Şimdi Ara

Cs taktikleri buyrun yorumları bekliyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sarjor degistirmek : karsiizdaki adamla kapısırken geri cekilip saklanin we sarjor degistirin bunu duyan adam

sesi duyup size saldircaktir o sırada 2defa q ya basin we sarjor degistirmeyi iptal edin we kalan kursunlarinizla adami

haklayin

awp : awp ukllairken asla awp acik gezmeyin. deagle weya bıcak oneririm ates ettqten sonra deagle warsa direq q yapip deagle

ile adama saydirirn we tekrar awp ye gecin bu awp nin kendi durma suresinden daha kısa surer.

duwardan gecen silahlar :

Desert Eagle
    Kalashnikov ak-47
    SG-552
    M4A1 C
    AUG A1
    Steyr Scout
    Magnum Awp
    SG-550
    M249

kalkan alanlar icin : kalkan alanlar biri warsa karsinizda ayaklarina weya kalkanin kenarlarina sıkın

eger egilip yurumyuorsa her zaman damge yer.

bomba atarken : eger el bombasi atiyorsaniz yere weya bir duwara sektirip atin ses kasan biri icin o ses flash gibi algilanir.

acemilik : cogu macta weya oyunda taktikler kurulur fakat deneyimsiz veya yeni oyuncularla oynarken tatik kurmak yerine

surekli ardi kesilmeden ayni taktikle saldirabilirler . deneyimli bir takim bunu beklemiycegi icin en cok zorlancagi yeni takımlardir.

karakter secme /giyim : cs deki French GIGN ve Phoenix Connexion adli secenekler birbirlerine cok benzerler bunlardan

birini secerseniz rakip sizi tanimadan saldiraya gecme fırsatiniz olur .

hs : cogu kisininde bildigi gibi kafaya sıkılıan 1-2 mermi oldurucu olabilir.

Bunny : dust-2 milita ve italy gibi bolumlerde uzun yollarda pusumus awp lere karsi bunny ( zılayarak ) cıkmak hem awp yi zor durudma bırakır

sizede hedefi tespit etme we ates acma oalnagi werir.

silah ve hız : eger bi yere acilen gitmeniz gerekiyorsa hafif silahlarinizi secin bir galil yerine bir yere hızlı gitmek icin

bıcak veya pistol tercihiniz olmalidir.

Pompali : bilindigi uzere 2 pompali wardir 1 i otomatik 7 kursun fakat digerinin ise pompalama zamani wardir bu silahlar yakından acimasizken

uzak menzilde sizi zor durumda bırakabilirler.

para sıkıntısı : alınabilcek en iyi silah mp5 cs 1.6 da (3-2) cs 1.5 de (3-1) dir. kotu bir durumdaysaniz desert i onerebilirim.

* bos zamanlarinizda her zaman sarjor degistirin. rakibiniz karsisinda sarjorunun bitmesini istemezsiniz degilmi ?

eger uzun suredir oyun oynuyorsaniz maplerde pusulcak kutu arkasi, duwar weya kenarlari biliyorsunuzdur. cıkarken buraya 1-2 kursun sıkmak weya dikaktli olmak her zaman iyidir.

( alinti veya calinti degildir kendim yazdim cogu biliinen taktiklerdir bir hatirlatmada bulunmak istedim )

• Helal cok güsel
  • bilindik aslında ama yararlı

karakterler konusunda çok haklısın
  • Vay süper
  • Teşekkürler ama aslında bunlar yararlı olsada en iyisi oynarak anlamaktır.Basa gelmeden anlanmaz olaylar.
  • özellikle pompalı silahlarda çok haklısınız..yakında tek kuşun yetiyor ama uzak atışlarda pistol bile daha iyi
  • gerçekten güzel yorumlar.bilmeyenler veya öğrenmek isteyenler için yeterli taktitkler .tebrikler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun geçmişim (Bol SS'li)
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • italide 4-4 ken 120 yapmıştım rekor ondan sonra baygınlık gelmişti tam 2-3 senedir oynamıyorum taktıkler canlandı hemn gözümde gerçekten.tekrar başlaya bilirim ama toparlanmam baya zamn alcak gibi hızımı kaybetmişim,kendimi geliştirmek için eskiden pcde klasörleri değitirirken hızlı yapmaya çalışırdım bide gözüm kapalı gelmeye çalışyordum acayip yararlı oluryor özellikle dürbünlü silahlarda açamadan vurabiliyordum.eski bir oyuncu olarak önere bilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uAslAnkara

bilindik aslında ama yararlı

karakterler konusunda çok haklısın

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.