Şimdi Ara

CS GO İÇİN EN İYİ KULAKLIK VE MAUSE YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
22.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar öncelikle herkese buradan merhaba.Ben profesyonel olarak 4-5 yıldır counter strike oynuyorum ve bundan sonra işi dahada ciddiye koyup 5v5 takımı oluşturucağız.Fakat benim daha iyi olabilmek için bildiğiniz gibi ekipmanlara ihtiyacım var.Şu anda aklımda Öncelikle kulaklık ve sonrada mause var.Arkadaşlar çok araştırdım ama pek çok bilgim olmadığı için en iyi hangisi bilmiyorum lütfen arkadaşlar benim için 5 dksı olan birisi bu işlerden anlayan birisi piyasadaki en iyi kulaklık ve mausenin hangisi olduğunu söyleyebilirmi lütfen arkadaşlar çok kararsızım aklımda bu kulaklık var ama daha iyisi varsa onu alıcam lütfen yardımcı olun. (CS:GO İÇİN)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilseaaa -- 3 Şubat 2014; 9:42:21 >

• En iyi kulaklık diye bir şey yoktur.Sen 1000 TL'ye de bir kulaklık bulabilirsin ama razer kraken pro ya da linkini paylaştığın kulaklığı alabilirsin.
  • Yorumun için sağol ama peki bu fiyat aralıklarını neye göre koyuyorlar o zaman bu frekans aralığı falan var onlar önemli değilmi o zaman benim 100 tlye alıcağım kulaklık ile 1000 tlye alıcağım kulaklık aynı özelliktemi olucaklar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilseaaa

Evet arkadaşlar öncelikle herkese buradan merhaba.Ben profesyonel olarak 4-5 yıldır counter strike oynuyorum ve bundan sonra işi dahada ciddiye koyup 5v5 takımı oluşturucağız.Fakat benim daha iyi olabilmek için bildiğiniz gibi ekipmanlara ihtiyacım var.Şu anda aklımda Öncelikle kulaklık ve sonrada mause var.Arkadaşlar çok araştırdım ama pek çok bilgim olmadığı için en iyi hangisi bilmiyorum lütfen arkadaşlar benim için 5 dksı olan birisi bu işlerden anlayan birisi piyasadaki en iyi kulaklık ve mausenin hangisi olduğunu söyleyebilirmi lütfen arkadaşlar çok kararsızım aklımda bu kulaklık var ama daha iyisi varsa onu alıcamhttp://www.gameekstra.com/Steelseries-Siberia-V2-CSGO-Edt-Kulaklik,PR-3381.html lütfen yardımcı olun. (CS:GO İÇİN)

Alakasız olacak, sinirleneceksin ama eğer yazmazsam içimde kalır. Profesyonellik yaptığın işten para kazandığın zaman olur. Ya da o işte uzmanlaşmış olman gerek kendine profesyonel diyebilmen için. Eğer ki senin işi şimdi ciddiye aldığını düşünürsek 5 yıldır profesyonel olmadığın kanaatine rahatlıkla varılabilir.

kaynak: tdk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Keyboard : SteelSeries 6Gv2

Mouse : Razer deathadder 2013

Headset : SteelSeries Siberia v2
  • Logitech G35'a paran yeterse al. Daha hoş gözüküyor.
  • logitech g35 her tarafı plastik yapmışlar kulaklık hemen kırılıyormuş en ufak birşeyde onun için onu almayı düşünmüyorum arkadaşın dediği gibi siberia v2 en iyi kulaklık gibi duruyor.Bu arada SALIGA o yorumuna karşılık vermicem bile vakit kaybı sadece diğer yorumlarınız için teşekkür ediyorum başka kulaklık ve mause önerileride verirseniz sevinirim :)

Arkadaşlar bu arada mause olarak aşağıda attığım linkteki mauseler arasında çok kaldım acaba en iyi mause hangisi yardımcı olabilirmisiniz
    https://www.gamestanbul.com/mouse/steelseries-kana-csgo-edt-gaming-mouse.html
    https://www.gamestanbul.com/mouse/steelseries-sensei-fnatic-gaming-mouse.html
    Razer
    Esports Mouse - Razer DeathAdder Elite
    http://www.razerzone.com/gaming-mice/razer-deathadder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilseaaa -- 3 Şubat 2014; 1:34:05 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SALIGIA

quote:

Evet arkadaşlar öncelikle herkese buradan merhaba.Ben profesyonel olarak 4-5 yıldır counter strike oynuyorum ve bundan sonra işi dahada ciddiye koyup 5v5 takımı oluşturucağız.Fakat benim daha iyi olabilmek için bildiğiniz gibi ekipmanlara ihtiyacım var.Şu anda aklımda Öncelikle kulaklık ve sonrada mause var.Arkadaşlar çok araştırdım ama pek çok bilgim olmadığı için en iyi hangisi bilmiyorum lütfen arkadaşlar benim için 5 dksı olan birisi bu işlerden anlayan birisi piyasadaki en iyi kulaklık ve mausenin hangisi olduğunu söyleyebilirmi lütfen arkadaşlar çok kararsızım aklımda bu kulaklık var ama daha iyisi varsa onu alıcamhttp://www.gameekstra.com/Steelseries-Siberia-V2-CSGO-Edt-Kulaklik,PR-3381.html lütfen yardımcı olun. (CS:GO İÇİN)

Alakasız olacak, sinirleneceksin ama eğer yazmazsam içimde kalır. Profesyonellik yaptığın işten para kazandığın zaman olur. Ya da o işte uzmanlaşmış olman gerek kendine profesyonel diyebilmen için. Eğer ki senin işi şimdi ciddiye aldığını düşünürsek 5 yıldır profesyonel olmadığın kanaatine rahatlıkla varılabilir.

Alakasız değil haklısın... Üstelik + olarak TR'deki üst düzey oyuncuların gözünde profesyonel olabilmen için Yurtdışına en az 1 kere çıkmış olabilmen gerekir.
    Aksi taktirde TR'de ki turnuvalardan Mouse, Klavye kazanıp kendini profesyonel oyuncu ilan edemezsin..
    Hadi bunuda geçtim daha takımın yokken nasıl profesyonel oyuncu oldun?

Konuya dönelim:
    Mouse: Steel Series önerdiğim mouse'lar: Rival, Sensei, Ikari. ||| Zowie: FK |||
    Mouse Pad: Steel series QCK+ Large düz siyah olsun.
    Klavye: Önemli değil Microsoft ele uygun düzgün bir modeli olsa yeter. (Tepki süresi düşük olsun ve kablolu olsun.)

Kulaklık Önemli değil.. Çoğu profesyonel oyuncu kulak içi kulaklık takıp üzerine ses geçirmez kulaklık takar turnuvalarda.
    Kulaklık olarak seni idare edebilecek birşey alsan yeterli olacaktır...
    Forumun 2.el bölümüne bakıp mikrofonu olan, fazla bass vurmayan adam gibi bişey al yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: Morphinz

quote:

quote:

Evet arkadaşlar öncelikle herkese buradan merhaba.Ben profesyonel olarak 4-5 yıldır counter strike oynuyorum ve bundan sonra işi dahada ciddiye koyup 5v5 takımı oluşturucağız.Fakat benim daha iyi olabilmek için bildiğiniz gibi ekipmanlara ihtiyacım var.Şu anda aklımda Öncelikle kulaklık ve sonrada mause var.Arkadaşlar çok araştırdım ama pek çok bilgim olmadığı için en iyi hangisi bilmiyorum lütfen arkadaşlar benim için 5 dksı olan birisi bu işlerden anlayan birisi piyasadaki en iyi kulaklık ve mausenin hangisi olduğunu söyleyebilirmi lütfen arkadaşlar çok kararsızım aklımda bu kulaklık var ama daha iyisi varsa onu alıcam lütfen yardımcı olun. (CS:GO İÇİN)

Alakasız değil haklısın... Üstelik + olarak TR'deki üst düzey oyuncuların gözünde profesyonel olabilmen için Yurtdışına en az 1 kere çıkmış olabilmen gerekir.
    Aksi taktirde TR'de ki turnuvalardan Mouse, Klavye kazanıp kendini profesyonel oyuncu ilan edemezsin..

Konuya dönelim:
    Mouse: Steel Series önerdiğim mouse'lar: Rival, Sensei, Ikari. ||| Zowie: FK |||
    Klavye: Önemli değil Microsoft ele uygun düzgün bir modeli olsa yeter. (Tepki süresi düşük olsun ve kablolu olsun.)

Kulaklık Önemli değil.. Çoğu profesyonel oyuncu kulak içi kulaklık takıp üzerine ses geçirmez kulaklık takar turnuvalarda.
    Forumun 2.el bölümüne bakıp mikrofonu olan, fazla bass vurmayan adam gibi bişey al yeter.

Arkadaşım önerin için sağol ama profesyonel olmak için illa yurt dışına çıkmak gerekmiyor illa çok sağlam ekipmanlara sahip olmak gerekmiyor illa 5v5 takımının olmasına gerek yok.Benim oyunda ortalama 2500 saat online sürem var cs1.6 1.5 ve cs go dahil olmak üzere kimseye birşey kanıtlamak zorunda değilim.Eğer profesyonel değilsiniz diyorsanız gelin sv var atalım 1v1 görelim çok biliyorsanız.Dediğiniz yorum saçmalık Aramızda yıllarca Skyrim oynamış olan insanlar vardır(ÖRNEK DAHADA ÇOĞALTILABİLİR) onlar nerede ne olduğunu hangi itemin iyi olduğunu nerede ne yapılacağını artık iyice kavramış çözmüştürler ama onlar oyundan para kazanıyormu hayır.Kısacası bir oyunda profesyonel olmak için illa oyundan para kazanmaya gerek yok.Oyun içinde hangi silahla nasıl ateş edilir adam nerede olarabilir duvar arkası(wall bang) shootların yerini doğru düzgün bilen kavrayan kişisi zaten o oyunda profesyonel olmuştur artık yani saçmalamayın.Neyse arkadaşlar polemiğe girmeye gerek yok her neyse yorumlarınız için teşekkür ederim bir soru daha sormak istiyorum.Arkadaşlar kulaklık 2 kulaklık arasında kaldım rica etsem bi yardımcı olurmusunuz.Birisi ses kartlı birisi ses kartsız ikisine aynı model ikisininde özellikleri aynı ama ses kartsız olanı alırsam sorun yaşarmıyım ses kasma seviyem düşermi yani birisi açıklayabilirmi buyrun linkler aşağıda en iyisini söylerseniz teşekkür ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilseaaa -- 3 Şubat 2014; 14:13:18 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet arkadaşlar öncelikle herkese buradan merhaba.Ben profesyonel olarak 4-5 yıldır counter strike oynuyorum ve bundan sonra işi dahada ciddiye koyup 5v5 takımı oluşturucağız.Fakat benim daha iyi olabilmek için bildiğiniz gibi ekipmanlara ihtiyacım var.Şu anda aklımda Öncelikle kulaklık ve sonrada mause var.Arkadaşlar çok araştırdım ama pek çok bilgim olmadığı için en iyi hangisi bilmiyorum lütfen arkadaşlar benim için 5 dksı olan birisi bu işlerden anlayan birisi piyasadaki en iyi kulaklık ve mausenin hangisi olduğunu söyleyebilirmi lütfen arkadaşlar çok kararsızım aklımda bu kulaklık var ama daha iyisi varsa onu alıcam lütfen yardımcı olun. (CS:GO İÇİN)

Konuya dönelim:

Arkadaşım önerin için sağol ama profesyonel olmak için illa yurt dışına çıkmak gerekmiyor illa çok sağlam ekipmanlara sahip olmak gerekmiyor illa 5v5 takımının olmasına gerek yok.Benim oyunda ortalama 2500 saat online sürem var cs1.6 1.5 ve cs go dahil olmak üzere kimseye birşey kanıtlamak zorunda değilim.Eğer profesyonel değilsiniz diyorsanız gelin sv var atalım 1v1 görelim çok biliyorsanız.Dediğiniz yorum saçmalık Aramızda yıllarca Skyrim oynamış olan insanlar vardır(ÖRNEK DAHADA ÇOĞALTILABİLİR) onlar nerede ne olduğunu hangi itemin iyi olduğunu nerede ne yapılacağını artık iyice kavramış çözmüştürler ama onlar oyundan para kazanıyormu hayır.Kısacası bir oyunda profesyonel olmak için illa oyundan para kazanmaya gerek yok.Oyun içinde hangi silahla nasıl ateş edilir adam nerede olarabilir duvar arkası(wall bang) shootların yerini doğru düzgün bilen kavrayan kişisi zaten o oyunda profesyonel olmuştur artık yani saçmalamayın.Neyse arkadaşlar polemiğe girmeye gerek yok her neyse yorumlarınız için teşekkür ederim bir soru daha sormak istiyorum.Arkadaşlar kulaklık 2 kulaklık arasında kaldım rica etsem bi yardımcı olurmusunuz.Birisi ses kartlı birisi ses kartsız ikisine aynı model ikisininde özellikleri aynı ama ses kartsız olanı alırsam sorun yaşarmıyım ses kasma seviyem düşermi yani birisi açıklayabilirmi buyrun linkler aşağıda en iyisini söylerseniz teşekkür ederim :)

Siz iyi bir oyuncu olmak ile profesyonel oyuncu olmak "Progamer" arasındaki farkı bilmiyorsunuz henüz...
    "Progamer" Bunu oyun değil "İŞ" olarak "Meslek" olarak gören ve bu işten para kazanma gayesinde çaba sarfeden kişi veya kişilere denir...
    Türkiye'de CS:GO'dan para kazanmak için henüz TURNUVA dahil yapılmazken, Yapılsa dahi aldığın para yol masraflarını karşılamazken nasıl profesyonel oyuncu oluyorsun?
    Hayatında "wcg, esl, esea, code5, vb." turnuvalardan hiç birinde elde ettiğin bir başarı varmı?

Yaşın okadar ufak ki bana "Eğer profesyonel değilsiniz diyorsanız gelin sv var atalım 1v1 görelim çok biliyorsanız" diyorsun...
    Kendimi, adabımı bozmak istemiyorum ama senin gibi insanları gördükçe bu platform adına ülkemden soğuyorum...

steamcommunity.com
    Steam Community :: Delanor
    http://steamcommunity.com/profiles/76561198089342901

Bu sensin sanırım?
    Profilini bi açta görelim 2500 saati? boşa yorma beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morphinz -- 3 Şubat 2014; 16:00:19 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Konuya dönelim:

http://www.gameekstra.com/Steelseries-Siberia-V2-Kulaklik-Heat-Orange-Ses-kartli-,PR-3927.html

http://www.gameekstra.com/Steelseries-Siberia-V2-CSGO-Edt-Kulaklik,PR-3381.html

Siz iyi bir oyuncu olmak ile profesyonel oyuncu olmak "Progamer" arasındaki farkı bilmiyorsunuz henüz...
    "Progamer" Bunu oyun değil "İŞ" olarak "Meslek" olarak gören ve bu işten para kazanma gayesinde çaba sarfeden kişi veya kişilere denir...
    Türkiye'de CS:GO'dan para kazanmak için henüz TURNUVA dahil yapılmazken, Yapılsa dahi aldığın para yol masraflarını karşılamazken nasıl profesyonel oyuncu oluyorsun?
    Hayatında "wcg, esl, esea, code5, vb." turnuvalardan hiç birinde elde ettiğin bir başarı varmı?

Yaşın okadar ufak ki bana "Eğer profesyonel değilsiniz diyorsanız gelin sv var atalım 1v1 görelim çok biliyorsanız" diyorsun...
    Kendimi, adabımı bozmak istemiyorum ama senin gibi insanları gördükçe bu platform adına ülkemden soğuyorum...

http://steamcommunity.com/profiles/76561198089342901
    Bu sensin sanırım?
    Profilini bi açta görelim 2500 saati? boşa yorma beni.

hehehe beni güldürdün arkadaşım gerçekten yok ülkemden soğuyorum yok yaşın çok küçük :)1. olarak yaşım 17 tamam belki bir çocuğum yok işe gitmiyorum ama yeterli olgunluğa sahibim.2.olarak akıl yaşta değil baştadır arkadaşım.3. olarak o 1v1 kelimesini çok biliyorsunuz daha oyunu bile oynuyormusunuz belli değil internet kafelerden 3v3 vs atmaya benzemiyor bu iş çok biliyorsanız profesyonelliği gelinde gösterin anlamında dedim.4. olarak istersen profilimi açayım hatta oyun süresinide söyliyim sana cs goya yeni başladım 180 saat oyun sürem var fakat 1.5 ve 1.6 yı uzun süre hatta çok uzun süre oynamışlığım var malesef steam kullanmadım için oyun süresini gösteremiyorum ama senin gibi milletin hatasını arayıp ufak bir kelime yüzünden(profesyonel) tartışma yaratmak karşıdakini küçük düşürmek için çaba harcayan aklı gelişmemiş kişilere hiçbirşey kanıtlamak zorunda değilim ben herkes kendi işine baksın ben sana kulaklık mause tavsiyesi soruyorum senin 1 kelime yüzünden yazdıklarına bak yok ülkemden soğuyorum yazık gerçekten :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilseaaa -- 3 Şubat 2014; 17:16:47 >

• quote:

hehehe beni güldürdün arkadaşım gerçekten yok ülkemden soğuyorum yok yaşın çok küçük :)1. olarak yaşım 17 tamam belki bir çocuğum yok işe gitmiyorum ama yeterli olgunluğa sahibim.2.olarak akıl yaşta değil baştadır arkadaşım.3. olarak o 1v1 kelimesini çok biliyorsunuz daha oyunu bile oynuyormusunuz belli değil internet kafelerden 3v3 vs atmaya benzemiyor bu iş çok biliyorsanız profesyonelliği gelinde gösterin anlamında dedim.4. olarak istersen profilimi açayım hatta oyun süresinide söyliyim sana cs goya yeni başladım 180 saat oyun sürem var fakat 1.5 ve 1.6 yı uzun süre hatta çok uzun süre oynamışlığım var malesef steam kullanmadım için oyun süresini gösteremiyorum ama senin gibi milletin hatasını arayıp ufak bir kelime yüzünden(profesyonel) tartışma yaratmak karşıdakini küçük düşürmek için çaba harcayan aklı gelişmemiş kişilere hiçbirşey kanıtlamak zorunda değilim ben herkes kendi işine baksın ben sana kulaklık mause tavsiyesi soruyorum senin 1 kelime yüzünden yazdıklarına bak yok ülkemden soğuyorum yazık gerçekten :)

Ben seni küçük düşürmeye çalışmadım tekrar oku yorumları algıda bozukluk yaşıyorsun.
    Sen sadece haksız olduğun bir konuda kendini haklı çıkarmak için sesini yükselten fakat yinede bi halt yapamayan tiplerdensin bunu en son yorumunda açıkça belli ettin.

2000 yılında başladığım cs 1.1'den "14 yıl" bu güne kadar hiç kimseye senin gibi kibirle yaklaşmadım.
    Bir çok takım kurdum, Çok Fazla turnuvaya girdim ve çok fazla adam yetiştirdim. Hatta senin kadar kibirli, üstüne üstlük bana küfür eden birini bile alıp adam yaptım.

Madem bu kadar güveniyosun kendine mutlaka bir sebebi vardır. (Olmayadabilir aşırı özgüven günümüzün psikolojik hastalığı)
    Girdiğin bir maç'tan demo al. Nip'in FFA deathmatch serverına girip 10 dakikalık demo al.
    Bana PM'den bunları yolla. Beğenirsem eğer TR'de ki en iyi oyuncuların arasına girersin anlaştıkmı genç arkadaşım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morphinz -- 3 Şubat 2014; 18:14:59 >

• quote:

quote:

Ben seni küçük düşürmeye çalışmadım tekrar oku yorumları algıda bozukluk yaşıyorsun.
    Sen sadece haksız olduğun bir konuda kendini haklı çıkarmak için sesini yükselten fakat yinede bi halt yapamayan tiplerdensin bunu en son yorumunda açıkça belli ettin.

2000 yılında başladığım cs 1.1'den "14 yıl" bu güne kadar hiç kimseye senin gibi kibirle yaklaşmadım.
    Bir çok takım kurdum, Çok Fazla turnuvaya girdim ve çok fazla adam yetiştirdim. Hatta senin kadar kibirli, üstüne üstlük bana küfür eden birini bile alıp adam yaptım.

Madem bu kadar güveniyosun kendine mutlaka bir sebebi vardır. (Olmayadabilir aşırı özgüven günümüzün psikolojik hastalığı)
    Girdiğin bir maç'tan demo al. Nip'in FFA deathmatch serverına girip 10 dakikalık demo al.
    Bana PM'den bunları yolla. Beğenirsem eğer TR'de ki en iyi oyuncuların arasına girersin anlaştıkmı genç arkadaşım?

Arkadaşım sen kimsinki beni adam yapıcaksın daha oyunu oynuyormusun belli bile değil yok senin gibi adamları ben adam yaptım yok senin videonu beğenirsem en iyi oyuncular arasına girersin :) kimsin arkadaşım sen f0rest get_right? markeloff? ulan aksam aksam :D adam videonu beğenirsem trdeki en iyi oyunculardan birisi olursun dedi hey allahım :D

• devilseaaa kullanıcısına yanıt
    Ben sana TR deki en iyi oyuncuların ARASINA girersin dedim.. Senin harbiden ya gözünde yada beyninde büyük bir hasar var.
    Şansını kaybettin küçük yaşlı ve kibirli genç sana hayatta bol şans dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morphinz -- 3 Şubat 2014; 21:23:11 >
  • Sen şakamı yapıyorsun arkadaşım sen gerçekten ya körsün yada senin çok büyük sorunların var heralde sen bana dedinki EN İYİ OYUNCULARIN ARASINA GİRERSİN BENDE DEDİMKİ SANA BAK KOPYALA YAPIŞTIR YAPIYORUM İYİ BAK yok senin videonu beğenirsem en iyi oyuncular arasına girersin adam videonu beğenirsem trdeki en iyi oyunculardan birisi olursun dedi hey allahım GÖREBİLİRYORMUSUN BU YAZDIKLARIMI BAK BAKAYIM BEN NE YAZMIŞIM SANKİ TAM TERSİNİ YAZMIŞIM GİBİ BİR LAF SÖYLÜYORSUN BANA BENDE SENİN DEDİĞİNİN AYNISI DEDİM ZATEN SEN VARYA GERÇEKTEN SORUNLARIN VAR YAZIK SANA ASIL BENDE SANA İYİ ŞANSLAR DİLERİM UMARIM BİRGÜN KARŞIMA DÜŞERSİN CS:GODA NİCKİNİ VERDE Bİ UNUTMAM BEN :)
  • devilseaaa kullanıcısına yanıt
    Orada vurgulanması gereken kısım ve benim bunu yazmama sebebiyet veren şey "-iyelik ekiydi [en iyi oyuncularIN arasına girersin]
    Ben sana en iyi oyunculardan BİRİ olursun demedim. Arasına girersin dedim.
    Bu son mesajımdı.
  • Morphinz kullanıcısına yanıt
    Benim dediğim ne anlama geliyor bi onu açıkla peki olgun akıllı bey bi açıkla en iyi oyunculardan birisi olursun ile en iyi oyuların arasına girersinin arasındaki bi farkı açıkla banada bi öyle git
  • 7h üstüne kulaklik tanimam birde bakicansan benim kullandığım ekipmanlar mouseyi fazla önermem onun yerine razerin bir mousesini alirsin fakat 7h bence siberia v2den daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr chow

7h üstüne kulaklik tanimam birde bakicansan benim kullandığım ekipmanlar mouseyi fazla önermem onun yerine razerin bir mousesini alirsin fakat 7h bence siberia v2den daha iyi

Yorumun ve fotoğrafların için çok teşekkür ederim.Klavye okadar önemli değil benim için önemli olan kulaklık ve mause.Mause olarak steel series sensei düşünüyorum razerlere baktım ama 500 tlye 400 tlye var ben asıl olarak bu mauseyi beğendim yorumları çok güzel görünüşü güzel ve fiyatıda uygun acaba razerin 400-500 tllik mauselerinden farkı nedir acaba bi açıklarmısın bana.Bu arada kulaklık olarak siberia v2 ses kartlı almayı düşünüyorum internette birazcık araştırma yaptım ve 7h kulaklık çok fazla sorun çıkamıyormuş alan 10 kişiden 8inde sorun oluyormuş ve ses kartlı fiyatıda 450 tl arada çok fark var özelliklerine baktım ama bi fark göremedim. fiyat farkı nereden geliyor acaba :(
    bunu almayı düşünüyorum ses kartlı olduğu için çok hoşuma gitti birde bu var üzerinde cs go yazması beni bu kulaklığa ayrı bir itti acaba sadece cs goya göre yapılmış olması dahamı avantajlı yoksa benmi saçmalıyorum anlamadım.Bu arada 7hye tekrardan detaylı olarak bakıcam fakat 7h nin üst modeli 9h çıkmışken neden 7h alayım anlayamadım aşağıdaki attığım kulaklıklardan en iyisini söylermisiniz fiyat sıkıntım yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilseaaa -- 4 Şubat 2014; 0:25:49 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mr chow

7h üstüne kulaklik tanimam birde bakicansan benim kullandığım ekipmanlar mouseyi fazla önermem onun yerine razerin bir mousesini alirsin fakat 7h bence siberia v2den daha iyi

Yorumun ve fotoğrafların için çok teşekkür ederim.Klavye okadar önemli değil benim için önemli olan kulaklık ve mause.Mause olarak steel series sensei düşünüyorum razerlere baktım ama 500 tlye 400 tlye var ben asıl olarakhttp://www.gameekstra.com/Steelseries-Sensei-5700-Dpi-Gaming-Mouse,PR-2988.html bu mauseyi beğendim yorumları çok güzel görünüşü güzel ve fiyatıda uygun acaba razerin 400-500 tllik mauselerinden farkı nedir acaba bi açıklarmısın bana.Bu arada kulaklık olarak siberia v2 ses kartlı almayı düşünüyorum internette birazcık araştırma yaptım ve 7h kulaklık çok fazla sorun çıkamıyormuş alan 10 kişiden 8inde sorun oluyormuş ve ses kartlı fiyatıda 450 tl arada çok fark var özelliklerine baktım ama bi fark göremedim. fiyat farkı nereden geliyor acaba :(
    http://www.gameekstra.com/Steelseries-Siberia-V2-Kulaklik-Heat-Orange-Ses-kartli-,PR-3927.html bunu almayı düşünüyorum ses kartlı olduğu için çok hoşuma gitti birde bu var üzerinde cs go yazması beni bu kulaklığa ayrı bir itti acaba sadece cs goya göre yapılmış olması dahamı avantajlı yoksa benmi saçmalıyorum anlamadım.Bu arada 7hye tekrardan detaylı olarak bakıcam fakat 7h nin üst modeli 9h çıkmışken neden 7h alayım anlayamadım aşağıdaki attığım kulaklıklardan en iyisini söylermisiniz fiyat sıkıntım yok

http://www.gameekstra.com/Steelseries-Siberia-V2-CSGO-Edt-Kulaklik,PR-3381.html
    http://www.gameekstra.com/Steelseries-9H-USB-Kulaklik,PR-4073.html
    http://www.gameekstra.com/Steelseries-Siberia-V2-Kulaklik-Heat-Orange-Ses-kartli-,PR-3927.html
    http://www.gameekstra.com/Creative-Sound-Blaster-Evo-ZxR-Wireless-Gaming-Kulaklik-Ses-Kartli,PR-3973.html

Hocam kesinlikle steelseries mouse alma o kadar iyi değil bak bu KESİN diyorum kullanan çoğu arkadaşım razer'e geçti o daha iyi
    2.stellseries v2 kötü bir kulaklık değil 7h ile dengede nerde ise fakat 7h çok sorun çıkarttığı için kullanıcılar şikayetçi evet bendede oldu aldıktan 2 hafta sonra sesi kötü verdi sol taraf vermedi cart curt yok ben bunlara gelemem diyorsan siberia v2 al ama 7h bence ses bakımından daha iyi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.