Şimdi Ara

CS:GO dolandırıldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
4.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba 31.01.2017'de bynogame'den biriktirdiğim parayla karambit stained ft almıştım.Sonra Deathmatch gireyim dedim full karambit ile adam alıyordum sonra biri geldi alttaki chatten bir şey sorabilirmiyim ekle beni dedi ekledim,steamdeki chatten konuşmaya başladı dragon lore veya howl kazanmak istermisin tabi ben inanmadım sonra dedi bıçağını ver bende 79 bıçak var 39 u senin olsun yarı yarıya dedi ben yine inanmıyorum sonra bu dedi instagramın varmı veya skype ın varmı diye instagramı verdim adam bana foto attı bi tane csgo bet sitesinde bir sürü karambit slaughter gördüm ben hala inanmıyordum yalan olabilir diye adam hala takas isteği yolluyo kabül etmem için bir sürü yemin falan etti bu arada çocuk 15 yaşında heralde kosavalıymış sonra zaten neden biri bukadar iyilik yapsınki tanımadığı birine işte sonra baya konuştuk bir fotoğraf daha attı sonra bir şey dikkatimi çekti ilk attığı fotoğrafta pcnin teması apple mac ti ikinci fotoyu atınca yani ikimizin takas sayfasını attı ve pc nin teması win 7 idi bende şüphelendim sordum ona bunu o babamın pc'si dedi 2 pc yede giriyorum dedi yani buna inandım ve bıçağımı hediye olarak gönderdim ve çocuk direk beni instagramdan ve steamden engellemiş bıçağım 550 tl idi benimde salaklığım var ama buna yapılabilecek bir şey yokmumudur arkadaşlar lütfen yardım edin
    buda onun steam hesabı Steam Community :: fl0w0w0w0w0w0w0w.

• https://steamcommunity.com/id/malosmani/ onun steam hesabı lütfen birde dolandırıcı olarak reportlasanız :(
  • Yapabilecek hiçbirşeyin yok geçmiş olsun adama kendi elinle hediye etmişsin :D
  • corsairms kullanıcısına yanıt
    okadar bi hevesle sevindim karambitim oldu diye:(
  • hayatımda dinlediğim en saçma scam olayı
  • Yaşın 12 falan heralde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs go hile arttı mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • f0rest kullanıcısına yanıt
    evet o
  • Neler var yav. Nasıl yiyorsunuz böyle şeyleri anlamak elde değil.
  • Biz zaten bosa konular acip insanlar magdur olmasin diye yoruyoruz kendimizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • csb
  • O tiple biri beni dolandirsa intihar ederdim heralde

• sığır mısınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bıçağı attığın takas resmini gönder.banada anlattıkların pek inandırıcı gelmedi.report etmedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolandıran 12 dolandırılan 10 yaşında heralde. Bu ne saçma olaydır

• asevim69 A kullanıcısına yanıt
     CS:GO dolandırıldım
    bak ama kendi isteğimle kabül etmedim adam beni inandırdı kendine kabül ettim dargınlığıma.
  • Report ettim hakkaten şaka gibi.pek faydası olacağınıda sanmıyorum mobilden onayladıysan bunu kendin vermiş oluyorsun zaten bunu dolandırma olarak kabul etmiyor.geçmiş olsun harçlıklarını hediye etmişsin ona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asevim69 -- 1 Şubat 2017; 14:21:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben arkadaşa 5tl verirken 2 kere düşunuyorum, adam gözü kapalı dünyanin bir ucundaki kişiye 550tl veriyor.

•  CS:GO dolandırıldım
  • Başıma gelmişti böyle bir olay ama bu kadar basit değil. Steamdan babam olduğunu söylese yine inanmam görmedigim bilmediğim insana. Benim olay cs de maça davet edildim lobiye girdim 3 kız profilli 1 de erkek birde ben. Yabancı bunların hepsi ts gel dedi kız bende ts nedir pek bilmiyordum verdikleri ip ye bağlan dedim ts nizin update etmesi gerekiyor diye bildiri geldi. heralde eski ts bu guncelleyim dedim. İndirmez olaydım. Oysa ip adresine tiklayinca trojen atmışlar. 5 dk sürmedi açık olan steam hesabim bi anda tekrar paralo sordu. Sonra sifremi unuttum diyerek hesabima girmistim ama herseyimi almislardi. Seninki cok ucuz dolandirilma olmus benimkinin yaninda :))

Yabancı dille steam destek e basvurdum her şeyi anlattım bu sekilde. Konusmalari bu kisiyle yaptığımı beni bu sekilde dolandirdigini yazdim. 3 gün sonra tüm envarterimi geri aldım steam destek sayesinde. Ama uyardilar bir daha dolandiririlirsan geri alamazsin diye. O gün bugündür uzak duruyorum böyle insanlari direkt engelliyorum. Sende steam destege elindeki delillerle envarter gecmisinle konusma gecmisinle gonderebilirsin.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.