Şimdi Ara

Cs:Go hakkında bilgi sahibi olanlar bakabilirmi bir kaç sorum olucak...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bir kaç soru sormak istiyorum cs go yu alalı 1 hafta oldu ama pek bir zevk alamıyorum sürekli öldürdükleri için bu yüzden bir kaç tavsiye istiyeceğim sizden

1-Ak-47 sekmemesi için ne yapabilirim şu an 3-4 el ateş edip silahı dinlendirip tekrar aynısını yapıyorum ama yinede aşırı sekiyor acaba ateş ederken a - d yapdığım içinmidir yada başka bir tavsiyesi olan varmı böyle yaparsan daha çok verim alırsın gibisinden ? (sürekli dm oynayıp kendimi geliştirmeye çalışıyorum ama pek fark göremiyorum :) )

2- 3 tane kutum var ama bunların anahtarı yok anahtarı illaki parayla mı almam lazım yada kutaları satıp yerine anahtarmı almam lazım yani oyun sonu anahtar gelme ihtimali varmı yoksa illaki pazardanmı alınıcak ?

3- görevler varmış cs go da bu görevleri heralde biletlerle alıcam bilet nerden bulabilirim acaba yada görev alabilceğim bi yer varda benmi bilmiyorum ?

4-oyun sonu gelen itemler bir kritere göremi veriliyor yada günlük bir limiti varmı yoksa tamamen şans olarak mı geliyor acaba ?

sorularım bu kadar 1. sorum hakkında biraz açıklayıcı bilgi verirseniz çok sevirim ak-47 çok seviyorum ama bir türlü beceremiyorum :)
    şimdiden okuyan, yardım eden arkadaşlara çok teşekkür ederim.

• 1 - ) Forumdan bir arkadaşımızın rehberi var bir bak derim :http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=409808918
    2 - ) Anahtar oyundan asla düşmez, ya oyundan 6,20 TL ye alıcaksın, yada forumda 5 TL ye satan arkadaşlar var ondan alıcaksın.
    3 - ) bende tam bilmiyorum ama o görevler belli zamanlarda operasyon jeton gibi birşey oluyor onları alınca veriyor
    4 - ) Oyun sonu gelen itemler tamamen şans , çok iyi item düşme olasılığı yok diye biliyorum. Haftalık 5 sınırı var diyolar tam bilmiyorum.
  • AK 47 ile hareket ederken sıkarsan hiç vuramaman çok normal , sabit durursan daha isabetli atarsın , nasıl recoil yapacağınıda internetteki bir sürü videodan öğrenebilirsin
  • bymyWILL kullanıcısına yanıt
    Bikere çıngıraklı awp düştü tr servetında şahit oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakirinsan8

Bikere çıngıraklı awp düştü tr servetında şahit oldum.

Valla bilmiyom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-)ak-47 ile hareket ederek ateş edersen çok sekiyor. sol sağ yapıp ufak duraklamalarla ateş edersen senin için daha iyi.

3-) görevlere biletle giriyorsun fakat görev şuan bitmek üzere olduğu için biletini kaldırdılar.

4-)rastgele geliyorlar. maximum 1 haftada 3 tane düştü bana. düşme şansı her hafta yenileniyor.
  • Hocam ak47 de ilk iki atış düz atılır sonra adamın onune yere dogru sıkmaya basla ileri geri yapma sadece sağ sol yap vururken yani yere doğru basili tutarsan cozulur tamamen sorun ak47 bu sekilde kullanilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim hepsini dikkate alıcağım uygulayacağım saolun yardımlarıınız için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.