Şimdi Ara

CS:GO pazarı ve fiyatlandırma Valve mi bağlı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cs go pazarı valve mi bağlı? Bence değil çünkü cs go daki en kötü skinler bile bu kadar tuzlu olmazdı. Peki bağlı değilse fakat yapılırsa ne olur yani source 2 de falan böyle bir özellik gelse size nasıl olurdu?

EDİT: Aslında biraz düşünürsek mantıklı hem böyle fahiş fiyatın önüne de geçeriz diye düşünüyorum.

• Üstadım aslına bakar iseniz pazar valveye bağlı olur ! Nasıl bağlı diyebilirsiniz .. Örnek vermek gerekirse , Dragon lore bugün neden bu kadar pahalı ? Nadir olması ve artık kasaların oyunda düşmemesi değil mi ? Peki bu kasadan tekrar çıkartsa dragon lore bugunkı gıbı pahalı olur mu ? Tabii ki Hayır . Ancak bunu yapmaz.

Gelelim pahalı veya sizin deyiminiz ile tuzlu olmasına .. Madem örnek verdik dragon loredan ondan devam edelim .. Bugün FT bir dragon lore 90-10,000 lira arası . Türkiyede bu skini almak için 11 asgari ücret gerekiyor. Almanyadan alan vatandaş ise 2-3 ay para birimi karşılığında alıyor. Buda bir etken. Bu daha uygun skinlere daha gözle görülür.

Mesela 1000 lira bir çok kişi bıçak alabilir değil mi ? Yurtdışında bu 50 dolar. Parttime çalışan birinin bile günlüğü ile alabileceği bir değer .

Source 2 herkes çok abartıyor.. Source 2 bana göre sadece efeckt detayı , görsel ve ışıklandırma dan ibaret.. Skin vslerin hali ile daha canlı ve güzel görünmesine etki edecek.

Csgo piyasası tahmin ettiğimizden çok daha büyük bir döngüye sahip .. Milyon değil milyar dolarların döndüğü bir piyasadan bahsediyoruz. Bu sebeple Csgo olsun ama csgo2 olsun ama source2 olsun bu piyasayı değiştirmez. Hergün onbinlerce kasa açılıyor , bunun anahtar geliri dahi çok ciddi pazar.

Source 2 gelmesi ile Csgo daha fazla bir kullanıcıyı sağlayacak , Valoranta geçenleri toparlayabilir yeni oyunculara daha cazip gelebilir .. Gelmesi ile birlikte bence skinler aksine daha da pahalılaşmaya gidebilir.

Benim fikirlerim ve öngörülerim bunlar.

• Bence skin mkin sikini takan olmaz efekt olayi zaten 1.6 yi bitiren cazip gelen .skinler ucuzlar kasalarda ucuzla.daha cok oynayan satan oyun pahali hale gelir yine jtemler ucuzlar non primw drop geri gelir.
  • HACANE kullanıcısına yanıt

skin fiyatları yukarı yönlü gidiyor,m4 prinstream FTyi ben 2350tlye almıştım 20-25 gün önce şuan 3.600den pazarda listeleniyor,steamanalyst fiyatı 120-125den 170-180 dolarlara çıktı altından daha cazip yatırım fırsatı :) ytd.

• Azalma gibi bir durum olmaz, olsa da çok zor dropları arttırmaları ve key fiyatlarını dusurmeleri lazım ki onu da yapmazlar. Şu an ne alırsanız kar gibi görünüyor gerçekten. Ytd diyelim, sıkıntı olmasın:)

• bence premium moduda getirecekler, premiumlular eşleştirmelerde premiumlularla denk gelecek premium sahipleri random droplarda daha iyi eşya kutu vs. düşerecek kasa açmalarında daya şans arttıracaklar vs. vs. buda benden ek bilgi olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.