Şimdi Ara

CS-GO ENVANTER

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler cümleten merhabalar 120 tl vardı hesapta 2 kutu açtım hiçbişey çıkmadı şimdi bu parayla envanter dizmek istiyorum
    Ak-47 Redline
    M4A1-S Muhafız
    P2000 Stattrak Nabız usp-s ?
    Awp Man O War
    Five seven Statrak Kami
    P250 Kanat Atışı
    en çok kullandıklarıma bunları düşünüorum 80 tlye civarına daha iyi bi diziliş varmı tabi öbür silahlara ucuz alıcam fazla kullanmadığım için 20 tlde kalsın indirimdeyken h1z1 alıcam bide şuan 5/4 yaptım rekabetçiyi keleşin aiminide öğrendim sayılır 3 level olana kadar attığım dm lerde yeni başladım 5 levelim varsa verebilceğiniz tavsiyeler alabilirim
    Son olarak bıçak almayı düşünüyorum ama elden almak daha mantıklı daha ucuza geliyo diyelimki buluştuk takas yoluyla bana attı bu itemi geri alma şansı varmı acaba ?
    İsmi niye karaladım bende bilmiyorum
     CS-GO ENVANTER
    Edit: Glock Elma Şekeri veya Bunsen Lambası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Superior216 -- 21 Ocak 2016; 11:13:01 >

• M4A1'e basilisk, atomik alaşım veya cyrex bakabilirsin hepsi güzel skinlerdir. Aklında bulunsun basiliskte look düştükçe çizik olmuyor sadece parlaklığı azalıyor fn almak zorunda değilsin yani. P250 için muertos veya kartele de bir bak bence. P2000 içinse nabız alma bence herkeste var kendindeki skinleri başkasında görünce soğuyorsun
    Edit: Glock için reaktörü öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sesto Elemento -- 21 Ocak 2016; 20:02:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ada'ma bak daha 3 lever olmamış skin alıcam diyor 100tlye

Git önce aim geliştir sonra skine sıra gelir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs go hile arttı mı?
    9 yıl önce açıldı
    CS:GO Frag Movie
    10 yıl önce açıldı
    CS:GO Silah Skinleri Rehberi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.