Şimdi Ara

cs:go mermi nasıl alınır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
35.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıkta da dediğim gibi cs:go da nasıl mermi alırım internetten baktım "ö" "." felan diyen varda basıyorum olmuyor. (yeniyim mazur görün :) )

• Yapay Zekanın Yanıtı

CS:GO'da Mermi Nasıl Alınır?

Counter-Strike serisinin en popüler oyunlarından biri olan CS:GO'da mermilerin bitmesi sıkça karşılaşılan bir durumdur. Mermilerin bitmesi durumunda yeni mermiler alarak oyuna devam edebilirsiniz. Bunun için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

• E Tuşuna Basın: Mermi almak için varsayılan tuş E tuşudur. Bu tuşa bastığınızda karakteriniz mermileri otomatik olarak yerden alacaktır.

• Mermi Kutularını Bulun: Mermiler, haritalarda bulunan mermi kutularından alınabilir. Bu kutular genellikle duvarların yanında veya masaların üzerinde bulunur.

• Mermi Kutusunun Yakınına Giderek E Tuşuna Basın: Mermi kutusunun yakınına kadar gidin ve E tuşuna basın. Karakteriniz mermileri kutudan alacaktır.

• Diğer Oyuncuların Mermilerini Alın: Eğer takım arkadaşlarınızın mermileri bitmişse, onlara mermi verebilirsiniz. Bunun için mermi kutularından mermiler aldıktan sonra E tuşuna basarak mermileri bırakabilirsiniz. Takım arkadaşlarınız mermileri yerden alabilirler.

Önemli Notlar:

• Sadece Kendi Silahlarınızın Mermilerini Alabilirsiniz: Farklı silahlar farklı mermi türleri kullanır. Bu nedenle sadece kendi silahlarınızın mermilerini alabilirsiniz.
    • Mermi Kutuları Sınırlı Süreyle Vardır: Mermi kutuları, belirli bir süre sonra kaybolur. Bu nedenle mermileriniz bitmeden yeni mermiler almanız önemlidir.
    • Mermi Alırken Dikkatli Olun: Mermi alırken düşmanların saldırısına açık olursunuz. Bu nedenle mermi alırken etrafınızı kontrol etmeyi unutmayın.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • öçöçöçöçöçöç yapacaksın.
  • alınmıyor silahla beraber geliyor her raund başı da yenileniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ben husrana komsuyum

alınmıyor silahla beraber geliyor her raund başı da yenileniyor
    yerden silah aldığımda adamın kurşunu çok oluyor bence alınıyor hocam alınmadığına eminmisin ? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASrosTOS

yerden silah aldığımda adamın kurşunu çok oluyor bence alınıyor hocam alınmadığına eminmisin ? :D

Alıntıları Göster
    Sen silah aldıgında mermi çok olmuyor mu kardeşim? Hiç mi bakmadın ?
  • o eskidendi bende
    csgo da mermı alamıyorsun full gelıyor
  • ASrosTOS A kullanıcısına yanıt
    diyelim ki raund başında ak almayı tercih ettin, 30 silahta 90 yanında toplamda 120 mermi sana silahla beraber veriyor . Kısaca mermiye para vermiyorsun, silahla beraber geliyor.
  • Kardeşim niye yanlış bilgi veriyorsun raund başı öçöçöçöç yapıyosun baya bi yap böylece mermin çok olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dalga geçmeyin lan mermi alma mevzusu eskidendi. Raund başında full şarjör verir oyun sana sürekli her raundda yeniler ama mermi alamazsın. Yerde bulduğun silahı mermisinin çok olması adam kimseyi vuramadan ateş edemeden ölmüş olmadıdır.

• Silah alınca full mermiyi kendisi verir, raund başında da mermi full olarak yenilenir. Eskisi gibi mermi almak yok.
  • Şirketten artik

• quote:

Orijinalden alıntı: ben husrana komsuyum

diyelim ki raund başında ak almayı tercih ettin, 30 silahta 90 yanında toplamda 120 mermi sana silahla beraber veriyor . Kısaca mermiye para vermiyorsun, silahla beraber geliyor.
    CZ75-Otomatik de 12/12 mermi var adamın daha çok oluyordu sankide yanlış hatırlıyorum demekki
  • CZ-75'de en fazla 12/12 zaten
  • büyük bir yanlış anlaşılma oldu gördüğüm silah t lerin "tac" ıymış çok pardon :D

ruslar ve hileciler beni pes ettirdi oyunu da bıraktım zaten 2000-3000 saat oynayanlar nasıl dayandı bilmiyorum bidiğin surivor yapmışlar...
    Hocam erken pes etmişsiniz
    bu oyunu 3 hesabın toplamında 6k oynamışımdır bence burada sizlerin yaklaşımı çok önemli takıma bişeyler katmak zorundasınız onları motive etmelisiniz ben bu oyunda ingilizcemi 0dan orta seviyeye kadar yükselttim yeri geldi rusçada öğrettiler rus takım bile kurup maçlara giriyordum artık 4 rus 1 türk o kadar aşmıştık fakat şu bir gerçek eğer türk takım ile girerseniz ilk round hile geldi diye ağlayıp moral motivasyon bozuyorlar maçı kaybettik havasına giriyorlar fakat biz ne maçlar çevirmiştik, herkes böyle değil ama geneli kesinlikle bu şekilde, bu yüzden mümkün oldukça solo yada kendi takımınızı kurarsanız çok daha iyi olucaktır türklerle de sürekli oynamışlığım var fakat yazdığım gibi takımı motive etmek zorundasınız bunu görev edinin ve en kısa sürede prime yükselin hesabı normal eşleştirmede hile çoktur, yakın zamanda vacnet devreye girdi diye biliyorum forumda baya banlananlar listesi filan vardı, sağlıkcakla kalın, mermiyi bu arada örgüt size her round veriyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.