Şimdi Ara

Cs go eskisi gibi oynayamıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, yeni laptop aldım monster abra a5 v15.2.1 laptobu aldığıma değil evimde cs girebileceğime sevinmiştim resmen fakat internet kafede masüstü pc lerde oynadığım gibi oynayamıyorum aimi direk adamın kafasına getiremiyorum adama spray atıyorum adamı 1 şarjörde ancak vurabiliyorum atölye haritasından sprayimi denedim gayet güzel atıyorum fakat oyun içi mermilerim gitmiyor sensitivity dpi her ne varsa bütün sens ayarları hepsini denedim olmadı laptobun yanında monster pusat v6 mouse(500 ve katları dpi istediğin dpi ayarlanmıyor) verdiler mousedan kaynaklımı diye düşündüm önceden kullandığım (A4 tech) mousu taktım fakat durum aynıydı mouse pad yoktu ondan kaynaklııdır sandım mousepad aldım oda işe yaramadı oyunun fizik motorumu dğişti diye bütün güncellemelere baktım araştırdım oyunda bir değişmede yok bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim psikolojim bozuldu resmen ,bu oyuna çok zaman harcadım rütbem (global) bu sorunlardan dolayı rekabetçi vs giremiyorum.

• alışman gerek gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enbi_exe -- 8 Nisan 2020; 16:17:4 >
  • Aynı sorun bendede var .. Bir süre araştırdım , Aim haritalarında sorun yok , Dengi arkadaşlarımla vs atıyorum sorun yok .. Ne zaman rekabetçi giriyorum sorun var ! Adama 5-6 mermi kesinlikle vuruyorum ama ya 1-2 mermi değmiş yada hiç vuramamışım.. Sonra hileci olan tayfalar ile görüştüm dedikleri abi şimdi hilelerde anti aim var .. Duvarı kapatıyorlar , Aim de kapalı .. Ama Küçük haritadan yerını gosterme varmış oradan bakıyorlar halı ıle aim duvardan almadıgı ıcın rapor edılse dahı vac yemıyor.. Birde Anti aim sayesinde vursanda vuramamıs olursun diyor. Adam da overwatchda ızlenırken gozukmedıgı ıcın rahatlıkla sorunsuz hareket edıyorlar dedi ..

Anlayacağın güven faktörünü tavan yapacaksın ki iyi oyunlar gelsin ..
    Ama o faktörün düştü ise çıkarmak çok zor .. Oyuna giriyorsun az vurursan atılyıorsun . Cok vurursan raporlanıyorsun . Saçma sapan bir hal alıyor işte : )

Bende 2 sene önce bırakmıstım Supreme iken .. İlk oyunu attım hılelı tıpler geldı Keleş baslattı sımdı ıse nova 2 dustum .. Sen bence once ESEA veya Faceit gir bir orda dene kendini aynı sorun var ise aimi geliştirmek gerekecek. Cunku reflex cabuk kaybedılıyor .

• olabilir
  • HACANE kullanıcısına yanıt
    headshotlar gidiyor fakat diyelim kafayı tutturamadık spraye bi şey oluyo gitmiyo önceden ilk mermi kafaya gitmiyosa 2.si kesin gidiyordu şimdi yok face it de girdim aynı değişen bi şey yok pc den kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü 1-2 ay hiç oynamamışlığım var vize finallerden dolayı ondan sonra int cafede oynadığımda sıkıntı çıkmıyordu aim yerinde mermiler gitmiyor
  • 3 oyundan 5 tanesi hile olmuş gardaşım,o yüzden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs go hile arttı mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.