çevirme hilesini sadece görsel efektler için kullanabilirsin.

Ayrıca, sunucuların kendi bıçak çevirme kuralları olabilir. Bazı sunucular bu hilenin kullanımına izin vermez. Lütfen sunucunun kurallarına uyun.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • f+r+f+r+f+r+f+r
  • O adam niye hep d2 oynuyor bileniniz varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: godforınsane

O adam niye hep d2 oynuyor bileniniz varmi

2ez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun denicem
  • sürekli f ve r tuşlarını spamlıyorsun, en hoş karambitle oluyor alışkanlık yaptı sürekli fr fr fr yürüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs go hile arttı mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.