Şimdi Ara

CS3 yüklemede sorun çıkıyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler daha önce kurduğum ve kullandığım photoshop cs3 programını formattan sonra yüklemeye kalktığımda yükleme sonunda "share component" leri yüklüyo ama photoshop cs3 için "installation failed" dio. dreamweaver cs3 te de aynı şey oldu. nedir bunun sebebi. bu programlar bana lazım. lütfen yardım...

• Arkadaşlar sizce Hangi CS3 'ü yüklemeliyim? Master..vs
  • dünyanın en uyuz program kurulumunu seç deseler kuşkusuz Adone CS3 serisi derim neden mi yükleme esnasında hiç bir programı açtırmıyor sap gibi kurulumu izlemeni istiyor ülen winrar la yapsanız kurum paketini daha hızlı yüklenecek

programı kurarken herşeyi kapat hatta bilgisayarın yanından kaçmayı dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninja_developer -- 12 Aralık 2007; 15:49:20 >
  • cs3 beta sürümlerini de buldum onlarda yüklemiyo. ya nedir bu böyle. bir dosya engellikyo bunları ama ne ? offf ne sinir ya. artık cs2 ile macromedia 8 versiyonlarını kullanıcaz mecburen :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: avor

cs3 beta sürümlerini de buldum onlarda yüklemiyo. ya nedir bu böyle. bir dosya engellikyo bunları ama ne ? offf ne sinir ya. artık cs2 ile macromedia 8 versiyonlarını kullanıcaz mecburen :(

bunun sebebi RAM olabilir.. Ramlerini bi tarat sonra bi daha dene..
  • ya bu cs3 paketini internetten nerden indirebilirim acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: surpriser

ya bu cs3 paketini internetten nerden indirebilirim acaba?

Hangilerini istiyorsun bende link olarak elimde mevcuttur CS3'ler (yada pm at)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.