Şimdi Ara

CS GO ESEA farkı nedir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
29.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bi konuda gördüm esea geçicem falan daha iyi diyor oraya geçince nasıl oluyor maçlar ? rastgele mi oluyor ne yani aylık 7 dolar ücreti varmış değer mi verdigimiz ücrete?

• quote:

Orijinalden alıntı: AreYouReady2Die

arkadaşlar bi konuda gördüm esea geçicem falan daha iyi diyor oraya geçince nasıl oluyor maçlar ? rastgele mi oluyor ne yani aylık 7 dolar ücreti varmış değer mi verdigimiz ücrete?

Benim çok bilgim yok ama bildiğim kadarıyla aktarayım. Sadece premium kullanıcılar servisten faydalanabiliyor ve premium ücreti aylık 6.95 dolar ama uzun süreli alınca 5.83 dolara kadar düşüyor.. Sanırım kendi clienti varmış ve oradan bağlanılıyormuş sunucuya. Sunucuların kendi koruma sistemi varmış ve bu yüzden hack ile karşılaşma oranı daha düşükmüş. İster takım ister karma maç yapılabiliyormuş. Sistemin kendi rütbe sistemi varmış ve ona göre karşına birileri geliyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErayG-TR

quote:

Orijinalden alıntı: AreYouReady2Die

arkadaşlar bi konuda gördüm esea geçicem falan daha iyi diyor oraya geçince nasıl oluyor maçlar ? rastgele mi oluyor ne yani aylık 7 dolar ücreti varmış değer mi verdigimiz ücrete?

Benim çok bilgim yok ama bildiğim kadarıyla aktarayım. Sadece premium kullanıcılar servisten faydalanabiliyor ve premium ücreti aylık 6.95 dolar ama uzun süreli alınca 5.83 dolara kadar düşüyor.. Sanırım kendi clienti varmış ve oradan bağlanılıyormuş sunucuya. Sunucuların kendi koruma sistemi varmış ve bu yüzden hack ile karşılaşma oranı daha düşükmüş. İster takım ister karma maç yapılabiliyormuş. Sistemin kendi rütbe sistemi varmış ve ona göre karşına birileri geliyormuş

Teşekkür ederim cevap için

• Esea nin oyuncu sayisi nasil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çoğu profesyonel oyuncu esea'de oynuyor ve tickrate 68. normal sunucularda 128(mermilerin bazen vurmadığı adamın içinden geçtiği söyleniyor sanırım doğruda) birde pingler biraz daha düşük

oyuna esea kendi clienti ile giriliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gördüğünüz konu bu sitedeyse ESEA'dan biraz bahsetmiştim. Biraz daha merakını gidermeye çalışayım. Şuanki oyun düzeyinizi seviyenizi bilmiyorum ama kendi adıma konuşayım ESEA cidden kordinasyon ekipman ve sistematik bi playerlık istiyor. Giren oyunuclar gerçekten profesyonel ve ilk başlarda sizi canınızdan bezdirecek kadar iyi aimleri var. Tickrate olarak 64 ve 128 barındırıyor. Steam sunucularının %99 u zaten 64'tür. En azından ben daha 128 e denk gelemedim. Ping ile alakalı bir fark şöyle olur steam sunucuları frankfurt'a yakındır. Orta avrupada bulunur ve oturdugunuz yere yakınlaştıkca pinginiz düşer. Yani alman sunucusunda aldıgınız 50 ping bulgaristan lokasyonunda 25 istanbul lokasyonunda ise 5-10 olur. Ama ne yazık ki ülkemizde henüz barınan sunucuları yok. Eğer oyunda yeniyseniz Steam sunucularında (Matchmaking) rekabetçi modda alışmanızı hatta rank'inizi yükseltmenizi kendine bir takım kurmak arkadaşlıklar taktiksel oyun oynamak, girdiğiniz oyuncuların nerede ne yapacağını reaksiyonlarına alışmak sizin oyundan alacağınız zevki artıracaktır. Ben yeni başlayan ve tam olarak oyun seviyesini yükseklere taşımamış oyuncuların ESEA gibi tam profesyonel bir ortama direkt dalmasını doğru bulmuyorum. ESEA'nın en büyük özelliğinden biri anti-cheat sistemidir. Sunucuda oynayanların %99u temizdir. Bu size bir rahatlık yaratır. Acaba hile mi zart mı zurt mu gibi konularla uğraşmassınız. Tabi illaki ESEA'da oynama zorunluluğunuz yok. ALTPUG'da oynayabilirsiniz. Ücretsizdir ve aynı anti-cheat ve oyun giriş modülünü kullanır. Client tabanlı çalışır. Temizdir. iyi oyunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: logistics

Gördüğünüz konu bu sitedeyse ESEA'dan biraz bahsetmiştim. Biraz daha merakını gidermeye çalışayım. Şuanki oyun düzeyinizi seviyenizi bilmiyorum ama kendi adıma konuşayım ESEA cidden kordinasyon ekipman ve sistematik bi playerlık istiyor. Giren oyunuclar gerçekten profesyonel ve ilk başlarda sizi canınızdan bezdirecek kadar iyi aimleri var. Tickrate olarak 64 ve 128 barındırıyor. Steam sunucularının %99 u zaten 64'tür. En azından ben daha 128 e denk gelemedim. Ping ile alakalı bir fark şöyle olur steam sunucuları frankfurt'a yakındır. Orta avrupada bulunur ve oturdugunuz yere yakınlaştıkca pinginiz düşer. Yani alman sunucusunda aldıgınız 50 ping bulgaristan lokasyonunda 25 istanbul lokasyonunda ise 5-10 olur. Ama ne yazık ki ülkemizde henüz barınan sunucuları yok. Eğer oyunda yeniyseniz Steam sunucularında (Matchmaking) rekabetçi modda alışmanızı hatta rank'inizi yükseltmenizi kendine bir takım kurmak arkadaşlıklar taktiksel oyun oynamak, girdiğiniz oyuncuların nerede ne yapacağını reaksiyonlarına alışmak sizin oyundan alacağınız zevki artıracaktır. Ben yeni başlayan ve tam olarak oyun seviyesini yükseklere taşımamış oyuncuların ESEA gibi tam profesyonel bir ortama direkt dalmasını doğru bulmuyorum. ESEA'nın en büyük özelliğinden biri anti-cheat sistemidir. Sunucuda oynayanların %99u temizdir. Bu size bir rahatlık yaratır. Acaba hile mi zart mı zurt mu gibi konularla uğraşmassınız. Tabi illaki ESEA'da oynama zorunluluğunuz yok. ALTPUG'da oynayabilirsiniz. Ücretsizdir ve aynı anti-cheat ve oyun giriş modülünü kullanır. Client tabanlı çalışır. Temizdir. iyi oyunlar

Teşekkürler yorumun için bilgiler için

Ekipmanlarım var ama takım eksik işte takım bulsam rahat rahat oynayacağımda yok malasef..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs Go Cozunurluk Problemi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birazda ücret konusunda bilgilendirme yapar mısın üstad ?
  • Esea'da da hile var bolca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fear of the Dark -- 8 Haziran 2014; 5:35:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya kardeşim nasıl uyduruyosun sen öyle:) Bolca hile varmış:D Esea da hileci bulmak çok zor ihtimaldir ki zaten hemen banlarlar.
  • Hortlatmışsınız hocam :)

• Benim anlamadigim esea bu hile koruma sistemini ypiyor. Koskoca valve cs go niye bunu yapmiyor ? Oyuncularini magdur ediyor. Madem eseanin kullandigi.ne ise cs go da onu steam e dahil etsin

• Stattrak kullanıcısına yanıt
    Valvenin para kazanması lazım. Vac ban yiyen ertesi gün hesap alıp yeniden başlıyor.
  • esea'nin en guzel ozelligi troll yok. Oradan olan herkes cs'nin takim oyunu oldugunun bilincinde. Ve ayrica her hs'ye hile demiyorlar oyun seviyesi cok yuksek.mm'de dmh'yim neredeyse her mac takimdaki en etkisiz ben oluyorum. ct iken iyiyimde t iken 5 el falan adam vuramadigim(oldurmedigim degil vuramadigim ) cok oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Valvenin para kazanması lazım. Vac ban yiyen ertesi gün hesap alıp yeniden başlıyor.

Hm... Aslinda mantikli. Peki o zaman once bunlara goz yumup sonra birden vac dalgasi yapipmi banliyorlar yoksa rastgelemi ?

• Ping değerleri nedir acaba? Steam de 30-60 arası oluyor genelde pingim. Peki esea ile nasıl değerler görebilirim?

• Arkadaşlar hile yüzünden esea geçmeyi düşünüyorum bende ödememiz gereken fiyat ile ilgili bilgisi olan var mi tek bir ucret mi aylik mi bilgisi olan varsa süper olur

• Justsaymyname J kullanıcısına yanıt
    Aylık 6,95
  • quote:

Orijinalden alıntı: Girrffe

Ping değerleri nedir acaba? Steam de 30-60 arası oluyor genelde pingim. Peki esea ile nasıl değerler görebilirim?

Istanbuldayim 70 civari oluyor.
  • Şu günlerde oynanacak tek yer esea arkadaşlar.. Faceit aldım bin pişmanım flamer,toxic adam kaynıyor..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.