Şimdi Ara

CS:GO yardım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1-Hesabımdaki cs go da arkadaş listemden birisi benle oynarken hile açmış (oyunda tanıştığım biri).Bu nedenle ben ne kadar iyi oynarsam oynayayım en ufak bir reportda direk win+rütbem gidiyor.Bunun bir çözümü var mı?

2-Eyer birinci soru için herhangi bir çözüm yoksa hesabımdaki CS:GO'yu silip aynı hesabıma yeni bir CS:GO alabilirmiyim yoksa illa yeni bir hesap mı açmak gerekiyor?

Şimdiden yorum yapma zahmetinde bulunan herkese teşekkür ederim.İyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafasizsinekler -- 8 Mart 2016; 6:04:03 >

• Hile açan kişiyle niye sürekli oyuna giriyorsun ?
    Yeni hesap açman Lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam olarak anlamadım. Rütben gitti diye neden yeni CS:GO alıyorsun ? Yanında birisi hile yaptıysa sen VAC ban yemezsin kolay kolay. VAC ban yersen oyunu silmek kurtarmaz. Yeni hesap açıp ona satın alman gerekir. Birde hile yapan kişiyle aldığın galibiyetler kesin olarak silinecek. Bunun bir çözümü yok.
  • Yorumun için teşekkür ederim.Benimde sorunum tam olarak galibiyetlerimin silinmesi her ay mutlaka galibiyet siliniyor hiç yoktan sebebten yok arkadaşınız hile kullanarak vac yedi sizde onla birlikte girdiğiniz tüm maçlardaki galibiyetleriniz silinmiştir diye benim derdim rütbelerimin sürekli silinmesi hemde tek başıma giriyorum artık reklere başkası mı kullanıyor bizim takımda da ben farkedemediğimden reportlayamadığım için rütbem mi siliniyor acaba.anlamadım valla yinede sağol yorum yaptığın için.
  • Yok kardeşim hile yapan kişi real hayattan tanıdığım birisi değil sanaldan oyun sırasında tanıştım.Zaten toplasan 4-5 maç yaptık 1 hafta sonrada o duvar açık olduğunu ve bu yüzden vac yediğini söyleyince benim de neden rütbeler ve winlerimin silindiği ortaya çıktı.sürekli aynı kişiyle girmedim ayrıca hile kullandığınıı da söylemedi bana ben o vac yediğini söyleyince neden rütbeler gitti anladım yani şartel orda patladı ben şimdi tekrar rank kassam yine emeklerim boşa cıkacak diye korkuyorum MS2'ye gelmem 50 rek sürdü kötü bir oyuncu değilim yani belki şimdiye emeğimin hakkıyla GE olabilirdim.boşa kürek çekmek istemiyorum hesaptaki oyunu silme imkanım varsa silip aynı hesaba tekrar key alamazmıyım ban yemedim sonucda rütbelerim gitti sadece?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafasizsinekler -- 9 Mart 2016; 9:22:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs go hile arttı mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.