Bildirim
CS:GO Kaldırır mı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Kaldırır, iyi oyunlar. -
Orta-Yüksek ayarlarda 1366x768 çözünürlükte dikey eşitleme açık olarak sabit 60fps alabilirsin. -
Evet rahat bir şekilde kaldırır . -
Teşekkürler cevaplarınız için :) -
quote:
Orijinalden alıntı: lanlan505
Teşekkürler cevaplarınız için :)
İyi oyunlar. -
Arkadaşlar oyunu aldım. Ancak kasıyor :(
Sebebi ne olabilir lütfen yardım edin :(
Arkada program açık değil, driver lar güncel. En düşük ayarlara getirdim yine kasıyor.
Bu kasmanın sebebi ne olabilir ? Oyundayken Cs GO nun 1.000.000 k Ram kullandığını gördüm. Normal mi bu ? Bu yüzden kasıyor olabilir mi ?
Lütfen yardım edin :( -
quote:
Arkada program açık değil, driver lar güncel. En düşük ayarlara getirdim yine kasıyor.
Bu kasmanın sebebi ne olabilir ? Oyundayken Cs GO nun 1.000.000 k Ram kullandığını gördüm. Normal mi bu ? Bu yüzden kasıyor olabilir mi ?
Lütfen yardım edin :(
Grafik ayarlarını ayarla . -
quote:
Orijinalden alıntı: Diamondsword
quote:
Lütfen yardım edin :(
Grafik ayarlarını ayarla .
Zaten yaptım grafik ayarlarını en düşüğe getirdim. Ona rağmen kasıyor hatta normalden daha çok bile diyebilirim. Gerçekten sebebini anlamıyorum. Sistem özellikleri benimkine göre çok daha düşük olan bir arkadaşım da
aynı oyunu oynuyor onda hiç kasma olmuyor. Millet FPS 70 ' e düşünce sinirlenirken, ben 25-30 olsun diye dua ediyorum. Aklıma gelen tek bir şey var. O da sistem parçalarından herhangi birinin doğru takılmamış olması.
Ki öyle bir şey olacağını da pek zannetmiyorum. Kirlilik deseniz 1-2 hafta önce temizlendi. Virüs deseniz, 1-2 hafta önce kasa temizlendikten sonra format atıldı.
Zaten Microsoft Security Essentials ve AdvancedSystemCare 8.2 yüklü. O program kastırıyor olabilir deseniz zaten kastığı için belki bir yararı olur diye yükledim onu da. Arkadaşlara da sordum onlar da mutlaka bir
sıkıntı vardır diyorlar. Oyunun kasmasına başka ne sebep olabilir lütfen yardımcı olun. Ha bu arada, Bilgisayar'dan performansı " en iyi performans için ayarla " olarak seçtim. Bir faydası olmuyor. Lütfen yardımcı olun.
Şimdiden teşekkür ederim .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X