|
ctis = 4 yıllık bilgisayar programcılığı
-
-
Bilkent etiketi olmasa sıralamada bu kadar çekmezdi; ilginçtir ki insanlar da anormal karşılamıyor
Bu arada senin pp'yi görünce aklıma bahçeşehir geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 1 Temmuz 2023; 13:21:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam dalga geçtim falan ama hakkını yemeyelim, yazılım seven için mükemmel bölüm. Bir dönem staj olması da güzel. Sadece ceng ile kıyaslandığında bazı dezavantajları var. Onu göze alan seçiyor bölümü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğrudur hocam kalitesini bilmiyorum ama ben sıralamasına şaşırmıştım, 24lerden 8lere düştü şimdi ise 3k 4k'ya geleceği belirsiz
Geçen yıl şu sıralamaya bu üni mi yazılır tartışmasını bu yıl göremedik o yüzden
Benim yillar once yaptığım ctis analizi
Cs yazanlar aslinda ctisci olmak istiyor
Ctisci olmak pek guzel bisey diil
hocam abartmayın artık. güzel bölüm de ceng değil tabi
Sadece cs değil bazı eeciler bile aslında buna yanlıyor. Mesleki eğitim hedefleyen için güzel olabilir ama akademik çalışılacak bölüm değil, 4 yıl yerine 2 yıl olsa da bizim formatçılar rahatlasa
Kesinlikle evet
yaw ceng mezunlarının çoğu ctis mezunlarının işini yapıyor zaten
-
Aynen knk top olmayan bir okuldaki mühendisliğe 1.6k ile gitmek çok mantıklı
millet sanki bilgisayar mühendisliği bitirince chatgpt'nin algoritmasını yazacağını sanıyor olm %99 developer olacaksın neyin tantanası bu.
-
Geçen yıl 1.6k yapsan etiket takıntısı olup cs'nin "demosu" 24klık bölüm mü yazacaktın? Etiket deyince de forum odtü bilkentten aşağısını bilmiyor nedense
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 1 Temmuz 2023; 16:20:41 >
1.6k olsam ctis yazmazdım tabii ki ama asla hacettepe cs de yazmazdım. Üniversitelerimiz yanyana, hacettepe'de okurken es kaza bilkent ortamında bulunsam herhalde kafayı yerdim o sıralama ile ne yaptım ben diye
-
bahçeşehiri hakkettiği yere nişantaşının yanına koyacağız
-
up
-
4. sınıfta 25k maaş ile çalışmamı sağlayan, yurt dışı biletim olacak bölümdür.
ayrıca bilgisayar programcılığı ile alakası yok, boş algı yaratmayın.
-
Bir CTIS mezunu olarak diyebilirim ki zaten CS ve CTIS'in farklari belli. Oturup ders programlarini karsilastiran birisi cok bariz aradaki farki anlar. Gidip 4 yillik 'bilgisayar programciligi' demek saglam bir vizyonsuzluk ornegi. Neyse ki sektorde boyle sacma fikirlere sahip insanlar cok barinmiyor.
-
TEDÜ MDBP>>Bilkent ctis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- dişte uzmanlık okurken maaş
- ankara en iyi dershane yorumları
- eyüp boncuk kimdir
- bursa deneme kulübü
- savunma sanayi maaşları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X