Bildirim
Cs:Go'dan VAC ban yedim diğer oyunları etkiler mi?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bütün hesabım etkiler profilde bakanlar vac ban aldığı görüyor -
Bir insan csde neden hile yapar ki? -
evet vac koruması olan oyunları oynayamazsın.quote:
Orijinalden alıntı: Johnny Silverhand
Bir insan csde neden hile yapar ki? -
Helal olsun Valve'ye affetmiyor vallahi.quote:
Orijinalden alıntı: Sen Aydınlatırsın Geceyi
evet vac koruması olan oyunları oynayamazsın.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Teecem
Bir insan csde neden hile yapar ki?
arkadaş kullan belli olmuyo dedi bende 1 kez kullandım böle mal gibi ban yedim. -
quote:
Orijinalden alıntı: mehav3113
quote:
arkadaş kullan belli olmuyo dedi bende 1 kez kullandım böle mal gibi ban yedim.
Vac koruması olan hiçbir oyunda kullanamazsın keşke hile kullanmasaydın :/ -
İyi olmuş daha dikkatli olursun artık.quote:
Orijinalden alıntı: Meisterstückquote:
quote:
arkadaş kullan belli olmuyo dedi bende 1 kez kullandım böle mal gibi ban yedim.
Vac koruması olan hiçbir oyunda kullanamazsın keşke hile kullanmasaydın :/
Alıntıları Göster
-
geçmiş olsun daha dikkatli olmalıydın -
beyler VAC'in kendi bölümünde şunlar yazıyor:
VAC Kullanan Oyunlar
Lütfen Steam Mağazası Valve Anti Hile Kullanır arama terimi uygulanmış oyunlara bakın.
Valve Oyunları
Valve Anti Hile sistemi kalkan simgesi bulunan sunucularda etkindir. Özel görünümler, sesler veya haritalar ile .EXE ve .DLL dosyalarını değiştirmeyen çok oyunculu modlar VAC yasaklamasına neden olmaz.
Aşağıda yer alan Source oyunlarından birinde hile yapmak listedeki tüm oyunlardan VAC yasağı almanıza sebep olur ve Team Fortress 2 için satın alınmış öğeler hariç diğer öğeler silinecektir:
Counter-Strike: Source
Half-Life 2: Deathmatch
Day of Defeat: Source
Team Fortress 2
Gold Source oyunlarından birinde hile yapmak aşağıda yer alan tüm oyunlardan VAC yasağı almanıza sebep olur:
Counter-Strike
Condition Zero
Ricochet
Day of Defeat
Team Fortress Classic
Half-Life: Deathmatch
Deathmatch Classic
Dikkat:
Yukarıda listelenen oyunlar hariç, VAC yasakları sadece hile tespit edilen oyun için geçerli olacaktır. Örnek olarak, Modern Warfare 2'daki VAC yasaklaması Modern Warfare 3'ü etkilemez. Böyle midir?
-
VAC korumalı oyunlara veda et. Hesabında sadece cs go falan varsa sıkıntı değil ama emek ve para verdiğin bir hesapsa büyük bir yanlış yapmışsın. Gerçi hile kullanmışsın her türlü hatalısın.quote:
beyler VAC'in kendi bölümünde şunlar yazıyor:
VAC Kullanan Oyunlar
Lütfen Steam Mağazası Valve Anti Hile Kullanır arama terimi uygulanmış oyunlara bakın.
Valve Oyunları
Valve Anti Hile sistemi kalkan simgesi bulunan sunucularda etkindir. Özel görünümler, sesler veya haritalar ile .EXE ve .DLL dosyalarını değiştirmeyen çok oyunculu modlar VAC yasaklamasına neden olmaz.
Aşağıda yer alan Source oyunlarından birinde hile yapmak listedeki tüm oyunlardan VAC yasağı almanıza sebep olur ve Team Fortress 2 için satın alınmış öğeler hariç diğer öğeler silinecektir:
Counter-Strike: Source
Half-Life 2: Deathmatch
Day of Defeat: Source
Team Fortress 2
Gold Source oyunlarından birinde hile yapmak aşağıda yer alan tüm oyunlardan VAC yasağı almanıza sebep olur:
Counter-Strike
Condition Zero
Ricochet
Day of Defeat
Team Fortress Classic
Half-Life: Deathmatch
Deathmatch Classic
Dikkat:
Yukarıda listelenen oyunlar hariç, VAC yasakları sadece hile tespit edilen oyun için geçerli olacaktır. Örnek olarak, Modern Warfare 2'daki VAC yasaklaması Modern Warfare 3'ü etkilemez. Böyle midir?
-
quote:
Orijinalden alıntı: The Rainmaker
VAC korumalı oyunlara veda et. Hesabında sadece cs go falan varsa sıkıntı değil ama emek ve para verdiğin bir hesapsa büyük bir yanlış yapmışsın. Gerçi hile kullanmışsın her türlü hatalısın.
ben hatalı değilim demiyorum. sadece bu hesabı değiştirmeli miyim diyorum? Hesapta MGS 5, arma 3, chivalry, dont starve together, payday 2, witcher 3 var. Payday, dont starve ve armaya bişi olur mu? -
Hayır hocam arma oyunuyla alakalı hiç bir sorun olmaz.Cs go envanterine el konulur item varsa satamazsın .quote:
Orijinalden alıntı: mehav3113quote:
Orijinalden alıntı: The Rainmaker
VAC korumalı oyunlara veda et. Hesabında sadece cs go falan varsa sıkıntı değil ama emek ve para verdiğin bir hesapsa büyük bir yanlış yapmışsın. Gerçi hile kullanmışsın her türlü hatalısın.
ben hatalı değilim demiyorum. sadece bu hesabı değiştirmeli miyim diyorum? Hesapta MGS 5, arma 3, chivalry, dont starve together, payday 2, witcher 3 var. Payday, dont starve ve armaya bişi olur mu?
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: bekomekoeko
Hayır hocam arma oyunuyla alakalı hiç bir sorun olmaz.Cs go envanterine el konulur item varsa satamazsın .
malesef. hesapta en önemli eşya m4a4 dragon kingdi ama koyuyo be :/ -
İyi olmus -
iyi olmuş beter ol insanların 2 kuruşluk zevkinin içine etmeye ne hakkın var. senin gibilerin kulaklarını çok çınlatıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: bekomekoeko
Hayır hocam arma oyunuyla alakalı hiç bir sorun olmaz.Cs go envanterine el konulur item varsa satamazsın .
malesef. hesapta en önemli eşya m4a4 dragon kingdi ama koyuyo be :/
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Rampage
iyi olmuş beter ol insanların 2 kuruşluk zevkinin içine etmeye ne hakkın var. senin gibilerin kulaklarını çok çınlatıyorum.
kardeşim hacki sadece 1 sefer 10-15 dakika açtım. kimsenin oyun zevkini falan da mahvetmedim. arkadaşlarla 5v5 girdik oyun beni yakaladı. -
csgo banı unique bandır öbürlerine etki etmez.sadece envanterin gider ve cs:go oynayamazsın.1.6 falan oynayabilirsin isteyen araştırsın he bu arada iyi olmuş.bende 1 kere ocakta açmıştım sinirden 2 el mi ne sonra sildim formatladım birşey olmadı.Hala envanterde item tutmamaya çalışıyorum sabah kalkınca envanter rip olacak diye :( en pişman olduğum şey.Bundan sonra ömrün boyunca açmassın zaten.quote:
Orijinalden alıntı: Rampage
iyi olmuş beter ol insanların 2 kuruşluk zevkinin içine etmeye ne hakkın var. senin gibilerin kulaklarını çok çınlatıyorum.
kardeşim hacki sadece 1 sefer 10-15 dakika açtım. kimsenin oyun zevkini falan da mahvetmedim. arkadaşlarla 5v5 girdik oyun beni yakaladı.
Alıntıları Göster
-
Hesabı bir gün satmaya kalkarsan değer etmeyecek sıkıntın büyük ne olursa olsun hileye hayır diyorum. Umarım pişman olursun çok oyunun yoksa yeni hesap açmanı öneririm VAC banı olan hesabına oyun alma sakın.quote:
Orijinalden alıntı: nuksws_99
csgo banı unique bandır öbürlerine etki etmez.sadece envanterin gider ve cs:go oynayamazsın.1.6 falan oynayabilirsin isteyen araştırsın he bu arada iyi olmuş.bende 1 kere ocakta açmıştım sinirden 2 el mi ne sonra sildim formatladım birşey olmadı.Hala envanterde item tutmamaya çalışıyorum sabah kalkınca envanter rip olacak diye :( en pişman olduğum şey.Bundan sonra ömrün boyunca açmassın zaten.
Alıntıları Göster
-
hile kullananlara okkalı sövüyorum öyle böyle değil umarım bana denk gelmemișsindir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X